Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Λιτό αλλά ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι, το ντέρμπι κυπέλλου Γιουβέντους – Φιορεντίνα κλέβει την παράσταση αλλά σηκώνει και τους μεγαλύτερους τζίρους, μεγάλη μάχη στο ΟΑΚΑ για το TOP 16 της Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Γιουβέντους – Φιορεντίνα: Πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, ένα ζευγάρι που κατά κανόνα «δίνει» παιχνίδια ενδιαφέροντα, με φάσεις και γκολ. Βέβαια στο μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα προέκυψε ένα στείρο 0-0, τα δεδομένα τώρα είναι άλλα. Η Γιουβέντους θέλει σκορ για να πάει με περισσότερη σιγουριά στη ρεβάνς της Φλωρεντίας, η Φιορεντίνα θα ψάξει το εκτός έδρας γκολ, πάντα πολύτιμο σε διπλούς αγώνες κυπέλλων. Η Γιούβε κάνει ροτέισον στην ενδεκάδα αλλά αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά με τους Πογκμπά, Βιδάλ και Τέβες, στη Φιορεντίνα είναι παρών ο άνθρωπος των τελευταίων εβδομάδων, ο Αιγύπτιος ακραίος επιθετικός Σαλάχ, που έχει πετύχει 4 γκολ σε 6 συμμετοχές με τους «βιόλα», έχοντας ξεκινήσει μόνο μια φορά βασικός. Στην άμυνα πονούν οι «βιόλα», με την απουσία των Τόμοβιτς, Σάβιτς και την in extremis συμμετοχή του μέχρι πρότινος τραυματία Μπασάντα. Ολες οι προϋποθέσεις υπάρχουν για ανοιχτό παιχνίδι με ευκαιρίες και γκολ, η απόδοση του Over στο 1,88 του Stoiximan είναι άκρως ικανοποιητική.

INSIDE INFO

(19:30) Ξάνθη - ΟΦΗ: Ο ΟΦΗ δεν έχει παίκτες ούτε για ροτέισον και το τελευταίο που τον απασχολεί είναι ο αγώνας του κυπέλλου. Χαρακτηριστικό είναι πως θα μεταβεί στην Ξάνθης με 13 παίκτες αφού οι δύο Γεωργιανοί, ο βασικός γκολκίπερ Λόρια (22/0) και ο πιο ποιοτικός του ποδοσφαιριστής, χαφ Μερεμπιασβίλι (15/4) αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την αποστολή. Ούτως ή άλλως δεν αμφισβητούταν η ανωτερότητα της Ξάνθης, ο άσος στο 1,45.

(20:00) Μπρεστ – Οσέρ: Προημιτελικός κυπέλλου, μονός αγώνας με πέναλτι και παράταση αν χρειαστεί. Η Μπρεστ ομάδα έδρας, μαζί με τη Λαβάλ μοναδικές εντός έδρας αήττητες στο πρωτάθλημα. Χάρη στην έδρα της είναι ζωντανή στη μάχη της ανόδου. Αλλά το ενδιαφέρον είναι και στο σημερινό παιχνίδι και υπάρχει ο σχετικός ξεσηκωμός. Το μεγάλο της πλεονέκτημα έναντι της Οσέρ είναι κυρίως ένα. Η Μπρεστ έπαιξε στο πρωτάθλημα το Σάββατο και παραχώρησε 1-1 στη Σοσό ενώ η Οσέρ τη Δευτέρα. Και έχασε με γκολ στο 92’ εντός έδρας με 1-0 από την Ανζέ. Στην Οσέρ γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτές οι δύο μέρες επιπλέον ξεκούρασης της Μπρεστ μπορεί να παίξουν ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Πατώντας και σ’ αυτό το στοιχείο εκτιμούμε πως ο άσος στο 1,90 – 1,95 είναι αρκετά δίκαιος.

(21:30) Εσμπιεργκ – Ααλμποργκ: Αναμέτρηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Η Εσμπιεργκ μπήκε με το δεξί στην επανέναρξη κερδίζοντας 3-1 τη Σίλκεμποργκ την περασμένη εβδομάδα, παρά το γεγονός πως στη μεταγραφική περίοδο έχασε τους δύο τοπ σκόρερ της. Στις εγχώριες διοργανώσεις επικεντρώνει το ενδιαφέρον της πλέον η Ααλμποργκ, μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα στην ίδια έδρα, με την Ααλμποργκ να επικρατεί άνετα 3-1. Πολύ σωστό το σετ με τον άσο στο 2,25 και το διπλό στο 3,15 πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα παιχνίδι και το g/g στο 1,83 παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

(21:45) Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Μεγάλη αναμέτρηση για το TOP 16 της Ευρωλίγκα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» το πάλεψαν όσο μπορούσαν περισσότερο στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι, η ήττα 73-70 τους στέρησε τη δυνατότητα να περάσουν στην 2 θέση. Πολύ κρίσιμο το σημερινό ματς, οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις τους για την κανονική περίοδο κράτησαν σχετικά χαμηλά τα σκορ, ο Πασκουάλ θα προσπαθήσει να ελέγξει το ρυθμό μέσα από την άμυνά του, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι αν οι «πράσινοι» ζεσταθούν μπορούν να κάνουν πάρτι από τα 6,75 μ. Κρατάμε το Under 149,5 στο 1,91 με μηδενική γκανιότα από τον Stoiximan.

(22:15) Νασιονάλ – Σπόρτινγκ : Πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Πορτογαλίας, στον οποίο σχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε πολύ καλή κατάσταση η Νασιονάλ, με σερί 6-1-1, 17-12 τέρματα και 7/8 over, έχει φτάσει πλέον στο -3 από την έκτη θέση. Παθητική εμφάνιση και ήττα 3-0 στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Πόρτο για τη Σπόρτινγκ, η οποία απόψε δεν θα έχει τον πολύτιμο Νάνι. Το ανέβασμα της Νασιονάλ, η αγωνιστική επιβάρυνση από τα διαδοχικά απαιτητικά ματς της Σπόρτινγκ, σε συνδυασμό με τη χαλασμένη ψυχολογία της, δίνουν πάτημα για το 1,87 του 1Χ.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

PUT YOUR MONEY

(20:00) Μπρεστ – Οσέρ 1 ( 1,97 στο Stoiximan.gr

(21:45) Γιουβέντους – Φιορεντίνα Over (1,88 στο Stoiximan.gr

(21:45) Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα Under 149,5 (1,91 στο Stoiximan.gr

(22:15) Νασιονάλ – Σπόρτινγκ 1X (1,87 στο Stoiximan.gr

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK