Σέντρα στο Μουντιάλ με… Seri και 1.000.000€!

Η αναμονή 4 ετών έφτασε στο τέλος της! Το Παγκόσμιο Κύπελλο ειναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις στα γήπεδα της Ρωσίας, αλλά και... εκτός αυτών.

Σέντρα στο Μουντιάλ με… Seri και 1.000.000€!

H αποψινή σέντρα στη διοργάνωση με την κόντρα Ρωσίας – Σαουδικής Αραβίας, συνοδεύεται από την έναρξη του Seri του παιχνιδιού προβλέψεων, το οποίο επιστρέφει με το νέο mobile application του Stoiximan.

Μπάλα, παιχνίδι και σωστές προβλέψεις, είναι η συνταγή που μπορεί να χαρίσει έως 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν στη διάρκεια του Mundial, μαζί με έπαθλα για μια σειρά από νικητές (σε διάφορες κατηγορίες, π.χ. περισσότερες νίκες).

Τι χρειάζεται; Nα πραγματοποιήσεις το απόλυτο Σερί 32 επιτυχημένων προβλέψεων στα διλήμματα των αγώνων του Μουντιάλ, όπως αυτά εμφανίζονται στο νέο Seri app του Stoiximan.gr!

Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ: stoiximan.gr/seri

Διασκέδαση με προβλέψεις στα παιχνίδια του Μουντιάλ

Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι του Stoiximan.gr, καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα που παρουσιάζονται, με στόχο να πραγματοποιήσεις το μεγαλύτερο σερί επιτυχημένων προβλέψεων απαντώντας σε μια ερώτηση ανά αγώνα.

Κάθε αγώνας θα περιλαμβάνει μια σειρά από διλήμματα, πάντοτε, σε λογική Σωστού/Λάθους (π.χ. Θα σκοράρει ο Μέσι κόντρα στην Ισλανδία; Ναι ή Όχι) και ο κάθε χρήστης καλείται να απαντήσει σε ένα δίλημμα για κάθε γεγονός.

Επίσης, ο κάθε συμμετέχοντας μπορεί να αλλάξει το δίλημμα στο οποίο θα απαντήσει, ή και την απάντησή του στο ίδιο δίλημμα του όσες φορές θέλει μέχρι να κλειδώσει η απάντησή του, την αναγραφόμενη στην εφαρμογή, ώρα. Την ημέρα που το πρόγραμμα θα έχει 3 ή 4 αγώνες, θα υπάρχουν ερωτήσεις που θα αφορούν τους συγκεκριμένους αγώνες, ενώ την ημέρα που δεν υπάρχει αγώνας, θα είναι ανοιχτές οι ερωτήσεις για τον/ους επερχόμενο/ους αγώνα/ες.

Για να κερδίσει κάποιος το μερίδιό του από το έπαθλο τους 1.000.000€ θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε 32 Σερί διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λάθος απάντηση, ενώ αν δεν απαντήσει κάποιο από τα διλήμματα συνεχίζει κανονικά στα επόμενα. Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του απόλυτου σερί, θα δοθούν έπαθλα για, (i) το μεγαλύτερο σερί με βάση την τελική κατάταξη (αν δεν υπάρχει το απόλυτο, πχ. 18, 24 σερί σωστές απαντήσεις κλπ.), αλλά και για (ii) τις περισσότερες σωστές προβλέψεις με βάση την κατάταξη (πχ. 40 συνολικά σωστές προβλέψεις αλλά όχι σε διαδοχική σειρά). Κάθε φορά που κάποιος συμμετέχοντας χάνει σε μία ερώτηση, ξεκινάει το σερί του από την αρχή.

Το παιχνίδι εντός και εκτός γηπέδων ξεκινάει!

(*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK