Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

Οι επαναληπτικοί του Champios και του Europa League κλέβουν την παράσταση και σχεδόν όλα τα μέτωπα πρόκρισης είναι ανοικτά. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Μπάγερν - Πόρτο: Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Μπάγερν μετά τα παιδαριώδη λάθη που έκαναν οι Τσάβι Αλόνσο, Ντάντε στο "Ντραγκάο" και μόνο έκπληξη δεν θα προκαλέσει ενδεχόμενος αποκλεισμός της από την πυραυλοκίνητη Πόρτο του πρώτου αγώνα. Οι Βαυαροί θα στερηθούν ξανά τους Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα, απουσίες που τους καθιστούν προβλέψιμους και το να πετύχουν τρία γκολ μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο. Σαν ευαγγέλιο θα έχουν το λευκό παθητικό, προκειμένου να ψάξουν με υπομονή τα δύο γκολ που θα τους δώσουν την πρόκριση. Αν κάποιες τιμές αξίζουν είναι αυτές των Under και N/G, που προσφέρονται αντίστοιχα στο 2,40 και 1,91.

PUBLIC BETS

(21:45) Μπαρτσελόνα – Παρί Σ.Ζ.: Το 3-1 του Παρισιού στο τρίτο φετινό ραντεβού των δύο ομάδων (3-1 υπέρ της Μπαρτσελόνα, 3-2 υπέρ της Παρί τα άλλα δύο) καθιστά ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά τους Καταλανούς. Από τη στιγμή που οι Γάλλοι (ενισχυμένοι σε σχέση με πριν μίας εβδομάδας με Ιμπραΐμοβιτς, Βεράτι) δεν έχουν τίποτα να χάσουν παρά να επιτεθούν και οι Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ είναι εγγύηση γκολ, το over στο 1,44 μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά είναι απολύτως λογικό...

INSIDE ΙNFO

(21:30) Γουόντερερς – Φένιξ: Καλύτερη ομάδα η Γουόντερερς, η οποία έρχεται από τη μεγάλη πρόκριση στους "16" του Λιμπερταδόρες, για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες, που της έχουν στοιχίσει στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει στα εγχώρια εναλλακτική ενδεκάδα, με συνέπεια τα άσχημα αποτελέσματα. Κόντρα στη Φένιξ ωστόσο, θα αγωνιστεί με όλους τους διαθέσιμους βασικούς. Αξιο αναφοράς ότι και τις δύο φορές που συνέβη αυτό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, νίκησε! Οσο κι αν οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται τους βαθμούς για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού, το σαφές προβάδισμα νίκης το έχει η γηπεδούχος. Περισσότερο από δίκαιος ο άσος στο 1,90.

(21:45) Σκάνθορπ - Μπράντφορντ: Εξ αναβολής αναμέτρηση για την Α' Αγγλίας, με τον άσο από το 2,40 να έχει πάρει ανοδικές τάσεις και να βρίσκεται πλέον στο 2,55-2,60. Παιχνίδι με μονοδιάστατο βαθμολογικό κίνητρο, η γηπεδούχος αν και δεν κινδυνεύει άμεσα, έχει την ευκαιρία με νίκη να τελειώσει και μαθηματικά με τα της παραμονής της, ενώ η ντεφορμέ Μπράντφορντ περιμένει απλά... τις καλοκαιρινές διακοπές. Στο 2,55 ο άσος έχει στοιχηματική αξία.

(04:45) Ατλ. Νασιονάλ – Λιμπερτάδ: Τελικός πρόκρισης στους "16" του Κόπα Λιμπερταδόρες. Υπό προϋποθέσεις μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση "αγκαλιά" και με ισοπαλία. Αυτό θα συμβεί αν δεν κερδίσει η Εστουδιάντες την Μπαρσελόνα στον Ισημερινό. Πηγαίνουμε με αυτό το σενάριο. Θεωρούμε ότι δεν θα παρθούν άμεσα ρίσκα από τις δύο ομάδες και το ένα αυτί θα είναι στο Γκουαγιακίλ για να διαπιστώσουν πως πηγαίνει το ματς της Εστουδιάντες. Αν για παράδειγμα οι Αργεντινοί χάνουν από το ημίχρονο, η Λιμπερτάδ δεν θα έχει και πολλούς λόγους να "σκιστεί" για να κερδίσει. Το ίδιο φυσικά ισχύει και με την Ατλ. Νασιονάλ, η οποία πηγαίνει στο παιχνίδι ζητώντας δύο αποτελέσματα. Ούτως ή άλλως το βλέπαμε ισορροπημένο το συγκεκριμένο. Κρατάμε την ισοπαλία...

PUT YOUR MONEY

Μπαρτσελόνα – Παρί Σ.Ζ. Over (1,44 στο Stoiximan.gr)

Μπάγερν – Πόρτο N/G (1,91 στο Stoiximan.gr)

Σκάνθορπ – Μπράντφορντ 1 (2,55 στο Stoiximan.gr)

Γουόντερερς – Φένιξ 1 (1,90 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK