Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Δυνατό το στοιχηματικό μενού και αυτό το Σάββατο, με εθνικές ομάδες, παιχνίδια στις μικρές κατηγορίες Αγγλίας, Σκωτίας, Ιταλίας, Ισπανίας και ματς σε Αμερική και λατινική Αμερική και το Match Money με το Contra.gr ρίχνουν «φως» σε όλα και στέκονται σ’ αυτά που έχουν πραγματικό στοιχηματικό ενδιαφέρον!

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(21:45) Βουλγαρία – Ιταλία: Επίσημο ντεμπούτο για Πέτεφ στη Βουλγαρία, που κυνηγά πλέον την 3η θέση… Στην Ιταλία προέκυψε πρόβλημα της ύστατης στιγμής με τον τραυματισμό του Μαρκίζιο, ένας τραυματισμός, που προκάλεσε αλαλούμ στην αποστολή και έφερε στα... σχοινιά τον Κόντε. Είναι μεν στην κορυφή του 8ου ομίλου η Ιταλία, μαζί με την Κροατία, αλλά το σκηνικό-Μαρκίζιο, τα νεύρα του Κόντε και το ότι στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται το ντεφορμέ δίδυμο Ιμόμπιλε και Τζάτζα, «θολώνουν» το διπλό!

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(17:00) Ρέιντζερς – Κάουντενμπιθ: Όχι άδικα, από τα banker bets της ημέρας... Η Ρέιντζερς έκανε τη μεγάλη νίκη επί της Χιμπέρνιαν, της έφυγε ένα μεγάλο βάρος - πρώτη νίκη μετά από πέντε σερί ισοπαλίες, μείωσε στο -3 τη δεύτερη Χιμπέρνιαν-, δείχνει σε πολύ καλύτερη ψυχολογία! Δύσκολα θα την φρενάρει η Κάουντενμπιθ, πολύ δύσκολα, ωστόσο η πρόταση είναι ενδεικτική. Το 7-4-3 της Ρέιντζερς εντός θα έπρεπε να συνοδεύεται με κατάτι υψηλότερη απόδοση.

(19:00) Κροατία – Νορβηγία: Σε ανεκτή απόδοση ο άσος του 1,44 για την Κροατία στο παιχνίδι με τους Νορβηγούς. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς έχει αποδώσει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον όγδοο προκριματικό όμιλο του Euro, με μόλις μία απώλεια σε 4 αγώνες, στο 1-1 που απέσπασε από την Ιταλία τον Νοέμβριο στο Μιλάνο. Ενισχύεται δε με την επιστροφή του ηγέτη Λούκα Μόντριτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Και οι Κροάτες έχουν την ικανότητα να προστατεύουν επαρκώς την έδρα τους, σπάνια χάνουν βαθμούς στο Ζάγκρεμπ σε παιχνίδια με αντιπάλους τύπου Νορβηγίας. Λογικό να παίρνει παιχνίδι ο άσος…

(21:45) Ολλανδία – Τουρκία: Κάκιστος ο απολογισμός (2-0-2) της Ολλανδίας έως τώρα στα προκριματικά, οι έξι βαθμοί στον όμιλο προέρχονται από δυο εντός έδρας νίκες. Υποδεχόμενη την Τουρκία δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες, ενώ ο Χίντινκ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Φαν Πέρσι και Ρόμπεν. Μαζεύει παιχνίδι ο άσος, στο 1,44 είναι… αποκρουστικός.

MISSING LIST

(17:00) Πίτερχεντ – Στρανράερ: Η μεν γηπεδούχος παλεύει τα πλέι-οφ, η δε Στρανράερ κυνηγά τον τίτλο και την απευθείας άνοδο. Ξεκάθαρα, ούτε η Πίτερχεντ διαθέτει κάνα τρομερό εντός έδρας ρεκόρ (7-4-3), ούτε και η πρωτοπόρος Στρανράερ θαμπώνει κόσμο στα εκτός της (6-5-4), ωστόσο η γηπεδούχος Πίτερχεντ κατεβαίνει χωρίς τον γκολτζή ΜακΑλιστερ και τον εξαιρετικό χαφ ΜακΝτόναλντ, και αυτό γέρνει την πλάστιγγα προς το διπλό.

(19:00) Βαγιαδολίδ – Αλμπαθέτε: Β’ Ισπανίας… Η Βαγιαδολίδ είναι εξαιρετική εντός έδρας, όπου δεν έχει δεχθεί γκολ για 642 λεπτά. Υποδέχεται την βελτιωμένη (με τάση στις ισοπαλίες) Αλμπαθέτε, όντας μεγάλο φαβορί μεν, αλλά με τρεις κομβικές απουσίες. Λογικά θα κερδίσει, αλλά με τις απουσίες που υπάρχουν στις τάξεις της, δεν έχει καμία αξία ο άσος.

(01:00) Ουάσινγκτον – Λος Αντζελες: Φουλ αγωνιστική χωρίς τους διεθνείς στο MLS. Σχεδόν όλες οι ομάδες μετράνε βασικές απουσίες και για το Λος Αντζελες αυτό μεταφράζεται σε -35 γκολ σε σχέση με πέρυσι, καθώς στερείται τους δύο κομβικούς του φορ, Ρόμπι Κιν και Ζάρντες, οι οποίοι έχουν σημειώσει και φέτος τα 3/5 γκολ του ως τώρα και αποτελούν το δεύτερο πιο παραγωγικό επιθετικό δίδυμο στην κατηγορία (μετά τους Ντέμπσι-Μάρτινς του Σιάτλ). Ετσι κι αλλιώς αβάσιμος ο φαβοριτισμός του διπλού στο 2,30, καθώς η Ουάσινγκτον διαθέτει δυνατή έδρα και το Λος Αντζελες αναζητά ακόμα τις ισορροπίες του στο ξεκίνημα και δεν έχει πείσει, πόσο μάλλον τώρα που θα παραταχθεί χωρίς δύο απολύτως απαραίτητους παίκτες, για τους οποίους δεν υπάρχουν ανάλογα ικανοί αντικαταστάτες. Κι αν προστεθεί και ο υπερπολύτιμος Ντόνοβαν, που πλέον έχει αποσυρθεί (μείον άλλα 10 γκολ και διπλάσιες ασίστ), αυτό που μένει είναι μια κοινή ομάδα και όχι αυτή που πανηγύρισε πέρυσι τον τίτλο. Ξεκάθαρη αξία στον άσο του 2,90.

(02:30) Χιούστον – Κολοράντο: Εξω τέσσερις βασικότατοι διεθνείς για το Χιούστον, ο στόπερ Τέιλορ (Τζαμάικα), οι μέσοι Γκαρσία, Γκαρίδο (Ονδούρα) και ο φορ Μπαρνς (Τζαμάικα). Επίσης αμφίβολοι ο αρχηγός/χαφ Κλαρκ , ο έμπειρος αριστερός μπακ Μπίσλι και ο ρολίστας χαφ Στέρτζις, που χτύπησαν στο 1-1 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα του Λος Αντζελες. Ουσιαστικά κινδυνεύει να παραταχθεί με μισή ομάδα. Ιδανική ευκαιρία για το Κολοράντο, που ως τώρα έχει ξεκινήσει με δύο 0-0 και βγάζει βελτίωση σε σχέση με πέρυσι, ενώ παραμένει αήττητο τις τρεις τελευταίες φορές που επισκέφτηκε το Χιούστον, υπό αυτά τα δεδομένα οι πιθανότητές του είναι καλύτερες από ό,τι υποδηλώνει το 3,75 του διπλού ή το 2,65 σε DNB.

INSIDE INFO

(17:00) Νοτς Κ. - Σκάνθορπ: Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στη Νοτς Κ. , ο Σον Ντέρι πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή πορεία της ομάδας και απολύθηκε μετά από 16 μήνες παραμονής στον πάγκο. Σε καθήκοντα υπηρεσιακού ως το τέλος ο Πολ Χαρτ, μάνατζερ με γεμάτο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία από το Φούτμπολ Λιγκ, ο οποίος θα επιχειρήσει να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Εξάποντο παραμονής το σημερινό με τη Σκάνθορπ, σε παρόμοια φάση ντεφορμαρίσματος και άγχους η φιλοξενούμενη, αξίζει το ρίσκο στον άσο του 2,70 στη λογική της αντίδρασης που ενδεχομένως θα υπάρξει από πλευράς παικτών της Νοτς Κ.

(17:00) Τρανμίρ – Γουίμπλεντον: Η Γουίμπλεντον έχει μαθηματικές ελπίδες για πλέι οφ, αφού βρίσκεται σε απόσταση έξι βαθμών από την 7η θέση, εντούτοις οι άνθρωποί της δεν φαίνεται να το πιστεύουν ιδιαίτερα, παίρνοντας ίσως αφορμή και από τη γενικότερη αστάθεια που εμφάνισε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η ομάδα. Σήμερα δεν θα έχει στον πάγκο τον μάνατζερ Νιλ Αρντλι, ο οποίος υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στο πόδι. Αντίθετα, η Τρανμίρ καίγεται για βαθμούς, παραμένοντας στη διαφορά τερμάτων εκτός ζώνης υποβιβασμού, και το παιχνίδι είναι από αυτά που πρέπει να πάρει. Εχει βάση το ποντάρισμα στο κίνητρο της γηπεδούχου.

(17:00) Τσέστερ – Γουόκινγκ: Εκπληκτική προσπάθεια να προλάβει τα πλέι οφ κάνει η Γουόκινγκ, που γράφει πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια κι έχει πλησιάσει στον έναν πόντο την 5η Φόρεστ Γκριν. Μάλιστα, η νίκη της Τρίτης κόντρα στην Τορκί της προσδίδει ακόμη ισχυρότερο μομέντουμ, με την ομάδα του Γκάρι Χιλ να γυρίζει το 0-2 του ημιχρόνου σε 3-2! Σε αντίθετη φάση η Τσέστερ, περιμένει απλά το τέλος μιας μάλλον επιτυχημένης σεζόν και δεν θα... καταστραφεί αν ηττηθεί σήμερα. Ο Στιβ Μπαρ επέκτεινε τη συνεργασία του, με το μακροπρόθεσμο πλάνο ετοιμάζεται. Στο 2,45 το διπλό, δεν είναι η πιο... value απόδοση, αλλά, δεδομένης της συγκυρίας, παίζεται.

(19:00) Αζερμπαϊτζάν – Μάλτα: Νέα εποχή στο Αζερμπαϊτζάν, με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι να διαδέχεται τον Μπέρτι Φογκτς, που παραιτήθηκε τον Οκτώβριο. Με τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, μαζί με τη Μάλτα θα προσπαθήσει για την αποφυγή της τελευταίας θέσης, στο ντεμπούτο του Κροάτη σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα, που είναι αν μη τι άλλο στα μέτρα του. Χωρίς να αποτελεί ευκαιρία, «τρώγεται» ο άσος ...

(19:00) Βιτσέντζα – Κάρπι: Ισως οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος Β’ Ιταλίας, η Βιτσέντζα των 11 αήττητων αγώνων (7-4-0) υποδέχεται την πρωτοπόρο Κάρπι, που δεν έχει δεχτεί γκολ στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Σημαντικές απουσίες δεν έχουν, είναι και οι δύο σε καλή κατάσταση, θα πάρουμε το εξής ρίσκο στον άσο της Βιτσέντζα στο 2,50, για το λόγο ότι η πρωτοπόρος Κάρπι στα τελευταία εκτός έδρας έπαιξε πολύ παθητικά, παραχώρησε την πρωτοβουλία στον αντίπαλο, πέτυχε να σκοράρει στη μοναδική της ευκαιρία και πήρε τις νίκες με το κλασικό 1-0, κόντρα σε Τερνάνα και Λατίνα. Η Βιτσέντζα είναι καλύτερη από τις προαναφερθείσες, έχει τρόπους να σκοράρει, ποντάρουμε στο να σπάσει κάποια στιγμή η ρέντα της Κάρπι.

(00:10) Παλεστίνο – Ουν. Κονσεπσιόν: Τελικός κυπέλλου Χιλής. Αμφότερες δεν κερδίζουν το τελευταίο διάστημα στις διοργανώσεις που συμμετέχουν, ωστόσο η φόρμα της Ουν. Κονσεπσιόν είναι χειρότερη από αυτήν της αντιπάλου της. Σε περίπτωση που δεν πάρει το κύπελλο, ο τεχνικός Ρόναλντ Φουέντες δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν. Υπάρχει εδώ και καιρό πίεση πάνω του και αν δεν ήταν ο τελικός στη μέση, ίσως να μην συνέχιζε στον πάγκο της Ουν. Κονσεπσιόν. Πολύ μεγαλύτερη και καθολική αποδοχή απολαμβάνει ο κόουτς Πάμπλο Γκέδε στην Παλεστίνο. Θεωρούμε ότι η Παλεστίνο πηγαίνει στον τελικό με καλύτερο mindset, πιο συγκεντρωμένη και πεινασμένη για τον τίτλο. Θα κρατήσουμε τον άσο…

(02:10) Γοδόι Κρουζ – Ιντεπεντιέντε: Από τις πιο… άγευστες ομάδες της Πριμέρα η Γοδόι Κρουζ, δεν έχει κινηθεί άνω του μετρίου σε κανένα μέχρι στιγμής παιχνίδι. Απεναντίας η Ιντεπεντιέντε, πέρα από δύο απογοητευτικές εμφανίσεις στην έδρα της, έχει δείξει πως το μίνιμουμ που θα κυνηγήσει είναι η λιγκίγια του Λιμπερταδόρες. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πετύχει νίκη στην Μεντόσα και, έστω και χωρίς τον σημαντικότατο χαφ Μανκουέγιο, θα επιχειρήσουν να το αλλάξουν αυτό. Σημαντικό το ότι η αναμέτρηση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών! Επιλογή το διπλό…

PUT YOUR MONEY

(17:00) Νοτς Κ. – Σκάνθορπ 1 (2,70 στο Stoiximan.gr)

(17:00) Τσέστερ – Γουόκινγκ 2 (2,30 στο Stoiximan.gr)

(17:00) Πίτερχεντ – Στρανράερ 2 (2,40 στο Stoiximan.gr)

(19:00) Βιτσέντζα – Κάρπι 1 (2,50 στο Stoiximan.gr)

(00:10) Παλεστίνο – Ουν. Κονσεπσιόν 1 (2,35 στο Stoiximan.gr)

(01:00) Ουάσινγκτον – Λος Αντζελες 1 (3,00 στο Stoiximan.gr)

(02:10) Γοδόι Κρουζ – Ιντεπεντιέντε 2 (2,55 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις για όλα τα ματς, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK