Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Δυνατές κόντρες στη δική μας Σουπερλίγκα, βαριά φαβορί από τη Σέριε Α και φινάλε στους ομίλους της Ευρωλίγκας, συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον κουπόνι. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr αναλύουν και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

MATCH OF THE DAY

(19:30) Ξάνθη – Παναθηναϊκός: Παιχνίδι που ολοκληρώνει την εμβόλιμη αγωνιστική της Σουπερλίγκας, μία πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Από τη μία έχουμε τη Ξάνθη, που μετράει τρεις διαδοχικές νίκες με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και σαφή αλλαγή, προς το καλύτερο, στην ποδοσφαιρική της προσέγγιση, από την άλλη τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προέρχεται από την πληθωρικότερη φετινή του εμφάνιση, το 4-0 επί του Πανθρακικού. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στους έξι τελευταίους αγώνες (5-1-0) και αυτό έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τον συσχετισμό των αποδόσεων, αφού το 2,15 του διπλού δεν μπορεί να θεωρηθεί τιμή που αποτυπώνει την πραγματική δυσκολία της αποψινής αναμέτρησης.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(20:00) Κάλιαρι – Γιουβέντους: Σε μέρα με ελάχιστα εμπορικά ματς, ήταν αναμενόμενο πως το διπλό της Γιουβέντους στο Κάλιαρι θα έπαιρνε αρκετό παιχνίδι. Το 1,40 σαν απόδοση, πάντως, δεν λέει και κάτι, με τη Γιουβέντους να προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Μιλάμε βέβαια για δύσκολα ματς (Φιορεντίνα, Ατλέτικο, Σαμπντόρια), έβγαλε όμως κόπωση στην απόδοσή της και σκόραρε μόλις ένα γκολ σε αυτή την τριάδα. Φυσικά η Κάλιαρι δεν είναι κάποιο πολύ υψηλό εμπόδιο, έχει τη χειρότερη επίδοση εντός έδρας στη Serie A και είναι η μοναδική ομάδα χωρίς τρίποντο στο γήπεδό της. Και για ομάδα του επιθετικογενούς Ζντένεκ Τζέμαν, το να μην έχει σκοράρει στα τελευταία τρία της παιχνίδια είναι αξιοσημείωτη επίδοση.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(17:15) ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Παραδοσιακά ισχυρός εντός έδρας ο ΠΑΣ, στα ίδια επίπεδα κινείται και φέτος, αν εξαιρεθεί η βόμβα του 0-4 από τον Λεβαδειακό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να επανακτήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Ολυμπιακό αλλά θα παραταχθεί και πάλι με σημαντικές απουσίες. Εκτός ο τιμωρημένος Ρατς, στο απουσιολόγιο ακόμα οι Μακ, Τζιόλης, Κατσικάς και Τζαβέλλας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ψάξει μια μεγάλη νίκη, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ έχουν συσσωρευτεί υπερβολικό άγχος, πίεση αλλά και κούραση, όπως παραδέχεται και ο Αγγελος Αναστασιάδης. Στο 2,12 η διπλή ευκαιρία του 1Χ, αφού προφανώς παίζει πολύ και η πιθανότητα της ισοπαλίας, πάνω σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

INSIDE INFO

(20:00) Γαλατασαράι – Ολυμπιακός: Τελευταία αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και στον 4ο όμιλο όλα τα λεφτά είναι το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη. Σημείο μηδέν για τη Γαλατά, με τρομερά οικονομικά προβλήματα, μπαίνει στο σημερινό με μοναδικό στόχο τη νίκη, περιμένοντας παράλληλα ήττα της Νεπτούνας στη Βαλένθια, προκειμένου να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση που θα φέρει ανάσες. Ο Ολυμπιακός έχει περάσει ήδη σαν πρώτος, οπότε ο άσος (με πλεονέκτημα 3,5 πόντους) στο 1,90 και με γκανιότα 0% στον Stoiximan.gr, μπορεί να αποτελέσει ένα ικανοποιητικό στήριγμα.

(21:45) Αγιαξ – Φιτέσε: Παιχνίδι νοκ-άουτ για το ολλανδικό κύπελλο. Μονόδρομος για τη Φιτέσε το κύπελλο, θέλει την πρόκριση και να φτάσει στα προημιτελικά, προκειμένου να σώσει μια σεζόν που εξελίσσεται καταστροφικά. Το υλικό της είναι πολύ καλύτερο απ’ όσο υποδηλώνει η βαθμολογική της θέση και έχει δύο πολύτιμες επιστροφές στην ενδεκάδα της. Σε ένα «μια κι έξω» παιχνίδι μπορεί να απειλήσει ακόμα και τον Αγιαξ μέσα στο Αμστερνταμ, έτσι το 1,47 του άσου απορρίπτεται και για όσους «ψάχνονται» για μεγάλα σημεία, εδώ είναι μια καλή ευκαιρία.

(22:00) Νάπολι – Πάρμα: Οπως το διπλό της Γιουβέντους, έτσι και ο άσος της Νάπολι στο 1,30 έχει μαζέψει σημαντικό παιχνίδι, από τη στιγμή που φιλοξενεί την ουραγό και χωρίς ηθικό Πάρμα, η οποία μετρά 12 ήττες σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ποδοσφαιρικά, είναι δεδομένο πως ο άσος έχει το πάνω χέρι, στοιχηματικά όμως εκτιμούμε πως δεν αποτελεί κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία, από τη στιγμή που η Νάπολι δεν έχει νίκη σε τέσσερα σερί ματς (0-3-1), ενώ στο «Σαν Πάολο» μετρά ηχηρές γκέλες, με Παλέρμο (3-3), Κάλιαρι (3-3) και Εμπολι (2-2) ενώ έχει ηττηθεί από την Κιέβο (0-1).

PUT YOUR MONEY

(17:15) ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1Χ (2,12 στον Stoiximan.gr )

(20:00) Γαλατασαράι – Ολυμπιακός 1 (+3) (1,90 στον Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK