Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Τεστ επιβίωσης για την εθνική μας στα Ν. Φερόες, σπουδαία ματς στα προκριματικά του Euro 2016, πρώτα ματς στον Β’ Ομιλο του Κόπα Αμέρικα, προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Και το Match Money, σε συνεργασία με το Contra, ψάχνουν τα «διαμάντια» αγνοώντας παραλίες και θερινή ραστώνη…

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου
INTIME SPORTS

MATCH OF THE DAY

(21:45) Νήσοι Φερόες - Ελλάδα: Τα ψέματα τελείωσαν για την Εθνική, που αν θέλει τουλάχιστον να συνεχίσει να ελπίζει, πρέπει να σκέφτεται μόνο τη νίκη στο αποψινό ματς. Σε σχέση με το 1,30 που ξεκίνησε το διπλό, ανέβηκε ελαφρώς και από την Τετάρτη έχει σταθεροποιηθεί στο 1,40 (μαξ απόδοση το 1,44 του Stoiximan!), αλλά όπως καταλαβαίνετε, ακόμα δεν έχει αποκτήσει στοιχηματική αξία. Κι αυτό γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο έχει προλάβει ο Μαρκαριάν να περάσει τη φιλοσοφία του και να αλλάξει τα κακώς κείμενα σε σχέση με το σύντομο πέρασμα του Ρανιέρι. Μας έχει συνηθίσει η Εθνική να πηγαίνει τα παιχνίδια στο όριο και αυτό έκανε και στο τελευταίο με την Ουγγαρία (0-0). Στην παρούσα φάση, θα προτιμήσουμε να πάμε με τα 2-3 γκολ, στηριζόμενοι στο ότι τα Φερόες έχουν πάρει ψυχολογία από την καλή παρουσία τους μέχρι στιγμής και θα βγουν πιο απελευθερωμένα, τουλάχιστον για να πετύχουν ένα τέρμα, κάτι που θα μας βοηθήσει σημαντικά για το στοίχημα μας. Όλα αυτά βέβαια αν η Εθνική μας βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από τέσσερα παιχνίδια... Στο 1,97 βρίσκουμε τα 2-3 γκολ στο Stoiximan.

PUBLIC BETS

(19:00) Πολωνία – Γεωργία: Η πρωτοπόρος, και αήττητη, του Δ’ Ομίλου Πολωνία, με τον Μπλαζικόφσκι μετά από καιρό στην αποστολή της, υποδέχεται την ουσιαστικά αποκλεισμένη Γεωργία και στοχεύει σε άλλους 3 πόντους πριν τη σημαντική μάχη με τη Γερμανία το Σεπτέμβριο. Οι γεωργιανοί βρίσκονται σε φάση… αναδόμησης υπό τον Κάκαμπερ Τσχατάτζε, διάδοχο του Τιμούρ Κετσπάγια. Χαμηλός άσος, δικαιολογημένα.

(21:45) Γιβραλτάρ – Γερμανία: Δεν είναι στα καλύτερά της η Γερμανία, ηττήθηκε την Τετάρτη με 2-1 από της ΗΠΑ και συμπλήρωσε έξι εντός έδρας φιλικά με μία μόνο νίκη, αλλά αυτό το ματς στο… Φάρο της Πορτογαλίας ανήκει σε άλλη «σφαίρα». Το Γιβραλτάρ είναι πολύ αδύναμο. Μετρά 5/5 ήττες στα προκριματικά (με 27 γκολ παθητικό), από τη Γερμανία είχαν ηττηθεί 4-0 στη Νυρεμβέργη στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων, ματς στο οποίο η Γερμανία έπαιζε όποτε ήθελε. Μόνο για ειδικό στοίχημα, αν θέλουμε να ασχοληθούμε με κάτι από αυτή την άχρωμη αναμέτρηση. Και, αν η Γερμανία κατέβει με τα μυαλά σε διακοπές, πράγμα λογικό, εξίσου λογικό είναι να σημειωθούν έως και έξι γκολ. Το Under 6,5 σε απόδοση 1,93 Stoiximan.

(00:30) Αργεντινή – Παραγουάη: Ντεμπούτο για την Αργεντινή απέναντι στην Παραγουάη, σε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει για την ομάδα του Μαρτίνο. Ο Αργεντινός Ραμόν Ντίας που βρίσκεται στον πάγκο των Παραγουανών, είναι από τους προπονητές που βασίζονται στην καλή αμυντική λειτουργία των ομάδων τους και σίγουρα θα βάλει δύσκολα στους Μέσι, Αγουέρο και Ντι Μαρία, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την επίθεση. Παραμένει αδιαφιλονίκητο φαβορί η Αργεντινή, ωστόσο το ενδεχόμενο να ξεφύγει το σκορ έχει λίγες πιθανότητες. Αν και αουτσάιντερ με βάση τις αποδόσεις, καλύτερη επιλογή το under στο 2,16.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(16:00) Νότιος Αφρική – Γκάμπια: Με πολλές ελλείψεις η Νότιος Αφρική στο ματς με την Γκάμπια. Δεν υπολογίζει στον καλύτερό της φορ, Ράντι (Μπόρνμουθ), στον αρχηγό Φέρμαν, στον πολύτιμο φορ Βιλακάζι, άλλους δυο παίκτες, ενώ είναι αμφίβολοι δυο γριπωμένοι και άλλοι δυο με μυικές ενοχλήσεις. Δεδομένο το επιθετικό της πρόβλημα και το ντεφορμάρισμά της, με την Γκάμπια να έρχεται... πεινασμένη, ύστερα από διετή αποκλεισμό, λόγω παραποίησης ηλικιακών στοιχείων. Στο 2,75 το Χ2 της διπλής ευκαιρίας.

(21:00) Ινστιτούτο – Σπορτίβο Εστουδιάντες: Με απουσίες σε θέσεις κλειδιά επισκέπτεται η Εστουδιάντες, στην Κόρδοβα, την Ινστιτούτο, η οποία από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ριβόιρα έχει αλλάξει εντελώς, προς το καλύτερο. Μετά την ατυχή πρεμιέρα του έμπειρου τεχνικού απέναντι στην Πατρονάτο, οι «κορδεβέσες» αγνοούν την ήττα, έχοντας παράλληλα βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα τους. Η Σπορτίβο από την άλλη, τον τελευταίο καιρό δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά, έχοντας μόλις 2 ισοπαλίες στα τελευταία 3 ματς, αμφότερες εντός. Στο 2,20 ο άσος, ο οποίος συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να προκύψει.

INSIDE INFO

(15:30) Μαλάουι – Ζιμπάμπουε: Τραγικές καταστάσεις στη Ζιμπάμπουε. Η χρεοκοπημένη ομοσπονδία κατάφερε, μέσω του υπουργού, να πείσει τον, επί εννιά μήνες απλήρωτο, κόουτς Πασούγουα να ανακοινώσει αποστολή την Τρίτη. Οι προπονήσεις, με όσους παίκτες ήταν διαθέσιμοι, ξεκίνησαν κακήν κακώς Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη ήρθαν νέα προβλήματα. Οι παίκτες αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, ζητώντας πριμ και επιδόματα. Τελικά, με χορηγία γηγενούς... “προφήτη”­πάστορα (!), συμφώνησαν να ταξιδέψουν, εντούτοις η πτήση είχε χαθεί και δεν υπήρχε νέα, απευθείας για Μαλάουι, ως την Κυριακή. Ετσι, η ομάδα ταξίδεψε οδικώς, ξεκινώντας Παρασκευή πρωί και φτάνοντας μεσάνυχτα. Μέσα σ' όλα και η απουσία του σταρ/γκολτζή Μουσέκβι, που δεν ενωσματώθηκε λόγω τραυματισμού. Ηρεμη η κατάσταση στο Μαλάουι, που βλέπει το ματς σαν must win. Στο 1,70 ο άσος.

(19:00) Ιρλανδία – Σκωτία: Ματς-φωτιά στον Δ’ προκριματικό Ομιλο, η νίκη στο βρετανικό ντέρμπι ισοδυναμεί με παραμονή στη μάχη του εισιτηρίου για τα γήπεδα της Γαλλίας. Φαβορί οι γηπεδούχοι Ιρλανδοί του Μάρτιν Ο’ Νιλ, αήττητοι εντός στα 3 ματς του ομίλου, με ψυχολογία οι Σκωτσέζοι του Γκόρντον Στράχαν, που είχαν κερδίσει εντός την Ιρλανδία 1-0. πάμε για μάχη λεπτομερειών, με πολύ δύναμη και λογική επιλογή το Under 2,5 τερμάτων.

(21:00) Λας Πάλμας – Βαγιαδολίδ: Η Λας Πάλμας αν και ήταν χειρότερη (αρκετά) πήρε το 1-1 από την Βαγιαδολίδ εκτός έδρας την Τετάρτη, την υποδέχεται σήμερα και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα τελικά των πλέι οφ. Η ανώτερη (την Τετάρτη) Βαγιαδολίδ έχει τρεις σημαντικές απουσίες, αλλά έχει παίκτες να καλύψει τα κενά. Χρειάζεται οπωσδήποτε γκολ, θα ανοιχθεί, αμφότερες δεν είναι σταθερές πίσω και έχουν επιθετικές αρετές. Παρότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα (στα πλέι οφ), παρά την κούραση, εκτιμώ ότι αμφότερες μπορούν να σκοράρουν και είναι πιθανό και το over.

(22:30) Σαπεκοένσε – Σάο Πάουλο: Νέος αέρας πνέει στα πανιά της Σάο Πάουλο από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο Χουάν Κάρλος Οσόριο. Ο Κολομβιανός τεχνικός πραγματοποίησε πετυχημένο ντεμπούτο την προηγούμενη αγωνιστική (νίκη εντός έδρας 2-0 κόντρα στην Γκρέμιο) και δούλεψε όλη τη βδομάδα με την ομάδα για να παίξει απόψε το πρώτο εκτός έδρας 90λεπτο επί βραζιλιάνικου εδάφους. Το κλίμα είναι καλό στις τάξεις της Σάο Πάουλο, φαίνεται πως ο Οσόριο κέρδισε γρήγορα τους παίκτες που δείχνουν να έχουν ανανεωμένο κίνητρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δύσκολη μεν η έξοδος στο Σαπεκό, όχι ανέφικτη η νίκη για τη φιλοξενούμενη. Πάμε με το μομέντουμ του Οσόριο και κρατάμε το διπλό σε απόδοση 2,55.

(22:30) Μοζί Μιρίμ – Βιτόρια Μπαΐα: Ουραγός στη Σέριε Β η Μοζί Μιρίμ, η οποία παλεύει να αλλάξει την κατάσταση που βιώνει και να πάρει το πρώτο τρίποντο στη λίγκα. Λογικό και επόμενο να έχει ξεκινήσει άσχημα τις υποχρεώσεις της, μιας και ο πρόεδρος Ριβάλντο πειραματίστηκε με τον τεχνικό Εντίνιο (γιο του Πελέ) για να τον διώξει μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Στον πάγκο εδώ και δύο παιχνίδια ο Αΐλτον Σίλβα, όμως η κατάσταση ακόμη παραμένει σταθερά αρνητική. Η Βιτόρια απόψε έχει ντεμπούτο Βάγκνερ Μανσίνι στον πάγκο της. Ο έμπειρος κόουτς παρακολούθησε την προηγούμενη νίκη της ομάδας του και ανέλαβε επίσημα από την περασμένη Δευτέρα. Σε καλό μομέντουμ η Βιτόρια, θα επιδιώξει σε μία όχι και τόσο σκληρή έδρα, κόντρα σε μία πιεσμένη για αποτελέσματα αντίπαλο να πάρει το διπλό. Πιστεύουμε ότι μπορεί να το πράξει και κρατάμε τη νίκη της φιλοξενούμενης σε απόδοση 2,35.

PUT YOUR MONEY

(21:45) Νήσοι Φερόες – Ελλάδα 2-3 γκολ (1,97 στο Stoiximan.gr)

(16:00) Νότιος Αφρική – Γκάμπια X2 (4,00/6,75 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Γιβραλτάρ – Γερμανία Under 6,5 (1,93 στο Stoiximan.gr)

(22:30) Μοζί Μιρίμ – Βιτόρια Μπαΐα 2 (2,35 στο Stoiximan.gr)

(00:30) Αργεντινή – Παραγουάη Under 2,5 (2,16 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Σύγκριση αποδόσεων στο http://www.matchmoney.com.gr/odds-comparison

News 24/7

24MEDIA NETWORK