Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

Με λίγα αλλά καλά παιχνίδια το κουπόνι της Τετάρτης, όπου ξεχωρίζει φυσικά ο τελικός του Γιουρόπα, αλλά και το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΠΑΟ στα πλέι οφ. Το Match Money, σε συνεργασία με το contra.gr, σας βοηθά να καταλήξετε στις επιλογές σας.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Ντνιέπρ – Σεβίλλη. Τελικός του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στη νυν κάτοχο του τροπαίου και τη «σταχτοπούτα» Ντνιέπρ, υπό το φόβο της παρουσίας των Ουκρανών στις εξέδρες του «Ναροn ντόβνι» της Βαρσοβίας. Η Ντνιέπρ πραγματοποίησε την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της ιστορίας της, ξεκινώντας από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αφού έδωσε συνολικά 18 αγώνες, αποκλείοντας στα νοκ άουτ μετά τους ομίλους Ολυμπιακό, Αγιαξ, Μπριζ και Νάπολι. Είχε βέβαια και αρκετή τύχη/εύνοια σε αυτή την πορεία, αλλά της πιστώνεται ότι είναι μια σφιχτοδεμένη ομάδα, που δίνει έμφαση στην άμυνα και έχει μάθει να ζορίζει τα φαβορί. Από την άλλη, η Σεβίλλη φιλοδοξεί να φτάσει στις τέσσερις κατακτήσεις Γιουρόπα και να γίνει η πολυνίκης του θεσμού, έχοντας ήδη στην τροπαιοθήκη της τις κούπες του 2006, 2007 και βέβαια την περσινή, όταν νίκησε στα πέναλτι την Μπενφίκα. Τα σετ δίνουν φαβορί τη Σεβίλλη, σε αποδόσεις από 1,60-1,70, και στη λογική της σαφώς μεγαλύτερης ποιότητας των Ισπανών, δεν μπορούμε να φέρουμε σοβαρές αντιρρήσεις.

INSIDE INFO

(17:15) Ατρόμητος – Αστέρας. Στην 4η (ο Ατρόμητος) και στην 3η (ο Αστέρας) θέση των πλέι οφ οι δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος δείχνει να βγάζει κούραση και ο Νιόπλιας επιλέγει συντηρητικά σχήματα. Κι ο Αστέρας όμως στην Τούμπα παρατάχθηκε για το βαθμό και θεωρούμε πως και τώρα θα μείνει ικανοποιημένος με το Χ, που θα τον διατηρήσει στην 3η θέση. Εξάλλου, ο Ατρόμητος διατηρεί το αήττητο της έδρας του (12-6-0), ενώ ο Αστέρας δεν έχει διπλό εδώ και έντεκα ματς (0-5-6). Ετσι, σε ένα αμφίρροπο ματς με μάλλον λογικό σετ, το Χ στο 3,45 φαίνεται μια ενδιαφέρουσα ιδέα.

(19:30) ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Το μεγάλο ματς της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ, που ταυτόχρονα αποτελεί τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ, καθώς έχει ήδη μείνει πίσω με τέσσερις βαθμούς. Ως αγωνιστική εικόνα σε αυτά τα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός δείχνει σαφέστατα σε καλύτερη κατάσταση και από τις τέσσερις ομάδες, πιο ζωντανός και φρέσκος, κι ακριβώς για αυτό τα πρώτα σετ αποδόσεων, που τον ήθελαν αουτσάιντερ άνω του 3,50 (έφτανε μέχρι και 3,75-4,00), προσαρμόστηκαν και πλέον τα σετ έχουν τον άσο στο 2,20-2,40 και το διπλό στο 3,00-3,40. Σε αυτές τις αποδόσεις, και με δεδομένο ότι αυτός που καίγεται για τη νίκη είναι ο ΠΑΟΚ, νομίζουμε ότι το no bet είναι μονόδρομος, τουλάχιστον όσον αφορά την αγορά του 1Χ2.

(04:00) Κρουζέιρο – Ρίβερ Πλέιτ. Μεγάλο παιχνίδι Βραζιλιάνων εναντίον Αργεντίνων. Επαναληπτικός προημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την Κρουζέιρο να έχει προβάδισμα πρόκρισης με τη νίκη (1-0) που πήρε στην Αργεντινή. Το «Μινειράο» αναμένεται καυτό και η Κρουζέιρο απέδειξε στον προηγούμενο γύρο, όταν με την πλάτη στον τοίχο κέρδισε 1-0 τη Σάο Πάουλο και την απέκλεισε στα πέναλτι, ότι αντέχει στην πίεση. Σε αυτή φάνηκε πως δεν είναι μαθημένη η Ρίβερ. Σε όλο το Λιμπερταδόρες πηγαίνει «τσουλώντας», πέρασε με την ευγενική χορηγία της Τίγκρες τους ομίλους και χάρη στους... οπαδούς της Μπόκα τους «16». Εκτός έδρας δεν κερδίζει από το 2008 στον θεσμό, αγωνιστικά δείχνει ότι μόνο με μία υπέρβαση θα καταφέρει να περάσει το εμπόδιο των Βραζιλιάνων. Η Κρουζέιρο βέβαια δεν χρειάζεται να νικήσει για να προκριθεί, όμως πολύ εύκολα θα βρει χώρους όταν η Ρίβερ αναγκαστεί να ρισκάρει. Και με τον άσο να έχει πλέον ανέβει στο 2,70, θεωρούμε πως η αξία είναι με τους Βραζιλιάνους.

(05:00) Σιάτλ – Κολοράντο. Την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της Δύσης έχει το Σιάτλ, που έρχεται από το 0-0 κόντρα στο Κάνσας, αλλά δεν συνηθίζει να μην κερδίζει δύο σερί ματς στην έδρα του, που είναι από τις πιο δυνατές στο MLS. Μάλιστα, κόντρα στο Κολοράντο διατηρεί και πολύ θετική παράδοση με 8-1-0 στις εννιά φορές που το φιλοξένησε στο παρελθόν, ενώ σήμερα αναμένεται να έχει ξανά πίσω τον σταρ φορ Μάρτινς, που έλειψε στα δύο προηγούμενα. Το Κολοράντο παραμένει αήττητο ακόμα στο δρόμο, αλλά με μόνο μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς, ενώ προέρχεται από την πρώτη εντός έδρας νίκη του (1-0 το Βανκούβερ) από τον περασμένο Ιούλιο! Δύσκολο το έργο του σήμερα, κόντρα σε μία ποιοτικά ανώτερη ομάδα και σε μία έδρα που δεν του πάει. Ο άσος σε λογικά επίπεδα, στο 1,60, ίσως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο παρολί.

PUT YOUR MONEY

(04:00) Κρουζέιρο – Ρίβερ 1 (2,70 στον Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK