Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε! Και το Match Money, σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν τις στοιχηματικές ευκαιρίες για μια αστεράτη στοιχηματική νύχτα…

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(21:45) Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ στο Βερολίνο ανάμεσα στην νταμπλούχο Ιταλίας και την νταμπλούχο Ισπανίας, που κυνηγούν το τρεμπλ. Στο 6,20-4,30-1,64 το σετ και 225 οι ειδικές αγορές στο Stoiximan.gr! Πρώτη της Γιουβέντους σε τελικό της διοργάνωσης ύστερα από 12 χρόνια, μετά από μια τριετία σε τελικό η Μπαρτσελόνα. Στη θεωρία ανώτερη η Μπαρτσελόνα, που με τη φονική τριάδα Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες θα δοκιμάσει για τα καλά τη, δίχως πάντως τον φορμαρισμένο φέτος Κιελίνι, δυνατή άμυνα της Γιουβέντους. Μια Γιουβέντους που κανείς δεν μπορεί να πάρει αψήφιστα, κυρίως λόγω του τρόπου που απέκλεισε στον ημιτελικά την νυν κάτοχο του τίτλου, Ρεάλ. Δίκαια είναι οι Καταλανοί το φαβορί της αναμέτρησης. Στο 1,64 το διπλό, θεωρούμε κομβική την απουσία Κιελίνι, για μεγαλύτερο ρίσκο υπάρχει και το 2/2 σε ημίχρονο-τελικό στο 2,40!

Τελικός γαρ, αξίζει να δούμε κάποια πολύ σημαντικά στατιστικά στοιχεία για τις δύο ομάδες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

* 8/12 N/G για τη Γιουβέντους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

* Στο β’ ημίχρονο (11/16) σκοράρει κυρίως η Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

* Από 7 διαδοχικά G/G σε κάθε διοργάνωση και 9 στα τελευταία 10 επίσημα προέρχεται η Γιουβέντους.

* Μόλις σε 8 από τα 56 επίσημα παιχνίδια φέτος δεν σκόραρε η Γιουβέντους.

* Ο Κάρλος Τέβες πέτυχε σχεδόν το 50% (7/16) των φετινών γκολ της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

* 8 από τα 12 ημίχρονα της Γιουβέντους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ έληξαν ισόπαλα.

* Δεν ηττήθηκε η Γιουβέντους στα 5 τελευταία επίσημα ματς που δέχτηκε πρώτη γκολ.

* Σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ ή Κυπέλλου Πρωταθλητριών η Γιουβέντους έχει 2 κατακτήσεις και 5 ήττες. Μαζί με Μπενφίκα και Μπάγερν έχει υποστεί τις περισσότερες ήττες σε τελικούς, το κατέκτησε τις δύο φορές που προηγήθηκε.

* Under οι 6 από τους 7 τελικούς της Γιουβέντους σε Τσάμπιονς Λιγκ/Κύπελλο Πρωταθλητριών, ξέφυγε από τον κανόνα ο τελικός του 1997 (ήττα 3-1 από Ντόρτμουντ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

* Ογδοος τελικός της Μπαρτσελόνα σε Τσάμπιονς Λιγκ ή Κύπελλο Πρωταθλητριών, 4-3 οι κατακτήσεις, 3-2-2 απολογισμός στο 90λεπτο, οι τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία.

* Σε τρεις τελικούς με ιταλικές ομάδες η Μπαρτσελόνα έχει δύο κατακτήσεις και ισάριθμα under, 3 Ν/G (2-0, 0-0 με Σαμπντόρια, 0-4 από Μίλαν).

* Σε διαδικασία πέναλτι στην Ευρώπη η Μπαρτσελόνα έχει πέντε νίκες και μία ήττα.

* Η Μπαρτσελόνα έχει συμπληρώσει 12 ματς από το τελευταίο που δεν σκόραρε στο Τσάμπιονς Λιγκ (28 γκολ έκτοτε), έχει σκοράρει σε όλα φέτος εκεί, σε πέντε συνολικά δεν το έκανε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (Μάλαγα δις, Χετάφε, Θέλτα, Σοσιεδάδ). Κυρίως στο πρώτο μέρος σκοράρει στο Τσάμπιονς φέτος (17/28).

* Η Μπαρτσελόνα είναι 13 (10-0-3) παιχνίδια χωρίς ισοπαλία στο Τσάμπιονς Λιγκ, καμία φέτος και γενικά μόλις τέσσερις σε 59 ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

* Αν σκοράρει ο Μέσι θα γίνει ο πρώτος παίκτης που βρίσκει δίχτυα σε τρεις τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει πετύχει επτά γκολ στα πέντε τελευταία του ματς κόντρα σε ιταλικές ομάδες.

* Από τα 28 γκολ της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος τα 25 τα έχει πετύχει η τριάδα Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ (τα υπόλοιπα Ράκιτιτς, Πικέ, Σάντρο).

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(21:00) Κολόν – Ουρακάν: Πολλές και σημαντικές οι απουσίες της Ουρακάν, οι οποίες παραλίγο να της στοιχίσουν και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ατλέτικο Ραφαέλα την περασμένη εβδομάδα. Τελικά, ο Αμπιλα πέτυχε γκολ στο 86’ και η Ουρακάν επιβλήθηκε της αντιπάλου της, όμως κατά γενική ομολογία δεν πραγματοποίησε ιδιαίτερα καλή εμφάνιση. Η Κολόν επίσης δεν εντυπωσιάζει, αλλά έστω και με ανορθόδοξους τρόπους, όπως η μαζική άμυνα που έπαιξε στη Λα Πλάτα με την Εστουδιάντες, παίρνει τα αποτελέσματα και παραμένει αήττητη εδώ και 5 αγωνιστικές. Ενδεχομένως η ομάδα του Λόπες, ο οποίος βρίσκεται υπό συνεχή αμφισβήτηση, να εκμεταλλευτεί τις ελλείψεις της Ουρακάν και έστω και με δυσκολία να φτάσει στη νίκη. Επιλογή ο άσος στο 2,30.

INSIDE INFO

(16:30) Νόμε Κάλιου – Σιλαμάε: Το περασμένο Σάββατο η Νόμε κατέκτησε το Κύπελλο κόντρα στην Πάιντε, πήρε και το ντέρμπι με τη Φλόρα (2-0) την Τρίτη, για να ανακτήσει την πρωτοπορία. Η Σιλαμάε βγάζει πρόβλημα στο γκολ, τρία σερί χωρίς νίκη (και χωρίς να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα), υποχώρησε κι άλλο στη βαθμολογία (-9 από την κορυφή) και έχει δύσκολο πρόγραμμα να ακολουθεί. Ο άσος έχει καθοδικές τάσεις, στο 2,60 στο Stoiximan βρίσκουμε τη νίκη της Νόμε Κάλιου από το πρώτο ημίχρονο.

(16:30) Βαλερένγκα - Ρόζενμποργκ: Το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό ντέρμπι της Νορβηγίας, ντέρμπι μίσους. Από τέσσερις σερί νίκες η Βαλερένγκα, μπορεί οι δύο να ήταν αρκετά τυχερές (4-5 την Τρόμσο και 3-4 τη Βίκινγκ κάνοντας 5 σουτ στο στόχο), όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως ξαφνικά η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση και με νίκη σήμερα πιάνει κορυφή! Η Ρόζενμποργκ βέβαια έρχεται από γκελα στο ματς με την Τρόμσο και θα είναι υποψιασμένη, όμως σε ένα τέτοιο ντέρμπι το να προσφέρεται το διπλό σε αποδόσεις τύπου 1,80-1,85, είναι άδικο. Το κοντράρουμε.

(17:00) Ερεμπρο - Χάλμσταντ: Η Ερεμπρο είναι σε φόρμα και το δείχνει. Μετά τον τελικό κυπέλλου, έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, τελευταία το 0-0 εντός με τη Χέλσινγκμποργκ, ματς στο οποίο είχε τρία δοκάρια και χαμένο πέναλτι στο 78’. Δεν γινόταν να μείνει στην τελευταία θέση ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του Αξεν, αν έρθει η διακοπή του Ιουνίου λογικά θα την βρει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Χάλμσταντ έκανε τη δεύτερη φετινή της νίκη μετά από καιρό, πλασματικό όμως το 1-0 επί της Σούντσβαλ, η αντίπαλος είχε περισσότερες ευκαιρίες. Δεν είναι μεγάλη ευκαιρία ο άσος στο 1,67, όμως είναι το μόνο λογικό σημείο από το ματς.

(22:30) Λουβερντένσε – Σάντα Κρουζ: Από τρεις συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Σάντα Κρουζ, η οποία αμέσως μετά το 2-1 από την Παϊσαντού, πήρε το αεροπλάνο για το δύσκολο και επίπονο ταξίδι στο Μάτο Γκρόσο. Ο τεχνικός Ρικαρντίνιο της «Σάντα», σε περίπτωση που η ομάδα του χάσει ξανά απόψε, θα αποτελέσει παρελθόν. Η σχέση του με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο έχει φθαρεί, ήδη οι τελευταίοι έχουν δηλώσει πως αν δεν έρθουν αποτελέσματα στην ομάδα, πρέπει να αλλάξει η κατάσταση στον πάγκο. Η Λουβερντένσε ισχυροποίησε το ηθικό της με το μεσοβδόμαδο 1-0 επί της Ατλ. Γκοϊανιένσε και ανέβασε την ψυχολογία της. Εντός έδρας είναι πάντα δυνατή και εκμεταλλεύεται την έντονη υγρασία που επικρατεί στην πόλη όπου εδρύει για να κατατροπώνει τους αντιπάλους της. Θεωρούμε ότι ο Ρικαρντίνιο έφαγε τα ψωμιά του στη Σάντα Κρουζ, πως η Λουβερντένσε απόψε θα κερδίσει και θα τον στείλει στο ταμείο ανεργίας. Ο άσος στο 2,25.

(00:00) Σαν Λορέντζο – Μπελγράνο: Καλύτερη η Σαν Λορέντζο από την Μπελγράνο και σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 2 σερί ήττες. Στο τελευταίο βέβαια, κόντρα στη Χιμνάσια εντός, άξιζαν το βαθμό και το μόνο που τους τον στέρησε ήταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο οποίος κατέβασε «ρολά». Παρά το γεγονός αυτό, η Μπελγράνο φαίνεται να περνάει μια περίοδο κάμψης και αυτό δίνει προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους που θέλουν να κλείσουν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος μόνοι στην πρώτη θέση. Δίκαιος ο άσος στο 1,95.

PUT YOUR MONEY

(21:45) Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα 2 (1,64 στο Stoiximan.gr)

(16:30) Νόμε Κάλιου – Σιλαμάε 1/1 (2,60 στο Stoiximan.gr)

(16:30) Βαλερένγκα – Ρόζενμποργκ 1X (2,00 στο Stoiximan.gr)

(22:30) Λουβερντένσε – Σάντα Κρουζ 1 (2,25 στο Stoiximan.gr)

(00:00) Σαν Λορέντζο – Μπελγράνο 1 (1,95 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Σύγκριση αποδόσεων στο http://www.matchmoney.com.gr/odds-comparison

News 24/7

24MEDIA NETWORK