Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

Μετρημένα στα δάχτυλα τα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος, όπου βέβαια ξεχωρίζει ο πρώτος ημιτελικός του Τσ. Λιγκ μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ. Το Match Money, σε συνεργασία με το Contra.gr, αναλύει τα παιχνίδια της ημέρας και σας δίνει ιδέες για το παιχνίδι σας.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Γιουβέντους – Ρεάλ. Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League, το ζευγάρι Γιουβέντους – Ρεάλ πάντα έδινε ματσάρες στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μόνο που εκτίμηση εδώ είναι ότι οι δύο ομάδες θα είναι αρκούντως προσεκτικές στη λογική τους, με πρώτο στόχο να διαφυλάξουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Ιδια λογική είχαν και στην προημιτελική φάση, κόντρα σε Μονακό και Ατλέτικο αντίστοιχα, τα τέσσερα ματς αθροιστικά είχαν δύο γκολ. Το ένα από ανύπαρκτο πέναλτι και το άλλο της Ρεάλ στα τελευταία λεπτά της ρεβάνς. Η Ρεάλ έχει το αβαντάζ της ρεβάνς στην έδρα της και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει «ιταλική» τακτική, αποφεύγοντας να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι και ενθουσιασμό στη Γιούβε από την εξέδρα. Λογικό ρίσκο η ισοπαλία στο 3,25.

INSIDE INFO

(20:00) Βάρμπεργκ – Γιόνσεπινγκ. Κατ’ εξοχήν ανοιχτό πρωτάθλημα η Superettan, όμως εδώ έχουμε τις δύο πιο... underάτες ομάδες της κατηγορίας. Η Γιόνσεπινγκ έχει το απόλυτο (5/5) ως τώρα στο πρωτάθλημα, τις τέσσερις από αυτές τις νίκες τις έκανε με 1-0 σκορ! Η ομοιότητα με τη Βάρμπεργκ; Η γηπεδούχος έχει κάνει τρεις νίκες ως τώρα, επίσης όλες με 1-0! Κάτι μας λέει πως θα δούμε... βαρετό παιχνίδι κέντρου με προσήλωση στην άμυνα και το 1,70 του under είναι πιθανό. Στην ίδια λογική, θα μπορούσε να παιχτεί ακόμη και το 0 έως 1 γκολ στο 3,00.

(20:00) Φρέι – Ούτσικτενς. Ντέρμπι νεοφώτιστων που ως τώρα ακολουθούν διαφορετική πορεία. Η μεν Φρέι ξεκίνησε τραγικά, απολογισμός 0-2-2, μόλις ένα γκολ ενεργητικό. Στο τελευταίο της παιχνίδι όμως... ξεμπούκωσε, επικράτησε 4-0 εκτός έδρας της Ανγκελχολμς και της έφυγε το άγχος της πρώτης νίκης. Η Ούτσικτενς από την άλλη ξεκίνησε με τρομερή νίκη/εμφάνιση επί της Ντέγκερφορς (4-1), νίκη που πάντως φαίνεται συμπτωματική, καθώς στα επόμενα παιχνίδια μέτρησε 0-1-3 έχοντας σκοράρει μόνο στο 1-1 με τη Βάρμπεργκ, όπου δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Λίγο η έδρα και λίγο η θετική ψυχολογία από το τελευταίο τρίποντο για τη Φρέι και το 2,00 του άσου φαίνεται συμπαθητικό.

(20:00) Μπρομαποϊκάρνα – Ντέγκερφορς. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Μπρόμα έχει μία από τις μεγαλύτερες ακαδημίες στην Ευρώπη. Στο youtube κυκλοφορεί ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ (δυστυχώς στα σουηδικά), στο οποίο φαίνεται η δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στο σύλλογο όσον αφορά τους πιτσιρικάδες. Τέτοιοι είναι και αυτοί που αγωνίζονται φέτος στην Μπρόμα, όλα παιδιά των ακαδημιών με ελάχιστες προσθήκες έμπειρων παικτών. Ετσι, αν και υποβιβάστηκε πέρσι, η Μπρόμα δεν έχει την «εμπειρία» που θα τη βοηθούσε στην κατηγορία και αυτό φαίνεται από το ξεκίνημα της, 0-1-4 στις πρώτες αγωνιστικές. Φιλοξενεί την Ντέγκερφορς, η οποία ξεκίνησε με δύο ήττες, όμως στα τελευταία τρία έχει 2-1-0. Και οι δύο νίκες της ήταν εκτός έδρας και σε δύσκολες έδρες (Μιάλμπι, Βέρναμο), οπότε δύσκολα θα αγχωθεί στο Γκρίμστα, που σπάνια φιλοξενεί πάνω από 400-500 θεατές. Στα ίσια οι αποδόσεις, παίζεται το διπλό του 2,60, και πιο συντηρητικά σε Draw No bet στο 1,85.

(21:45) Ινβερνές – Νταντί Γιουν. Εξ αναβολής της σκωτσέζικης Πρέμιερ. Εξάποντο Ευρώπης, η Ινβερνές κατεβαίνει έχοντας το μαξιλαράκι του +4 από τους φιλοξενούμενους, αλλά μόλις 0-5-4 ρεκόρ στα 9 τελευταία παιχνίδια της στην Πρέμιερ, εμφανώς επηρεασμένη και από την πρόκρισή της στον τελικό του κυπέλλου. Δεν είναι και πολύ καλύτερα τα πράγματα στη Γιουνάιτεντ, που γράφει μόλις 2 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια της (τελευταία νίκη το Σάββατο με 1-0 και μπόλικο άγχος στο New Firm ντέρμπι με την Αμπερντίν), αλλά έχει και τις απουσίες της. Είναι ένα ματς που, τουλάχιστον η φιλοξενούμενη, πρέπει να κυνηγήσει καθώς πλησιάζει το φινάλε, και το «κυνηγήσει» εμπεριέχει ρίσκα. Λογική σκέψη το G/G στο 1,80.

(03:30) Χιούστον – Σαν Χοσέ. Το Χιούστον βρίσκεται στη δέκατη σεζόν της ιστορίας του, τις προηγούμενες εννιά γνώρισε μόνο έναν προπονητή, τον 47χρονο Ντόμινικ Κινίαρ, που σήμερα επιστρέφει πρώτη φορά ως αντίπαλος, έχοντας πλέον αναλάβει το Σαν Χοσέ. Πέρα από αυτή τη σημαντική ιδιαιτερότητα, το παιχνίδι δεν φαίνεται να οδηγεί κάπου στοιχηματικά. Το Χιούστον ήταν τραγικό αμυντικά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του, φέρνοντας 4-4 με το Κάνσας και χάνοντας 1-4 στο ντέρμπι του Τέξας από το Ντάλας, αλλά θα ψάξει την εξιλέωση. Από την άλλη, το Σαν Χοσέ (προερχόμενο από το εκτός έδρας 1-1 με το Σολτ Λέικ) έχει να καταπολεμήσει τη μεγαλύτερη επιβάρυνση, καθώς δίνει τρίτο σερί ματς στο δρόμο και η… οδύσσειά του συνεχίζεται με νέο εκτός έδρας ματς την Παρασκευή στο Κολοράντο.

PUT YOUR MONEY

(20:00) Μπρομαποϊκάρνα – Ντέγκερφορς 2 (2,60 στον Stoiximan.gr)

(21:45) Γιουβέντους – Ρεάλ Χ (3,25 στο Stoiximan.gr)

* Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK