Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

Μετρημένα στα δάχτυλα τα παιχνίδια του προγράμματος της Τετάρτης, αλλά το Match Money, σε συνεργασία με το Contra.gr, αναλύει και σήμερα τις στοιχηματικές μας επιλογές και σας δίνει ιδέες για το παιχνίδι σας.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

MATCH OF THE DAY

(01:45) Σαν Λορέντζο – Σάο Πάουλο: Κάθε αργεντινοβραζιλιάνικη κόντρα, σε οποιοδήποτε επίπεδο, έχει χαρακτήρα μεγάλο παιχνιδιού, και το συγκεκριμένο ακόμη μεγαλύτερου, αφού αποτελεί εξάποντο για την πρόκριση από το 2ο όμιλο του Λιμπερταδόρες. Η πρώτη θέση στον όμιλο φαίνεται πως είναι υπόθεση της Κορίνθιανς, που έχει το απόλυτο τρία στα τρία και προηγείται με εννιά βαθμούς, ενώ για τη δεύτερη (από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτοι) θα δώσουν μάχη Σαν Λορέντζο (3 β.) και Σάο Πάουλο (6 β.), αφού η Ντανούμπιο μετρά τρεις ήττες και είναι στο μηδέν. Στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, στις 18 Μαρτίου, όπου η Σαν Πάουλο υποδέχθηκε τη Σαν Λορέντζο, οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν 1-0 με γκολ στο 90΄ και τώρα οι Αργεντίνοι καλούνται να πάρουν τη ρεβάνς, σε ένα ματς που αποτελεί τελικό για αυτούς, αφού σε περίπτωση ήττας η διαφορά δεν καλύπτεται. Στη Σάο Πάουλο, ταυτόχρονα, υπάρχουν αρκετά εσωτερικά προβλήματα, αφού ο κόσμος γκρινιάζει για τον κόουτς Μουρισί Ραμάλιο, ο οποίος μάλιστα υποχρεώθηκε να υποβάλει την παραίτησή του ύστερα από το πρόσφατο (25/3) 3-0 από την Παλμέιρας για το πρωτάθλημα Παουλιστάο. Η παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή και ο Ραμάλιο συνεχίζει κανονικά στον πάγκο, όμως το έδαφος κάτω από τα πόδια του δεν είναι σταθερό. Ο άσος παίζει στο 2,00-2,20 και παρότι δεν θα λέγαμε ότι κρύβει καθαρή στοιχηματική αξία, με δεδομένο και το φτωχό πρόγραμμα της ημέρας, μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή.

INSIDE INFO

(21:30) Κάρπι – Μπολόνια: Το ματς που ανοίγει την αυλαία της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής της Β' Ιταλίας, με τον κύριο όγκο των παιχνιδιών να είναι την Πέμπτη. Ντέρμπι της Εμίλια-Ρομάνια το παιχνίδι, ανάμεσα στη "μικρή" Κάρπι και τη "μεγάλη" Μπολόνια. Η Κάρπι βέβαια κάνει τρομερή σεζόν και είναι σταθερά πρώτη στη βαθμολογία με 65 βαθμούς, εννιά μπροστά από τη 2η Μπολόνια και 13 από την τρίτη Βιτσέντζα, έχοντας πρακτικά εξασφαλίσει την άνοδο (από τη Β' Ιταλίας, ανεβαίνουν αυτόματα οι δύο πρώτες). Κι έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα, θεωρούμε πως μια ισοπαλία στο σημερινό ματς δεν θα αφήσει καμία παραπονεμένη: η μεν Κάρπι θα αγκαλιάσει ταυτόχρονα και τον τίτλο του πρωταθλητή, κρατώντας την Μπολόνια στο -9, ενώ η Μπολόνια θα διατηρήσει το θετικό μομέντουμ μένοντας όρθια σε μια πολύ δύσκολη έδρα (10-4-2 το ρεκόρ της Κάρπι) και ξέροντας πως έχει τη δυναμική για να εξασφαλίσει τη 2η θέση στα επόμενα παιχνίδια.

(21:45) Κόβεντρι – Λέιτον Οριεντ: Μεγάλο παιχνίδι στη μάχη της ουράς στη Λιγκ 1 της Αγγλίας, όπου η Κόβεντρι είναι στη 17η θέση με 46 βαθμούς και η Λέιτον Οριεντ στην 22η με 42 (υποβιβάζονται οι ομάδες από την 21η θέση και κάτω και αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στους 43 βαθμούς η Κρόουλι και η Νοτς Κάουντι). Στην Κόβεντρι εδώ και λίγο διάστημα υπάρχει καινούριος προπονητής, ο έμπειρος Τόνι Μόμπρεϊ, και το παράδοξο είναι πως οι "γαλάζιοι", από τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Μόμπρεϊ, έχουν μεν θετικό ρεκόρ 3-1-2, όμως όλες τους οι νίκες ήρθαν εκτός έδρας, όπου ο Μόμπρεϊ μετρά το απόλυτο με τρία στα τρία, ενώ εντός έδρας έχει 0-1-2. Ισως για αυτό ο άσος δίνεται ελαφρύ αουτσάιντερ στο 2,70-2,80 και το διπλό ελαφρύ φαβορί στο 2,50-2,70. Ομως, η προσωπική μας εκτίμηση είναι ότι κάπου οι μπουκ υπερβάλλουν. Οσο κι αν είναι ένα πολύ ζόρικο ματς, στο οποίο και οι δύο ομάδες θα έχουν πολύ άγχος, μας ξενίζουν σε ένα βαθμό τα σετ, τα οποία πιστεύουμε ότι έπρεπε να είναι αντίστροφα. Ισως λοιπόν ο άσος να μπορεί να αποτελέσει μία σκέψη, αν και βέβαια, επαναλαμβάνουμε, είναι ζόρικο παιχνίδι.

(01:30) Σ. Γουόντερερς – Παλεστίνο: Η Παλεστίνο έχει νωπή την ήττα (3-2) του περασμένου Σαββάτου στον τελικό κυπέλλου από την Ουν. Κονσεπσιόν και η απογοήτευση είναι λογικό επακόλουθο στα αποδυτήριά της. Απώλεσε το μεγάλο στόχο της χρονιάς, ενώ από τη βαθμολογική θέση που έχει στο Κλαουσούρα (μόλις 17η) είναι εμφανές πως έχει επηρεαστεί πολύ από την παράλληλη συμμετοχή στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Σ. Γουόντερερς είχε δύο βδομάδες να δουλέψει με την ηρεμία της πάνω στο αποψινό παιχνίδι, παίζει πλήρης και επιστρέφει στη φυσική έδρα της. Τις αποδόσεις που παίζει ο άσος, γύρω στο 2,00, θα τις κρίναμε πολύ προσεκτικές από πλευράς μπουκ, όμως και εδώ, λόγω των ιδιαιτεροτήτων της ημέρας, θα μπορούσε να γίνει ένας έντιμος συμβιβασμός και ο άσος ίσως έχει θέση σε κάποιο παρολί.

PUT YOUR MONEY

(21:30) Κάρπι – Μπολόνια X (3,00 στον Stoiximan.gr)

(01:45) Σαν Λορέντζο – Σάο Πάουλο 1 (2,12 στον Stoiximan.gr)

* Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK