Στον ΣΕΒ Θεσσαλίας, ο Information Security Manager της Stoiximan

Με αφορμή την εφαρμογή και την ανάγκη συμμόρφωσης στον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ο οποίος πρόκειται να τεθεί σε ισχύ από τις 25 Μαΐου του τρέχοντος έτους, ο Information Security Manager της Stoiximan κος Παναγιώτης Σκύρλας βρέθηκε ως βασικός εισηγητής στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από τον ΣΕΒ Θεσσαλίας σε συνεργασία με την BM TRADA στις 17 Μαρτίου.

Στον ΣΕΒ Θεσσαλίας, ο Information Security Manager της Stoiximan

Το παράδειγμα της έγκαιρης και άρτιας υλοποίησης στη Stoiximan ως μέρος της δέσμευσης της εταιρείας για ασφαλή παροχή υπηρεσιών, και υπεύθυνης στάσης απέναντι στα μέλη της και στην κοινωνία, αποτέλεσε το case study για την ανάδειξη της καλής εκτέλεσης στο πλαίσιο της κανονιστικής υποχρέωσης.

Ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης των οργανισμών με τα προσωπικά δεδομένα των πελατών τους, οι υποχρεώσεις και οι ευκαιρίες που αναδύονται από τον κανονισμό, ο ρόλος του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων αλλά και οι τρόποι αποδοτικής υλοποίησης ενός έργου συμμόρφωσης σύμφωνου με τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό, αποτέλεσαν τη βασική θεματολογία του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Η Stoiximan αποτελεί ένα από τους κορυφαίους τεχνολογικούς παρόχους στον διαδικτυακό στοιχηματισμό, στηρίζοντας την ανάπτυξή της στη βάση της διαρκούς εξέλιξης της τεχνολογίας αλλά και της καινοτομίας, πυλώνες που καθορίζουν όλα αυτά τα χρόνια το μοντέλο της επιχειρηματικής της λειτουργίας. Με τον ψηφιακό κόσμο να συνιστά τον πυρήνα της δραστηριότητάς της, η Stoiximan βρέθηκε στο επίκεντρο, ενόψει της συζήτησης για την ένταξη της ιδιωτικότητας στα ευρύτερα σχήματα ΙΤ, αναδεικνύοντας παράλληλα τη σημασία και το ρόλο των Υπεύθυνων Προστασίας Δεδομένων.

Σε δήλωσή του ο Information Security Manager της Stoiximan, κ. Παναγιώτης Σκύρλας, επεσήμανε, « Γνωρίζουμε πολύ καλά, πόσο σημαντική είναι η εφαρμογή και η συμμόρφωση στις απαιτήσεις του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού για τις επιχειρήσεις. Στη Stoiximan, έχουμε από την ίδρυσή μας αναπτύξει διαδικασίες αλλά κυρίως την εταιρική μας κουλτούρα, η οποία ευθυγραμμίζεται απόλυτα στις επιταγές του κανονισμού για την διασφάλιση της ιδιωτικότητας των προσώπων.

Η ασφαλής και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών μέσα από την υψηλά προηγμένη τεχνολογική μας υπόσταση, αποτελούν μέρος της δέσμευσής μας, για να μπορούμε να εγγυηθούμε τόσο στους πελάτες όσο και στο προσωπικό της εταιρείας, την διαχρονική ασφάλεια των δεδομένων τους. Για εμάς, ο νέος κανονισμός αποτελεί την διαβεβαίωση ότι το επιχειρηματικό μας μοντέλο εξελίσσεται άρτια, ήδη και εντός ενός πανευρωπαϊκού πλαισίου.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK