Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

Μεγάλο φιλικό στο Τορίνο ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία, σημαντικό παιχνίδι για το 2ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2016 ανάμεσα σε Ισραήλ και Βέλγιο και αρκετά σκόρπια παιχνίδια πρωταθλήματος... Σχετικά πλούσιο το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr ξεψαχνίζουν το σημερινό πρόγραμμα και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Ιταλία - Αγγλία: Σπουδαίο φιλικό, το οποίο διεξάγεται στο "Γιουβέντους Στάντιουμ" του Τορίνο, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλές αλλαγές φρεσκαρίσματος μετά τα δύο επίσημα παιχνίδια τους. Η Ιταλία αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στη Βουλγαρία, η Αγγλία πέρασε πολύ εύκολα με 4-0 το εμπόδιο της Λιθουανίας. Τα βλέμματα πέφτουν σε Αντόνιο Κόντε και Χάρι Κέιν. Ο πρώτος επιστρέφει στο γήπεδο της πρώην του ομάδας και είναι άγνωστο το πώς θα τον υποδεχτεί ο κόσμος. Ο δεύτερος είναι το big thing του αγγλικού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή, μπήκε αλλαγή την Παρασκευή και σκόραρε και σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα. Στοιχηματικά είναι χαζό να μπλέξουμε. Εκτός ότι μιλάμε για ένα φιλικό παιχνίδι, αναμένεται να υπάρξουν και πολλές δοκιμές από τους δύο προπονητές...

PUBLIC BETS

(21:45) Ισραήλ - Βέλγιο: Παιχνίδι για το 2ο όμιλο των προκριματικών, με το Ισραήλ να βρίσκεται στη 2η θέση με 9 βαθμούς και το Βέλγιο στην 3η με 8 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι θα είναι πληγωμένοι από το βαρύ 0-3 από την Ουαλία, αλλά και από τις πολλές απουσίες, με πιο... φρέσκια αυτή του φορ Νταμάρι, ο οποίος είναι ο πιο αξιόπιστος επιθετικός. Το Βέλγιο προέρχεται από εντυπωσιακή πεντάρα επί της Κύπρου, έχει φοβερή ποιότητα και δεν έχει και πολλά περιθώρια για στραβοπατήματα. Δίκαια φαβορί, δίκαια έχει πάρει σημαντικό παιχνίδι...

(21:45) Φολκέρκ – Κάουντενμπιθ: Η Φολκέρκ έχασε μεγάλη ευκαιρία το Σάββατο να προσπεράσει την Κουίν οφ Σάουθ στην τέταρτη θέση. Εκανε ευκαιρίες με το τσουβάλι, αλλά κατάφερε να χάσει με 1-0 στην έδρα της ημιεπαγγελματικής Ντάμπαρτον με γκολ στο φινάλε. Απόψε, επιστρέφει εντός κόντρα σε μια άλλη ημιεπαγγελματική, την ένατη Κάουντενμπιθ, που γράφει 4 σερί ήττες και 6 στα 7 τελευταία. Εξαιρετικά αδύναμη εκτός η Κάουντενμπιθ, με 3-2-10 ρεκόρ (οι δύο νίκες της κόντρα σε επίσης ημιεπαγγελματικές), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το φαβορί αξίζει της απόδοσής του. Ειδικά, μάλιστα, όταν το εντός έδρας ρεκόρ του είναι 5-6-4!

INSIDE ΙNFO

(21:00) Ουκρανία – Λετονία: Σε πτωτική τροχιά ο άσος στη φιλική αναμέτρηση του Λβιβ, λογικό φαβορί η Ουκρανία, που έχει μόλις τρεις ήττες σε 21 ματς με τον Μιχαήλ Φομένκο στον πάγκο της, η έσχατη χρονικά την Παρασκευή από την Ισπανία εκτός έδρας, αλλά με θετικές εντυπώσεις. Εχει εννέα βαθμούς σε πέντε ματς στα προκριματικά του Euro. Πήρε την ισοπαλία από την Τσεχία εκτός έδρας η Λετονία το Σάββατο, αλλά έχει μόλις τρεις βαθμούς σε πέντε παιχνίδια. Αν το 1,30 στον άσο δεν πείθει για ανεπίσημο αγώνα, το "2-3 γκολ" στο 2,00 προσφέρει σαφώς κάτι επίσης λογικό και καλύτερο σε απόδοση.

(03:00) Περού – Βενεζουέλα: Διεθνές φιλικό επί αμερικάνικου εδάφους και πιο συγκεκριμένα στη Φλόριντα. Ντεμπούτο του "πολύ" Ρικάρντο Γκαρέκα και νέα εποχή για το Περού, το οποίο θα αγωνιστεί δίχως τους "fantastic four" (Γκερέρο, Πισάρο, Φαρφάν και Βάργκας) θέλοντας να μπει με το δεξί στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί. Με σχεδόν όλα τα δυνατά ονόματα στην αποστολή η Βενεζουέλα που αναζητά σταθερότητα από τότε που ανέλανε ο Νόελ Σανβισέντε (Σεπτέμβρης 2014) τα ηνία. Το στατιστικό που θέλει τη Βενεζουέλα να μετρά επτά over σε ισάριθμα παιχνίδια στο συγκεκριμένο διάστημα, είναι οδηγός για την επιλογή του over και στην αποψινή αναμέτρηση.

(03:45) Σάντα Φε – Ντεπόρτες Τολίμα: Η πρωταθλήτρια Σάντα Φε υποδέχεται την Ντεπόρτες Τολίμα στην Μπογκοτά, έχοντας στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να "κοιμηθεί" απόψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι, μετά το ροτέισιον της προηγούμενης αγωνιστικής, θα έχουν εκ νέου δυνατή εντεκάδα στον αγωνιστικό χώρο για να κάμψουν την αντίσταση της αντιπάλου τους. Η Τολίμα όταν απομακρύνεται από το Ιμπαγκέ, χάνει προσανατολισμό. Αρνητικό ρεκόρ 0-3-3 και μόλις δύο γκολ ενεργητικό σε 540’ μακριά από την έδρα της. Θα προτιμήσουμε τον άσο, κρίνοντας ως νορμάλ φαβορί την Σάντα Φε σε απόδοση 1,57.

PUT YOUR MONEY

Ισραήλ – Βέλγιο 2 (1,47 στο Stoiximan.gr)

Σάντα Φε – Ντ. Τολίμα 1 (1,57 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK