Για το Όνειρο και την Ιστορία η ΑΕΚ στο Champions League

Η μεγάλη μπασκετική γιορτή, με δεκάδες μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα ανά αγώνα, με ελκυστικές αποδόσεις στο Stoiximan.gr.

Για το Όνειρο και την Ιστορία η ΑΕΚ στο Champions League

Το Basketball Champions League είναι εδώ και η είναι ΑΕΚ έτοιμη να κάνει ένα ακόμα όνειρο πραγματικότητα διεκδικώντας το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της, 50 χρόνια μετά το έπος του 1968 που ήταν και το 1ο!

Το Final Four της Αθήνας φιλοξενεί τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης με την Ένωση να αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής τη Μούρθια από την Ισπανία στον πρώτο ημιτελικό.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε ρόλο φαβορί με την έδρα να παίζει φυσικά τεράστιο ρόλο, καθώς σε 18 εντός έδρας παιχνίδια μετρούν 13 νίκες. Από την άλλη, η πρωτάρα στη διοργάνωση Μούρθια, έχει περισσότερες νίκες εκτός έδρας και την καλύτερη αμυντική επίδοση κατά τη διάρκεια των playoffs (δέχτηκε κατά μ.ο. 70 πόντους).

Στα αξιοσημείωτα στατιστικά της Ένωσης, στη διάρκεια των playoffs οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα σούταραν από τη γραμμή των βολών με 82,3% ποσοστό ευστοχίας, ενώ ο Ντούσαν Σάκοτα έχει βρει στόχο από τα 6.75 τουλάχιστον μία φορά σε κάθε ματς από την αρχή της χρονιάς.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, η Λούντβισχμπουργκ αντιμετωπίζει τη Μονακό σε ένα ματς που οι Γάλλοι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ παρουσιάζονται και ως το οριακό φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Η μεγάλη μπασκετική γιορτή, με δεκάδες μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα ανά αγώνα, όπως το σύνολο των πόντων, οι σκόρερ, ο MVP της διοργάνωσης, ο πρώτος σε ασίστ και πολλές ακόμα επιλογές με ελκυστικές αποδόσεις στο Stoiximan.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK