Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Πλούσιο το στοιχηματικό μενού και αυτό το Σάββατο, με το μεγάλο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ να δεσπόζει, αλλά και πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες που κρύβονται σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου! Το Match Money με το Contra.gr ρίχνουν φως σε ματς που υπάρχει πραγματικό στοιχηματικό ενδιαφέρον και προτείνουν χωρίς φόβο…

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(16:30) Ντόρτμουντ – Σάλκε: Το μεγάλο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ δεσπόζει στην 23 αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και σε στοιχηματικό επίπεδο το μόνο που θα μπορούσε να μας απασχολήσει είναι η κόντρα της έδρας. Με τη Σάλκε να είναι στο +10 από την αντίπαλό της και να έχει απολογισμό 7-6-2 στις 15 τελευταίες επισκέψεις της στο «Βεστφάλεν» οι μπουκ έβγαλαν τον άσο στο… 1,50! Η Ντόρτμουντ προέρχεται πρώτη φορά φέτος από τρεις σερί νίκες και με μια ενδεχόμενη τέταρτη θα αρχίσει να σκέφτεται την Ευρώπη, αλλά αυτός δεν είναι βέβαια ικανός λόγος για να μην κοιτάξουμε προς το πολύ μεγάλο «Χ» του 4,60 ή ακόμα και στο διπλό του 6,60. Ασφαλώς, με 0% γκανιότα στο Stoiximan.gr!

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(17:00) Μάντσεστερ Γ. – Σάντερλαντ: Η Γιουνάιτεντ γυρόφερνε την γκέλα το τελευταίο διάστημα, καθώς χωρίς να είναι καλή κατάφερνε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Τελικά την γκέλα την έκανε στο Σουόνσι την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας 2-1. Θα κάνει δεύτερη κολλητή γκέλα; Μάλλον είναι αρκετά δύσκολο σενάριο, θα είναι σαφώς αρκετά πιο προσεκτική. Επιπλέον, έχει απέναντί της μια ομάδα χωρίς χαρακτήρα, όπως η Σάντερλαντ. Οπότε, δεν έχουμε κάποια αντίρρηση για την κίνηση της μάζας που παίζει το φαβορί άσο του 1,35.

(17:00) Αλόα – Χιμπέρνιαν: Δέκα σερί αήττητη η Χιμπέρνιαν, με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, παραμένει δεύτερη, συνεχίζει με βατό πρόγραμμα κόντρα στις ουραγούς τις επόμενες εβδομάδες και έχει την ευκαιρία να ανοίξει την απόσταση από τη Ρέιντζερς, που χθες είχε νέα βαθμολογική απώλεια. Η Αλόα, που προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από 2μιση μήνες, δύσκολα θα της ορθώσει ανάστημα.

(19:00) Κονιασπόρ – Φενερμπαχτσέ : Μετά τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής και τη χθεσινή νίκη της Γαλατά, εν όψει του μεταξύ τους ντέρμπι η Φενέρ θέλει μόνο τρεις βαθμούς κόντρα στην Κόνια. Ιδιαίτερο ματς λόγω Κοτζαμάν, η Κόνια έγινε ο επόμενος σταθμός του στην προπονητική του καριέρα ύστερα από τρία χρόνια θητείας (2010/13) στα «καναρίνια», ενώ θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της νεότερης ιστορίας της (1988/96). Στο 1,70 το διπλό κρίνεται ικανοποιητικό.

(21:45) Κιέβο – Μίλαν: Εντάξει… η Μίλαν έκανε μια νίκη, αλλά δεν έλυσε τα προβλήματά της. Και στη Βερόνα ταξιδεύει με σημαντικές απουσίες, στην ταλαιπωρημένη άμυνά της, είναι εκτός οι Ζαπάτα, Αμπάτε, Ντε Σίλιο, Αρμέρο, Ραμί και Τζακάρντο, ενώ στο όριο προλαβαίνουν το ματς οι Μεξές και Παλέτα. Η Κιέβο προέρχεται από την πραγματικά πρώτη κακή εμφάνιση μετά από καιρό, στην ήττα 3-0 από την Εμπολι, μπορεί όμως να κοντράρει την προβληματική Μίλαν. Είναι βεβαίως προκλητικό για τους παίκτες που ποντάρουν σε «φανέλες», το 2,65 της Μίλαν, ωστόσο η ομάδα του Ιντσάγκι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη πως μπορεί να έχει διάρκεια. Μια μετριοπαθής και λογική επιλογή για ποντάρισμα είναι τα 2-3 γκολ, σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan.

MISSING LIST

(16:00) Αβελίνο – Τερνάνα: Η Αβελίνο έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία, με νίκη επί της Τερνάνα περνά μόνη στη δεύτερη θέση της Serie B. Και η ομάδα του Μάσιμο Ραστέλι διανύει περίοδο φόρμας, τέσσερις σερί νίκες κρατώντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα και προέρχεται από το σπουδαίο διπλό 1-0 επί της ισχυρής Λιβόρνο. Η Τερνάνα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, του επιτελικού χαφ Φαλέτι, του αριστερού μπακ/χαφ Βιτάλε και του στόπερ Μεκαριέλο, βασικές επιλογές άπαντες. Ακόμα και στην αγαπημένη της λογική του 1-0 η Αβελίνο μπορεί να δώσει τον άσο του 1,90 στο Stoiximan.

(22:00) Τίγκρε – Ολίμπο: Σημαντικές απουσίες για την Ολίμπο που ούτως ή άλλως εκτός έδρας εμφανίζεται ελαφρώς χειρότερη απ’ ότι στην Μπαϊα Μπλάνκα. Ελλείψεις έχει και η Τίγκρε, όμως ο κόουτς Αλφάρο φαίνεται να τις κάλυψε ικανοποιητικά ενώ η ανάγκη για τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα σίγουρα αποτελεί σημαντικό κίνητρο. Ο άσος στο 2,08.

(05:00) Ατλας – Βερακρούζ: Το Λιμπερταδόρες έχει χωρίσει στα δύο την Ατλας, κυριολεκτικά. Η ομάδα της Γουαδαλαχάρα έρχεται από μεγάλο διπλό μεσοβδόμαδα επί της Ατλέτικο Μινέιρο, σήμερα φιλοξενεί στο «Χαλίσκο» τη Βερακρούζ και ακολούθως έχει πάλι ταξίδι, καθώς την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Κόλο Κόλο στη Χιλή. Πολύ βαρύ το πρόγραμμα, ιδίως και λόγω των τεράστιων αποστάσεων που πρέπει να διανύσει. Ετσι, για να καταπολεμηθούν οι επιπτώσεις και να μειωθούν οι αποστάσεις, ο τεχνικός Τομάς Μπόι επέλεξε να αφήσει στη Βραζιλία οκτώ παίκτες που ήταν βασικοί κόντρα στην Ατλ. Μινέιρο (Βιλάρ, Κάνεμαν, Βένεγκας, Ροντρίγκες, Μεδίνα, Μιγιάρ, Κένο, Καμπαγέρο), οι οποίοι ακολούθως θα ταξιδέψουν στο Σαντιάγο κι εκεί θα περιμένουν και τους υπόλοιπους. Ετσι, η σημερινή ενδεκάδα θα απαρτίζεται ως επί το πλείστον με αναπληρωματικούς, που σημαίνει κέρδος σε φρεσκάδα, αλλά έλλειμμα σε ποιότητα. Η Βερακρούζ είναι η μοναδική αήττητη ως τώρα στο Κλαουσούρα, μπορεί να επωφεληθεί της κατάστασης. Το διπλό υποχωρεί, αλλά για την ώρα παραμένει σε αποδεκτά επίπεδα (2,75).

INSIDE INFO

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

(16:30) Ανόβερο – Στουτγάρδη: Ματς - «τελικός» είναι για τον Χουμπ Στέφενς αυτό στο Αννόβερο, με την ουραγό Στουτγάρδη να καίγεται για βαθμούς έχοντας συμπληρώσει έξι ματς χωρίς νίκη (0-2-4). Δεν τα πάει πολύ καλύτερα βέβαια εσχάτως το Αννόβερο, που έχει νικήσει μόνο μια φορά στις 10 τελευταίες αγωνιστικές. Στο προσφερόμενο σετ (2,15-3,40-3,35) και βάζοντας στην εξίσωση τη βαριά φανέλα της φιλοξενούμενης και τις επιδόσεις των δύο ομάδων εντός (5-1-4) και εκτός έδρας (3-4-4) αντίστοιχα, ο άσος προσφέρεται μόνο για κόντρα.

(17:00) Νιούκαστλ – Αστον Βίλα: Εδώ και καιρό η Νιούκαστλ φαίνεται ότι έχει πετάξει λευκή πετσέτα για τη χρονιά. Αποκλείστηκε απ’ όλα τα κύπελλα, δεν βρήκε τελικά αντικαταστάτη του Πάρντιου μένοντας με τον υπηρεσιακό Κάρβερ. Γεγονότα που έχουν φέρει την αγωνιστική καθίζηση και την ξενερωτική πεντάρα από τη Σίτι στο προηγούμενο. Αν μη τι άλλο η Βίλα έβγαλε πάθος στο παρθενικό παιχνίδι του Σέργουντ, παρά την ήττα από τη Στόουκ. Ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς, δείχνει ότι έχει την ενέργεια για να πάρει κάτι στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ». Το διπλό στο 4,00, το Draw No Bet για τους λιγότερο τολμηρούς στο 2,85.

(17:00) Κόβεντρι - ΜΚ Ντονς: Με υπηρεσιακό τεχνικό πηγαίνει στο σημερινό η Κόβεντρι, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο της, ο Στίβεν Πρέσλι απολύθηκε πληρώνοντας το μάρμαρο για την κακή πορεία της ομάδας, που πλέον βρίσκεται κάτω από τη γραμμή. Με σερί 0-4-3 η Κόβεντρι, υποδέχεται την ανεβασμένη ΜΚ Ντονς και το έργο της είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Οι παίκτες της έχουν πλέον έξτρα κίνητρο αφού είναι κοινό μυστικό πως οι σχέσεις τους με τον πρώην πλέον μάνατζερ ήταν κακές, ενώ ο αγωνιστικός χώρος είναι σε τραγική κατάσταση κι αυτό δεν ευνοεί την τεχνική ΜΚ Ντονς.

(17:00) Ολνταμ - Πρέστον: Στα κρύα του λουτρού άφησε ο Λι Τζόνσον την Ολνταμ, ο 33χρονος τεχνικός προτίμησε τον πάγκο της Μπάρνσλεϊ και από την Τετάρτη η ομάδα είναι σε αναζήτηση νέου αφεντικού. Ιδιαίτερα αγαπητός σε οπαδούς και παίκτες, υπάρχει ένα σχετικά βαρύ κλίμα, βούτυρο στο ψωμί της φορμαρισμένης Πρέστον που έρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες στις οποίες δεν έχει δεχθεί γκολ. Σε σωστά επίπεδα το 2,25, από τα καλά στηρίγματα της αγωνιστικής.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

(17:00) Πόρτσμουθ – Οξφορντ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Πόρτσμουθ, γράφει τρεις σερί νίκες και ρεκόρ 4-2-0 στα τελευταία 6 παιχνίδια, ενώ έρχεται από απίστευτη ανατροπή επί της Τρανμίρ την Τρίτη, όταν γύρισε το σε βάρος της 0-2 σε 3-2 μέσα σε 6'! Μοιραία, λοιπόν, το «Φράτον Παρκ» σήμερα θα... βράζει, το μομέντουμ των γηπεδούχων είναι πανίσχυρο και η, γενικότερα σοφτ, Οξφορντ, ομάδα του πρώην μάνατζερ της Πόρτσμουθ, Μάικλ Απλτον, μόνο εύκολη αποστολή δεν θα έχει. Στο 2,25 ο άσος.

(17:00) Νταντί Γιουν. – Πάρτικ Θιστλ: Τρία σερί ματς χωρίς νίκη στην Πρέμιερσιπ μετρά η Νταντί Γιουνάιτεντ, παραμένει στο -7 από την τρίτη Ινβερνές και την Ευρώπη. Και, εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως μετά την Πάρτικ Θιστλ την περιμένουν ο προημιτελικός κυπέλλου με Σέλτικ (08/03) και ο τελικός του Λιγκ Καπ (15/03) πάλι με Σέλτικ. Μεσοβδόμαδα πήρε το 1-1 εντός με Ινβερνές, παρότι από το 6’ βρέθηκε με δέκα. Τέσσερις σερί ήττες (οι τρεις εντός), πέντε ματς χωρίς νίκη, και πλέον η Πάρτικ Θιστλ είναι μόλις στο -7 από την τριάδα των ουραγών, με τον τεχνικό της να δηλώνει… «Πλέον μπήκαμε στη μάχη της ουράς». Εχει ενδιαφέρον ο άσος.

(20:45) Αλκμααρ - Βίλεμ: Η Αλκμααρ παίζει με τις μηχανές στο φουλ. Θεωρητικά έχει ελπίδες ακόμη και για τη δεύτερη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ (-6 βαθμούς από τον Αγιαξ, που έχει το ντέρμπι με την Αϊντχόφεν), ωστόσο, αυτό που θέλει πρωτίστως η γηπεδούχος είναι να παραμείνει μέσα στην πρώτη πεντάδα. Για αυτό και πρέπει να κερδίσει τη Βίλεμ, με την τελευταία να προέρχεται από το 1-1 με τον Αγιαξ εντός. Πέφτει η Βίλεμ εκτός έδρας, την ώρα που η Αλκμααρ είναι φορμαρισμένη. Αποδεκτός ο άσος στο 1,83.

(21:00) Μπορντό – Ρεμς: Η Μπορντό είναι στη μάχη της τέταρτης θέσης και τις τελευταίες εβδομάδες ανέβασε στροφές. 2-3-0 στα πέντε τελευταία και φαίνεται να ξαναβρίσκει την ανάσα της. Μοναδικό της πρόβλημα το εύκολο γκολ αφού στα εννιά τελευταία δεν κατάφερε καμιά φορά να βάλει πάνω από ένα. Σήμερα όμως η συγκυρία είναι καλή για να σπάσει αυτό το κακό σερί και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στη νίκη, αφού η Ρεμς έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Ακόμα και το 0-0 που παραχώρησε στη Μετς ήταν τυχερό και είχε κορυφαίο τον γκολκίπερ της. Ο άσος στο 1,67 μπορεί να αποτελέσει πάτημα.

(21:00) Τουλούζ – Σεντ Ετιέν: Παιχνίδι που περιμένουμε και τις δύο ομάδες να επιτεθούν αφού έχουν άμεση ανάγκη βαθμών. Η Τουλούζ για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και η Σεντ Ετιέν για να πλησιάσει την τέταρτη. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τα δύο τελευταία στο γήπεδό τους ενώ η Σεντ Ετιέν έχει ανοίξει αρκετά τα σκορ της. Δέχθηκε γκολ στα πέντε τελευταία ενώ στα τρία πιο πρόσφατα καταγράφουμε τα 3-3 με τη Λανς και το 2-2 με τη Μαρσέιγ. Το G/G στο 2,08 είναι ιδιαίτερα ψηλό.

(21:00) Λιρς – Γκενκ: Προβληματική η άμυνα της ουραγού Λιρς, που δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και 26 αγωνιστικές! Μονόδρομος η νίκη για τη συμπαγή αμυντικά Γκενκ, που κυνηγά την εξάδα και τα πλέι οφ Ι προκειμένου να μην πάει η σεζόν χαμένη. Στο 2,08 το διπλό κρίνεται τίμια αποτιμημένο.

(23:00) Μάλαγα – Χετάφε: Η Μάλαγα έρχεται από το σπουδαίο διπλό στο «Καμπ Νόου» με το 1-0 επί της Μπαρτσελόνα και συνεχίζει έβδομη, θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να της δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σοκ στη Χετάφε, με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες να αφήνει την Πέμπτη τον πάγκο της ύστερα από επτά ματς πρωταθλήματος, επειδή πουλήθηκε ο αξιόλογος μεσοεπιθετικός Σαμίρ σε κινεζική ομάδα. Με τον Πάμπλο Φράνκο της δεύτερης ομάδας στα ηνία οι Μαδριλένοι (αν πάει καλά, μπορεί να μονιμοποιηθεί) και 2-2-7 εκτός έδρας. Στο 1,75 ο άσος..

PUT YOUR MONEY

(16:00) Αβελίνο – Τερνάνα 1 (1,90 στο Stoiximan.gr)

(16:30) Ντόρτμουντ – Σάλκε X2 (2,55 στο Stoiximan.gr)

(17:00) Νιούκαστλ – Αστον Βίλα 2 DNB (2,85 στο Stoiximan.gr)

(17:00) Πόρτσμουθ – Οξφορντ 1 (2,25 στο Stoiximan.gr)

(17:00) Νταντί Γιουν. – Πάρτικ Θιστλ (2,00 στο Stoiximan.gr)

(20:45) Αλκμααρ – Βίλεμ 1 (1,83 στο Stoiximan.gr)

(21:00) Μπορντό – Ρεμς 1 (1,67 στο Stoiximan.gr)

(22:00) Κιέβο – Μίλαν 2-3 γκολ (2,00 στο Stoiximan.gr)

(05:00) Ατλας – Βερακρούζ 2 (2,75 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις για όλα τα ματς, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK