Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Το Match Money, σε συνεργασία με το Contra, περνούν ακτίνες τελικούς κυπέλλων και φινάλε των μεγάλων πρωταθλημάτων, αναλύουν το σημερινό κουπόνι, και καταλήγουν σε ελκυστικά σημεία.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(20:30) Ολυμπιακός – Ξάνθη: Τελικός κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με προφανές φαβορί. Στη συντριπτική πλειοψηφία των εταιριών, ο άσος είναι κάτω του 1,35, στο Stoiximan, με 0% γκανιότα, ο άσος βρίσκεται στο 1,43. Προβληματίζει, πάντως, ο Ολυμπιακός. Φανέρωσε σημάδια επικίνδυνης χαλάρωσης στα τελευταία του παιχνίδια, ορισμένοι πρωτοκλασάτοι του δείχνουν εκτός φόρμας και ο Περέιρα δεν είναι στα καλύτερά του, αν όχι υπό μεγάλη πίεση. Από την άλλη, η Ξάνθη του Λουτσέσκου έχει κάνει την υπέρβασή της με το να φτάσει στον τελικό, έχει παίξει καλή, στρωτή μπάλα σε αρκετά παιχνίδια και αν κρατήσει την ψυχραιμία της, μπορεί να ζορίσει τους «ερυθρόλευκους». Θεωρούμε σχεδόν βέβαιο πως θα σκοράρει ο Ολυμπιακός, από την άλλη και η Ξάνθη έχει μπόλικη ποιότητα και μπορεί να κάνει τη ζημιά σε μια ασταθέστατη αμυντική γραμμή. Σκέψεις αμφίσκορου δηλαδή…

PUBLIC BETS

Τα ματς στα οποία πέφτει η μάζα με τα μούτρα… Τι παίζουμε και, κυρίως, τι δεν παίζουμε!

(19:30) Αλμερία – Βαλένθια: Do or die ματς και για τις δύο, η Αλμερία για να σωθεί, η Βαλένθια για να βγει Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο νίκη θέλουν οι Ανδαλουσιάνοι και συνδυασμό αποτελεσμάτων, όμως αυτό ψάχνουν και οι «νυχτερίδες», αφού αν δεν το κάνουν και η Σεβίλλη επικρατήσει της Μάλαγα χάνουν τον τεράστιο στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ποιότητα της Βαλένθια μπορεί να κάνει τη διαφορά, στο 1,65 το διπλό.

(19:30) Γρανάδα – Ατλέτικο: Με ισοπαλία η κουρασμένη εσχάτως, απερχόμενη πρωταθλήτρια Ατλέτικο εξασφαλίζει την τρίτη θέση και αποφεύγει τα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ (έχει ήδη πάρει το εισιτήριο). Ο ένας βαθμός μπορεί να βοηθήσει να σωθεί η Γρανάδα («3 στα 3» με τον Σαντοβάλ στον πάγκο της, με μια ακόμη νίκη παραμένει σίγουρα στην κατηγορία), δεδομένου πως Λα Κορούνια και Αλμερία έχουν δύσκολα θεωρητικά παιχνίδια. Παίζεται και πέφτει το «Χ», στο 2,25.

(19:30) Εϊμπαρ – Κόρδοβα: Σούπερ στον πρώτο γύρο η νεοφώτιστη Εϊμπαρ, τραγική στο δεύτερο (επτά συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη, μόλις μία στα τελευταία 19 παιχνίδια της) παίζει σε μια ζαριά την παραμονή της στην Πριμέρα κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη και χωρίς νίκη για 19 ματς Κόρδοβα, αν και ακόμη και με τρίποντο δεν εξασφαλίζεται. Ασος κινήτρου στο 1,38.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να «πουν» ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(19:30) Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ: Με νίκη η Μπιλμπάο «καθαρίζει» την έξοδό της στην Ευρώπη ως έβδομη και πάει με ανεβασμένο ηθικό στον τελικό κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα. Δίχως εκτός έδρας νίκη το 2015 και με σταθερά πολλές απουσίες (Βιέτο, Τζ. Ντος Σάντος, Ούτσε, Μουσάκιο, Τσερίσεφ, Ασένχο, Πίνα) η δεδομένα έκτη Βιγιαρεάλ, στο 1,70 ο άσος.

(22:00) Ρεν – Λυών: Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λυών στα τελευταία της έβγαλε σημάδια κόπωσης και σήμερα στερείται των υπηρεσιών του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας Λακαζέτ. Θα θέλαμε κάτι παραπάνω από τη Ρεν ώστε να πάμε προς τον άσο αλλά σίγουρα αποκλείουμε το διπλό.

INSIDE INFO

(16:30) Αμβούργο – Σάλκε: Μεταξύ των τυφλών βασιλεύει μάλλον αυτός που το… θέλει περισσότερο. Το Αμβούργο έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να πάει στα πλέι-άουτ και βρίσκει απέναντί του μια από τις χειρότερες ομάδες της Μπουντεσλίγκα εσχάτως. Θα εκπλαγούμε αν δείξει… ζήλο για το αποτέλεσμα η Σάλκε, που δεν μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς ακόμα και όταν «καιγόταν» για το αποτέλεσμα. Εκτός έδρας έχει δύο σερί ήττες με κάτω τα χέρια (από Μάιντς, Κολωνία), ενώ πριν από μία εβδομάδα νίκησε εντελώς άδικα την Πάντερμπορν εντός με αυτογκόλ στο 88’. Το Αμβούργο προέρχεται από κάκιστη εμφάνιση στη Στουτγάρδη, αλλά για 2,25 αξίζει να πάρουμε το ρίσκο ότι εδώ θα υπερισχύσει το ένστικτο επιβίωσης.

(16:30) Κολωνία – Βόλφσμπουργκ: Αν φέρει ισοπαλία η Βόλφσμπουργκ χάνει τη δεύτερη θέση μόνο αν η Γκλάντμπαχ νικήσει με έξι γκολ διαφορά την Αουγκσμπουργκ. Δύσκολα επιπλέον θα βάλει τα πόδια της στη φωτιά από τη στιγμή που το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει ο τελικός κυπέλλου με την Ντόρτμουντ. Δεν υπάρχει λόγος να… πει «όχι» στο «Χ» και η Κολωνία, που κατά δήλωση του τεχνικού της Πέτερ Στέγκερ, θέλει να παραμείνει αήττητη εντός έδρας στο 2015. Εχει 3- 6-0 στα εννιά τελευταία και μάλλον δεν έχουν… δει κάτι σωστά οι μπουκ, καθώς η ισοπαλία υπερβαίνει το 3,70.

(17:00) Κονιασπόρ – Ριζεσπόρ: Αξιόλογη η φετινή παρουσία της Κόνια, κερδίζοντας την Μπεσίκτας έφτασε τους 44 βαθμούς, με 47 θα κάνει ρεκόρ συγκομιδής στην ιστορία της στη Σουπερλίγκ. Το παιχνίδι με τη Ρίζε είναι το τελευταίο μπροστά στους οπαδούς της, που έδωσαν αξιόλογο παρών σε όλα τα εντός έδρας φέτος. Η φιλοξενούμενη μετά την εξασφάλιση της παραμονής ξέμεινε από στόχο, το κίνητρο μοιάζει μεγαλύτερο για τη γηπεδούχο, ο άσος στο 2,00.

(19:00) Γιουβέντους – Νάπολι: Δεν θα το περιμέναμε ποτέ αυτό, να δίνεται αουτσάιντερ στην έδρα της η Γιουβέντους, σε αγώνα ιταλικού πρωταθλήματος. Εντάξει το κίνητρο είναι στην πλευρά της Νάπολι αλλά η Γιουβέντους, ειδικά στην έδρα της, δεν χαρίζεται σε κανέναν και προέρχεται από αήττητο 46 αγώνων πρωταθλήματος! Και αυτό το 3,18 στον άσο που βλέπουμε στο Stoiximan είναι πρόκληση. Η Νάπολι μετρά πέντε ήττες στα τελευταία επτά εκτός έδρας ματς. Θα κάνει κάμποσες αλλαγές η Γιούβε, από βασικούς αναμένονται να ξεκινήσουν οι Πογκμπά, Μπουφόν, Μοράτα και Μαρκίζιο, ωστόσο η Νάπολι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να κάνει το διπλό κινήτρου στο «Γιουβέντους Στέιντιουμ».

(19:15) Λεγανές – Οσασούνα: Η Οσασούνα του Ενρίκε Μαρτίν ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει μια Λεγανές ουσιαστικά αδιάφορη, παρότι οι άνθρωποί της υποστηρίζουν ότι παλεύουν για τα πλέι οφ. Η Οσασούνα καίγεται, αφού παλεύει για την παραμονή. Οι δύο σύλλογοι τη δεκαετία του ’90 είχαν αδερφικές σχέσεις και ο νέος τεχνικός της Οσασούνα έχει γράψει ιστορία στη Λεγανές. Οι Μαδριλένοι προέρχονται από μια προκλητικά κακή εμφάνιση με την Ουέλβα και αποκλείεται να παρουσιαστούν αδιάφοροι... Ακόμη κι έτσι υπάρχει αξία στο 2 στο draw no bet.

(21:00) Μαλίν – Λόκερεν: Επαναληπτικός τελικός για τα πλέι οφ ΙΙ, με το πρώτο ματς να λήγει 2-2. Στο γήπεδο της Μαλίν γίνονται εργασίες ανακατασκευής και έτσι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γειτονικό Λέουβεν. Συναρπαστικό θέαμα προσέφεραν οι δύο ομάδες πριν μία εβδομάδα και αμφότερες έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Λόκερεν είναι αναγκασμένη να ψάξει το γκολ για να προκριθεί, ενώ ταυτόχρονα έχει και επτά σερί παιχνίδια που έχει επιβεβαιώσει το γκολ/γκολ. Η Μαλίν έχει απολογισμό 9-1-1 στα τελευταία 11 παιχνίδια της, ενώ σκοράρει και με ευκολία. Τα δεδομένα μας οδηγούν στο τίμιο 1,75 του οver στον Stoiximan.

(21:00) Αρσεναλ Σαραντί – Ουνιόν: Ντεμπούτο για τον Καρούσο Λομπάρντι στον πάγκο της Αρσεναλ, η οποία εκτός των άλλων, πριν από λίγες μέρες έμαθε ότι χάνει στα «χαρτιά» τη μοναδική νίκη που είχε πετύχει, απέναντι στη Νιούελς. Αυτό σημαίνει πως από τους 6 βαθμούς πηγαίνει στους 3 και όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό, πλέον η ανάγκη για μάζεμα βαθμών από πλευράς της γίνεται πιο μεγάλη. Ο Καρούσο διακρίνεται για το ψυχολογικό «ντοπάρισμα» που κάνει στους παίκτες του κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό, από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της «άρσε» έδειξαν να έχουν πολύ πεσμένο ηθικό. Η Ουνιόν πριν τη διακοπή φάνηκε να βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, ωστόσο η κενή εβδομάδα σίγουρα θα την επηρέασε, αυξάνοντας τις πιθανότητες των γηπεδούχων να φτάσουν στη νίκη. Επεσε από το 3,00 ο άσος, εξακολουθεί να έχει αξία στο 2,80.

(21:45) Τζένοα – Ιντερ: Εχουν έρθει τούμπα οι αποδόσεις εδώ, είναι καθαρό φαβορί πλέον η Ιντερ μεταξύ 2,40-2,45. Ο λόγος είναι προφανής, η φορμαρισμένη Τζένοα που έχει σπάσει τα κοντέρ τελευταία με 9-2 απολογισμό τερμάτων στις δύο τελευταίες νίκες της με Τορίνο και Αταλάντα, δεν πήρε αδειοδότηση για τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου. Και οι μπουκ πιθανολογούν πως θα «αδιαφορήσει» κόντρα στην Ιντερ, η οποία έχει ελπίδες με δύο νίκες να «κλέψει» στο φινάλε αυτή την ευρωπαϊκή θέση. Εμείς όμως κοιτάζουμε μόνο το αγωνιστικό και την εξαιρετική φόρμα της Τζένοα, σε αποδόσεις αουτσάιντερ στο 2,80 του Stoiximan αξίζουν κάποιας… προσοχής.

(22:00) Παρί – Ρεν: Χωρίς τον Ζλάταν μεν η Παρί αλλά και χωρίς το Σουηδό έχει κάνει μεγάλες νίκες. Ξεπερνάμε τους άσους και τα over που είναι χαμηλά και σημειώνουμε την έφεσή της να καθαρίζει τα παιχνίδια από το πρώτο ημίχρονο. Οχι απλά με 1-0, αλλά συνήθως με περισσότερα από ένα γκολ. Γι αυτό και κρατάμε το Over 1,5 γκολ των πρωταθλητών στο πρώτο μέρος σε απόδοση στο 2,15.

(22:00) Μπορντό – Μονπελιέ: Αρκετές φορές τα εορταστικά παιχνίδια καταλήγουν σε κηδεία για τον εορτάζοντα. Η Μπορντό είναι αυτή που γιορτάζει. Πρώτα το ότι μπαίνει στο νέο της γήπεδο και το εγκαινιάζει και δεύτερο γιατί εξασφάλισε την έκτη θέση που ίσως βγάλει Ευρώπη. Αρκεί να κερδίσει το άλλο Σάββατο στον τελικό κυπέλλου η Παρί την Οσέρ. Ακούγεται μάλλον εύκολο. Η Μονπελιέ ήλπιζε πως θα μπορέσει να παίξει σήμερα τελικό για την έκτη θέση αλλά τελικά τερματίζει έβδομη. Πρόβλημα για τον Κουρμπίς η απουσία του καλύτερου παίκτη του, του αριστερού Μουνιέ που πέτυχε και τα δύο τελευταία της γκολ. Στο 2,00 ο άσος είναι ΟΚ.

(00:00) Ρεντίστας – Πενιαρόλ: Η ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική στο κλάσικο με τη Νασιονάλ έφερε τα πράγματα για την Πενιαρόλ σε οριακό σημείο. Οι «καρμπονέρος» εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή, πλέον όμως απέχουν μόλις 1 βαθμό από Ρίβερ και Ντανούμπιο. Αυτό σημαίνει πως στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές περιθώριο λάθους δεν υπάρχει. Πόσο μάλλον σε παιχνίδια όπως αυτό με την αδιάφορη Ρεντίστας, μέσα στο «Σεντενάριο», όπου η συντριπτική πλειοψηφία θα είναι οπαδοί της. Δυνατό φαβορί η Πενιαρόλ στο 1,65.

(00:30) Βάσκο – Ιντερνασιονάλ: Αυτό είναι το παιχνίδι που πρέπει να «πάρει» η Βάσκο. Η Ιντερνασιονάλ έχει στρέψει όλη την προσοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες και για τρίτο σερί παιχνίδι θα παρατάξει αναπληρωματική εντεκάδα. Η συγκεκριμένη εντεκάδα έχει δείξει ότι δεν είναι ανταγωνιστική και ότι χωλαίνει για να βρει ρυθμό παιχνιδιού στο 90λεπτο. Η Βάσκο αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, ωστόσο σαν σύνολο έχει πολύ καλύτερο δέσιμο, είναι η ευκαιρία της να μην λιποψυχήσει και να κάνει έστω μία νίκη στο μίνιμουμ του 1-0 προκειμένου να ανεβάσει το ηθικό στα αποδυτήρια και παράλληλα να επιβεβαιώσει τον άσο του 1,83.

(02:30) Ατλ. Ραφαέλα – Εστουδιάντες: Έπιασε τόπο η αλλαγή προπονητή στην Ατλέτικο Ραφαέλα, με την «κρέμα» να έχει παρουσιάσει εμφανή βελτίωση από τότε που ανέλαβε ο Αστράδα. Γι’ αυτό και οι 4 βαθμοί στα δύο τελευταία παιχνίδια, συγκομιδή που στις πρώτες 10 αγωνιστικές δεν μπορούσε ούτε να φανταστεί. Αυτή τη φορά ωστόσο, το «Νουέβο Μονουμεντάλ» επισκέπτεται η Εστουδιάντες, η οποία έχοντας μείνει εκτός Λιμπερταδόρες, επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μιλίτο υπερτερεί σε όλα των γηπεδούχων και αν τυχόν δείξει το καλό επιθετικό πρόσωπο που έχει εμφανίσει από την ώρα που ανέλαβε ο «Μαρισκάλ» την τεχνική της ηγεσία, μπορεί να φύγει με τη νίκη από τη Ραφαέλα. Λογική η πτώση στον άσο, στο 2,60 συνεχίζει να είναι value bet.

PUT YOUR MONEY

(16:30) Αμβούργο – Σάλκε 1 (2,25 στον Stoiximan.gr)

(17:00) Κονιασπόρ – Ριζεσπόρ 1 (2,00 στον Stoiximan.gr)

(19:00) Γιουβέντους – Νάπολι 1 (3,18 στον Stoiximan.gr)

(19:30) Γρανάδα – Ατλέτικο X (2,25 στον Stoiximan.gr)

(20:30) Ολυμπιακός – Ξάνθη G/G (1,80 στον Stoiximan.gr)

(21:45) Τζένοα – Ιντερ 1 (2,80 στον Stoiximan.gr)

(00:30) Βάσκο – Ιντερνασιονάλ 1 (1,75 στον Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Σύγκριση αποδόσεων στο http://www.matchmoney.com.gr/odds-comparison

News 24/7

24MEDIA NETWORK