Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Πλούσιο το σαββατιάτικο πρόγραμμα, πάρα πολλά το ματς στο κουπόνι και το Match Money, όπως κάθε μέρα, βάζει κάτω τα δεδομένα και ξεδιαλύνει την κατάσταση, αναλύοντας και προτείνοντας τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της ημέρας.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(19:30) Αρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουν.: Ντέρμπι των απογοητευμένων, ντέρμπι της τελευταίας ευκαιρίας, ντέρμπι των απουσιών, όπως και να το πείτε παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Καθώς τα προβλήματα της Μάν. Γιουν. (εκτός Μπλιντ, Φαλκάο, Ρόχο, Τζόουνς, αμφίβολοι Σο και Ράφαελ) δείχνουν πιο σοβαρά από της Αρσεναλ (αμφίβολοι Γουόλκοτ, Γουέλμπεκ, σταθερά εκτός Κοσιελινί και Οζίλ), ο άσος έχει πέσει από το 2,30 του ανοίγματος στο 2,10-2,15. Δικιά μας άποψη πάντως είναι ότι το ντέρμπι, ειδικά σε αυτά τα σετ, δεν αγγίζεται. Πολύ καθοριστικό για το κλίμα των δύο ομάδων και τη μάχη του Τσ. Λιγκ και καμία από τις δύο δεν μας δίνει την εμπιστοσύνη να ακουμπήσουμε πάνω της τα λεφτά μας. Ετσι, προτιμάμε κάποιο εναλλακτικό στοίχημα, όπως το να σκοράρει ο Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός είναι ίσως ο πιο καυτός φορ της Πρέμιερ αυτή τη στιγμή (έξι γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος) και θα αντιμετωπίσει μια προβληματική άμυνα. Στο 2,37 για anytime, στο 6,00 για πρώτος σκόρερ.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν «όλοι». Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(16:30) Σάλκε – Βόλφσμπουργκ: Συνήθως οι ομάδες που έχουν νέο προπονητή αντιμετωπίζονται θετικά από τους παίκτες, όμως στην περίπτωση της Σάλκε η εικόνα των «μπλε» επί Ντι Ματέο δεν είναι καθόλου πειστική, παρά κάποια (τυχαία;) θετικά αποτελέσματα. Με δεδομένο ότι η Βόλφσμπουργκ έρχεται από σερί οχτώ νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και η επίθεσή της βγάζει φωτιές (23-5 γκολ), όλο το ποντάρισμα πήγε στο διπλό, που άνοιξε στο 2,60-2,80 και πλέον είναι μαξ στο 2,30. Προβλεπτικά, δεν διαφωνούμε καθόλου για το διπλό, αλλά, ταυτόχρονα, το στοίχημα είναι παιχνίδι timing – και ο καλός παίκτης το έχει ήδη παίξει προτού πέσει η απόδοση.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να «πουν» ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(17:00) Ντόβερ – Φόρεστ Γκριν: Παιχνίδι για την αγγλική Κόνφερενς. Νεοφώτιστη η Ντόβερ, που έχει στόχο μια ήσυχη σεζόν, φιλόδοξη η Φόρεστ Γκριν, που βλέπει πλέι οφ. Δυο βασικές τιμωρίες στην άμυνα (στόπερ, μπακ) έχει η Ντόβερ, ενώ παράλληλα παραμένει εκτός ο αρχηγός της. Ενισχύεται το 2,37 του διπλού, για μια Φόρεστ Γκριν που έτσι κι αλλιώς είναι πειστική εκτός έδρας (4-5-1).

(21:00) Τενερίφη – Μαγιόρκα: Η έδρα της Τενερίφης δεν είναι εύκολη, όμως υποδέχεται τη Μαγιόρκα χωρίς τον βασικό της γκολκίπερ (θα παίξει ένας 21χρονος για πρώτη φορά βασικός), τον ηγετικό της κόφτη στα χαφ, τον βασικό της στράικερ και έναν πολύτιμο μεσοεπιθετικό. Η Μαγιόρκα είναι έξι ματς αήττητη, το διπλό της στο 3,45 και το draw no bet, για τους πιο συντηρητικούς, στο 2,40.

(23:00) Ολίμπο – Ροζάριο: Η Ροζάριο την Τετάρτη παίζει τελικό κυπέλλου με την Ουρακάν, έτσι κατεβάζει μια αποστολή γεμάτη πιτσιρίκια για το ματς με την Ολίμπο. Το πρόβλημα είναι ότι η πληροφορία αυτή ενσωματώθηκε στις αποδόσεις, έτσι ο άσος, που αρχικά έδινε γύρω στο 2,00, έπεσε στα επίπεδα του 1,70 και πλέον παίζεται μόνο στο... ΠΡΟ-ΠΟ.

INSIDE INFO

(16:00) Μπάρι – Τράπανι: Στην Μπάρι άλλαξε επιτέλους ο προπονητής, η ομάδα δεν πήγαινε παραπέρα με τον Ντέβις Μάντζα και το αποδεικνύει ο ένας βαθμός συγκομιδής από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Νέος τεχνικός ο Ντάβιντε Νικόλα, θιασώτης του επιθετικού στιλ και ίσως να έχει άμεσα την ευκαιρία να προσδώσει αυτό το στιλ στη νέα του ομάδα. Αντίπαλος της Μπάρι η Τράπανι, που φέρνει σχεδόν αποκλειστικά Over (12/14) στο φετινό πρωτάθλημα και εκτός έδρας σε επτά ματς έχει δεχτεί 20 γκολ! Στο 1,87 το Over.

(17:00) Κρόουλι - Σκάνθορπ: Από τα ματς με σημαντική αλλαγή αποδόσεων. Ο άσος άνοιξε στο 2,20-2,30 και το διπλό στο 3,00+, όμως πλέον το σετ είναι ισορροπημένο. Δεν κρύβεται κάτι πονηρό πίσω από την αλλαγή, απλά η πρώτη άποψη των μπουκ ήταν λανθασμένη, καθώς η Κρόουλι ούτε σαν φόρμα, αλλά ούτε και σαν κλίμα, μπορούσε να υποστηρίξει τις αρχικές αποδόσεις, την ώρα που η Σκάνθορπ, με τον Μαρκ Ρόμπινς πλέον στον πάγκο της, έχει αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια στροφής. Στις αρχικές τιμές, το διπλό παιζόταν χωρίς ενδοιασμό, στο 2,70 πλέον είναι οριακή η απόφαση.

(17:00) Μάνσφιλντ – Πλίμουθ: Βάσει της φόρμας των δύο ομάδων (εννιά ματς χωρίς νίκη η Μάνσφιλντ, σερί 5-2-0 η Πλίμουθ στο πρωτάθλημα), το διπλό στο 2,35 είναι αξιόλογη επιλογή. Μπέρδεψε πάντως την κατάσταση η χθεσινή απόλυση του μάνατζερ της Μάνσφιλντ. Κι από τη στιγμή που ίσως αλλάξει η αύρα των αποδυτηρίων των γηπεδούχων, προτιμούμε το πάσο.

(17:00) Μπέρτον – Λούτον: Πτώση του άσου, που άνοιξε στο 2,50-2,60 και πλέον παίζει στο 2,20-2,30. Ο λόγος για την πτώση είναι ότι πλέον η Μπέρτον έχει στον πάγκο της τον παλιό Ολλανδό άσο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, που προφανώς είναι όνομα που κάνει τεράστιο γκελ σε αυτό το επίπεδο, όπως βέβαια και ότι στο πρώτο παιχνίδι του Ολλανδού, στην περασμένη αγωνιστική στο Γουίκομ, η Μπέρτον έβγαλε δυνατό διπλό. Η Λούτον πάντως τρέχει σερί 12 αγώνων χωρίς ήττα και μάλλον το ματς δεν έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον.

(17:00) Εξετερ – Σριούσμπερι: Μόλις μια ήττα σε έντεκα ματς πρωταθλήματος έχει η Εξετερ, έξι σερί νίκες στη Λιγκ 2 η Σριούσμπερι. Επιπλέον, η Εξετερ έχει φιλοξενήσει μέχρι τώρα τρεις φορές ομάδες κορυφής, και δεν έχασε καμία: 2-1 την Μπέρι, 2-1 τη Γουίκομ, 1-1 με τη Λούτον. Στο 3,40 η ζαριά του Χ.

(17:00) Χάμιλτον – Σεντ Μίρεν: Η νεοφώτιστη Χάμιλτον χρειαζόταν τη διακοπή και τις ανάσες. Προερχόταν από τρία σερί ματς χωρίς νίκη και το μικρό ρόστερ του Αλεξ Νιλ έδειχνε άδειο από την κόπωση των σερί παιχνιδιών. Σήμερα υποδέχεται πλήρης τη λαβωμένη Σεντ Μίρεν, που πέραν των σημαντικών απουσιών της, βρίσκεται υπό πίεση λόγω των κακών αποτελεσμάτων της, κυρίως εντός έδρας. Σημειωτέον ότι η Σεντ Μίρεν δέχεται σερί γκολ για 19 εκτός έδρας παιχνίδια. Στο 1,80 ο άσος.

(18:00) Μπαστιά – Λυών: Στο 2,00-2,10 έχει ενδιαφέρον το διπλό. Η Λυών είναι με πέντε σερί νίκες, έχει σε φόρμα τον Λακαζέτ (11 γκολ), που είναι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, επιστρέφει και ο Γκουρκύφ (3 γκολ), που έχει ανεβάσει στροφές. Μοναδικό της πρόβλημα η απουσία του ταλαντούχου Φεκίρ (6 γκολ). Η Μπαστιά, από την άλλη, δεν δείχνει σπουδαία πράγματα, περισσότερο φαίνεται να την απασχολεί το θέμα του προπονητή αφού για δεύτερο αγώνα θα είναι με υπηρεσιακό.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

(19:00) Αταλάντα – Ρόμα: Η Ρόμα παίζει ακριβώς πριν τη Γιουβέντους (στις 21:45 δύσκολη έξοδος στη Ρώμη κόντρα στη Λάτσιο) και έχει την ευκαιρία, με μια νίκη, να την πιάσει στη βαθμολογία και να της μεταφέρει όλη την πίεση. Στο 1,85 το διπλό. Εναλλακτικά, καλή σκέψη και το N/G στο 1,80. Η Αταλάντα έχει πετύχει μόλις 4 γκολ στα πρώτα 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και η Ρόμα προέρχεται από πέντε διαδοχικά N/G.

(19:15) Νουμάνθια – Σαραγόσα: Η Νουμάνθια και η Σαραγόσα είναι καλά φιλαράκια διοικητικά, οι οπαδοί είναι αδελφοποιημένοι και μάλιστα σήμερα (αναμένονται 2.500 φίλοι της Σαραγόσα) έχουν προγραμματιστεί εορταστικές εκδηλώσεις από το πρωί στους δρόμους της Σόρια. Αμφότερες είναι με ανάγκη βαθμών και το ρίσκο του Χ στο 3,20 δεν είναι παράλογο.

(21:00) Λοριάν – Λανς: Ο Ριπόλ (προπονητής της Λοριάν) δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα συνεχίσει στον πάγκο σε περίπτωση γκέλας, καθώς η ομάδα του έχασε τα 8/9 τελευταία στο πρωτάθλημα και προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, έχοντας πλέον βρεθεί στον πάτο της βαθμολογίας. Και ίσως δεν είναι καλό σημάδι ότι ο πρόεδρος της Λοριάν θα είναι στο γήπεδο σήμερα, κάτι που, ειδικά φέτος, δεν το πολυσυνηθίζει. Ενα βαθμό πάνω από τη Λοριάν, προτελευταία, η Λανς, που ξεκίνησε με προβλήματα τη σεζόν (δεν είχε άδεια μεταγραφών), όμως παλεύει σαν σκύλα τα τελευταία της ματς, παρά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα: ήττα με 3-1 στο Παρίσι από την Παρί, νίκησε 2-0 εκτός την Τουλούζ, ήττα 2-1 στη Μασσαλία (όπου άξιζε το βαθμό), οριακή ήττα 1-2 από την Μπορντό (όπου δεν θα 'ταν άδικο το 2-2). Από τις λογικές μπόμπες της ημέρας, στο 4,60 το διπλό της Λανς.

(22:00) Ατλ. Ραφαέλα – Σαν Λορέντζο: Η Ραφαέλα την Τετάρτη έδινε υποτίθεται το ματς της χρονιάς, τον ημιτελικό κυπέλλου με την Ουρακάν (Β' κατηγορίας). Η εμφάνισή της, όμως, ήταν αποκαρδιωτική, έμοιαζε με ομάδα εξαντλημένη, που τα παράτησε άπαξ και δέχθηκε το πρώτο γκολ, το τελικό 2-0 ήταν κολακευτικό. Πέρα από την απογοήτευση και την κούραση, έχασε και δύο βασικούς με τραυματισμούς, έτσι μοιάζουν καλές οι προϋποθέσεις για τη Σαν Λορέντζο, που από την πλευρά της ψάχνει να χτίσει φόρμα και ψυχολογία εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων, το μεγάλο της στόχο δηλαδή, το Δεκέμβριο. Ενδιαφέρον το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ (2,75).

(23:00) Λα Κορούνια – Σοσιεδάδ: Ολα τα φώτα φυσικά πέφτουν πάνω στον Ντέιβ Μόγες, που κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Σοσιεδάδ. Οι Ισπανοί έχουν το γνωστό ρητό «νέος προπονητής, σίγουρη νίκη», αλλά το 2,25 του διπλού μάς φαίνεται πετσοκομμένο.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

(23:30) Ιντερνασιονάλ – Ατλ. Μινέιρο: Βουτιά πραγματοποίησε ο άσος της Ιντερνασιονάλ, που άνοιξε ακόμη και στο 1,90 αλλά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στο 1,55. Η Ατλ. Μινέιρο θα ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς της, προκειμένου να τους έχει φρέσκους στον μεσοβδόμαδο επαναληπτικό τελικό του κυπέλλου με την Κρουζέιρο, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικές επιστροφές στην εντεκάδα και τους δίνεται ευκαιρία να πατήσουν στην τετράδα.

PUT YOUR MONEY

(17:00) Ντόβερ - Φόρεστ Γκριν 2 (2,37 στον Stoiximan.gr )

(18:00) Μπαστιά – Λυών 2 (2,05 στον Stoiximan.gr )

(19:00) Αταλάντα – Ρόμα 2 (1,85 στον Stoiximan.gr )

(19:30) Αρσεναλ – Μάν. Γιουν. Αλέξις Σάντσες anytime scorer (2,37 στον Stoiximan.gr )

(21:00) Τενερίφη – Μαγιόρκα 2 (3,45 στον Stoiximan.gr )

(21:00) Λοριάν – Λανς 2 (4,60 στον Stoiximan.gr )

* Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK