Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Ισπανοκρατείται το πολύ λιτό σημερινό κουπόνι, με τρεις αναμετρήσεις για το κύπελλο, ενώ φυσικά υπάρχει και ο επαναληπτικός του Παναθηναϊκός – Ξάνθη. Αντιθέτως, πλούσιο είναι το μπασκετικό κουπόνι, με το TOP 16 της Ευρωλίγκας να μπαίνει πλέον στην πιο ενδιαφέρουσα φάση του. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης
INTIME SPORTS

MATCH OF THE DAY

(21:45) Εφές – Ολυμπιακός : Πολύ δυνατή αναμέτρηση για το TOP 16, η οποία βέβαια έχει και το κερασάκι της κόντρας του Ντούσαν Ιβκοβιτς με την πρώην ομάδα του. Χαστούκι ολκής για την Εφές η εκτός έδρας από τη Νίζνι, όχι μόνο επειδή ήταν ένα αποτέλεσμα που πλέον βάζει την τούρκικη ομάδα σε δύσκολη θέση, όσο για τους 109 πόντους που δέχτηκε, επίδοση… άγνωστη για τα ως τώρα δεδομένα της. Εχει πέσει πολύ γερό τσίτωμα από τον Σέρβο κόουτς προκειμένου οι παίκτες του να είναι έτοιμοι για το αποψινό κρίσιμο παιχνίδι, κόντρα σε έναν Ολυμπιακό, που συνεχίζει αήττητος να κυνηγάει τη μία από τις δύο προνομιούχες πρώτες θέσεις του ομίλου. Πολύ έξυπνα δοσμένο το χάντικαπ των +2,5 πόντων στην έδρα (μη μηδενική γκανιότα στο Stoiximan), θα προτιμήσουμε το under 142,5 που πληρώνει 1,93, αφού από τη μία έχουμε την καλύτερη άμυνα της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα (Εφές) κι απ’ την άλλη την καλύτερη άμυνα του TOP 16 (Ολυμπιακός).

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(19:00) Παναθηναϊκός - Ξάνθη : «Καυτή» ρεβάνς μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στον πρώτο αγώνα στα Πηγάδια και την ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, οπότε ο πιο εύκολος δρόμος για ένα τρόπαιο είναι το κύπελλο, άλλωστε είναι κα ο τροπαιούχος. Ο Ρατζβάν Λουτσέσκου δεν προέβη και στα καλύτερο δυνατό ροτέισον με συνέπεια η Ξάνθη να μη βγάζει τη φρεσκάδα που τη διέκρινε στο τέλος του 2014. Η Λεωφόρος θα βράζει, άλλωστε εκεί αντλεί τη φετινή δυναμική του ο Παναθηναϊκός, όμως ο άσος που έχει πλέον πέσει στα επίπεδα του 1,50, δεν έχει στοιχηματική αξία, για ένα τόσο κρίσιμο και οριακό παιχνίδι.

(23:00) Σεβίλλη - Εσπανιόλ: Ρεβάνς προημιτελικών κυπέλλου, 3-1 υπέρ της Εσπανιόλ το πρώτο παιχνίδι. Στην αήττητη έδρα της (που αγγίζει το full house απόψε) η Σεβίλλη ψάχνει την ανατροπή, ελπίζοντας πως δεν θα την επηρεάσει η προσωρινή απώλεια της τέταρτης θέσης από τη Βαλένθια, από την οποία ηττήθηκε 3-1 την Κυριακή. Τα τέσσερα τελευταία της, μέτριας μακριά από τη Βαρκελώνη, Εσπανιόλ ήταν εντός έδρας και μάλιστα όλα με νίκες (με μόλις ένα γκολ παθητικό), «φτιαγμένη» μετά την πρόκριση εις βάρος της Βαλένθια στον περασμένο γύρο. Οι δύο ομάδες τα ξαναλένε την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Χαμηλός ο άσος του 1,55, η Σεβίλλη είναι υποχρεωμένη να παίξει ανοιχτά για να καλύψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, οπότε προτιμούμε το G/G του 1,80.

INSIDE INFO

(21:00) Χετάφε - Βιγιαρεάλ: Ρεβάνς προημιτελικών κυπέλλου, 1-0 υπέρ της Βιγιαρεάλ το πρώτο παιχνίδι. Η Χετάφε έσπασε τη Δευτέρα το σερί των εννέα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα με το 2-1 επί της Θέλτα, αλλά ο προπονητής της, Κίκε Σάντσεθ Φλόρες επαναλαμβάνει πως το κύπελλο δεν είναι προτεραιότητα. Η Βιγιαρεάλ είναι επί αήττητη επί 17 συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, τα δέκα στο πρωτάθλημα, 24 που σκοράρει διαρκώς. Κυνηγάει πρόκριση στους «4» για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το διπλό στο 1,83.

(21:45 Ερ. Αστέρας – Αλμπα): Με την πλάτη στον τοίχο παίζει πλέον ο Ερυθρός Αστέρας, το 92-77 από την Μπαρτσελόνα σηματοδότησε την 4η διαδοχική ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις και οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο σημερινό, ουσιαστικά θα πριονίσει τις όποιες ελπίδες των Σέρβων. Η ποιότητα που έχει σαν ομάδα δεν υπολείπεται σε τίποτα από αυτή της Αλμπα, ο παράγοντας έδρα αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο και ο άσος με χάντικαπ 5,5 πόντους, πληρώνει το ικανοποιητικό 1,90.

(23:00) Μπιλμπάο - Μάλαγα: Ρεβάνς προημιτελικών κυπέλλου, 0-0 το πρώτο παιχνίδι. Την Κυριακή οι δύο ομάδες έπαιξαν στο Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα 1-1. Αμφότερες δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα το 2015, παρά μόνο μία στο κύπελλο, σε χειρότερη φάση η Μπιλμπάο αναφορικά με αποτελέσματα, βαθμολογική θέση και αισθήσεις. Να μην ηττηθεί η Μάλαγα, που έχει να περάσει σε ημιτελικά από το 1971, όταν και την απέκλεισε η… Μπιλμπάο, είναι το ενδεχόμενο που έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον, με το «Χ» στο 3,25 και το «2» στο 3,90.

PUT YOUR MONEY

(21:45 Ερ. Αστέρας – Αλμπα 1 (-5,5) (1,90 στο Stoiximan.gr )

(21:45) Εφές – Ολυμπιακός Under 142,5 ( 1,93 στο Stoiximan.gr )

(23:00) Σεβίλλη – Εσπανιόλ G/G (1,80 στο Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK