Θα (το) πάνε σπίτι τους;

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και η απόσταση για το Βελιγράδι φαίνεται πλέον πιο μακρινή από ποτέ. Οι δύο ομάδες θα τα παίξουν όλα για όλα ώστε να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να φέρουν τη σειρά των Playoffs και πάλι στα "σπίτια" τους.

Θα (το) πάνε σπίτι τους;
kalathis spanoulis

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου καλείται να αφήσει πίσω τη βαριά ήττα της Τρίτης από τη Ζαλγκίρις και πλέον το μπρέικ είναι ζήτημα «ζωής και θανάτου». Για να καταφέρει όμως να φύγει με τη νίκη από το Κάουνας, θα πρέπει να κόψει τη φόρα των Λιθουανών, οι οποίοι την περασμένη Τρίτη έκλεισαν το ματς με 24/33 δίποντα.

Τα μεγάλα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, παίζουν στο Stoiximan.gr με περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές και live!

Η κατάσταση του Σπανούλη θα είναι καθοριστική με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να πρέπει να αποδείξει απόψε ότι δεν είναι τυχαία 2 σκόρερ στη διοργάνωση.

"ΤΕΛΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Με την πλάτη στον τοίχο είναι και ο Παναθηναϊκός, με το παιχνίδι της Παρασκευής να είναι «τελικός». Οι Πράσινοι, το βράδυ της Τετάρτης έδειξαν πως μπορούν να χτυπήσουν τη Ρεάλ, ωστόσο ο Τζέισι Κάρολ (3/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα (2/2 βολές) και οι καθοριστικοί πόντοι του Γιουλ τις κατάλληλες στιγμές έδωσαν τελικά τη νίκη στους Μαδριλένους με 81-74.

Ο Νικ Καλάθης, ήταν για μία ακόμα βραδιά εξαιρετικός με 26 πόντους, με τους Γκιστ και Τζέιμς να ακολουθούν στο σκοράρισμα με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πάντως, θα πρέπει να βελτιώσει συνολικά την παραγωγικότητά της στην επίθεση και συγκεκριμένα να «ακουμπήσει» το όριο των 80 πόντων αν θέλει να έχει αξιώσεις απέναντι σε μία ομάδα που στη φετινή Ευρωλίγκα σκοράρει κατά μέσο όρο 89,5 πόντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK