Ώρα Βραζιλίας;

Το Κόπα Αμέρικα έχει και σήμερα την τιμητική του με τον προημιτελικό Βραζιλίας και Παραγουάης, με τους Βραζιλιάνους να σορτάρουν παρά την απουσία Νεϊμάρ!

Ώρα Βραζιλίας;

MATCH OF THE DAY

(00:30) Βραζιλία – Παραγουάη: Προημιτελικός Κόπα Αμέρικα και τα νεύρα στην τσίτα. Η Βραζιλία χωρίς Νεϊμάρ, καλείται να ξεπεράσει το άγχος του φαβοριτισμού και να τον επιβεβαιώσει, παίζοντας σαν Βραζιλία για να περάσει στον ημιτελικό όπου περιμένει η Αργεντινή. Η πίεση στη «σελεσάο» είναι μεγάλη και το τεστ δύσκολο. Αυτό γιατί η Παραγουάη θεωρείται από τους φιλάθλους της πετυχημένη που έφτασε ως εδώ, γνωρίζει ότι είναι το αουτσάιντερ και έχει την αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Με τα όσα έχουμε δει ως τώρα στο θεσμό, και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα να στέλνει τις δύο ομάδες στα πέναλτι, κρίνουμε ότι οι Παραγουανοί θα ενεργοποιήσουν κάθε μέσο σκοπιμότητας για να εκνευρίσουν τους αντιπάλους τους και να κάνουν τη ζημιά. Σε αυτό το πλαίσιο, πιστεύουμε ότι το «κλειστό» παιχνίδι, τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι λίγες φάσεις έχουν την τιμητική τους, όπως φυσικά και ένα χαμηλό ή ανύπαρκτο σκορ σαν αποτέλεσμα. Κρατάμε το 0-1 γκολ σε απόδοση 2,88 στο Stoiximan.gr.

MISSING LIST

(19:45) Μπρέι – Σλίγκο Ρόβερς: Και, ήρθε το… σοκ στη Σλίγκο. Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε και επίσημα η φημολογούμενη απομάκρυνση του Οουεν Χίρι από τον πάγκο της Σλίγκο, αφού η ομάδα έχει μπει σε πολύ άσχημα αγωνιστικά μονοπάτια και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό (με 2-6-8 ρεκόρ!) πάνω από την καυτή ζώνη. Η Σλίγκο, στο σημερινό εκτός έδρας με την επίσης παραπαίουσα Μπρέι, πάει με υπηρεσιακό δίδυμο τους Γκάβιν Ντάικς και Τζόζεφ Ν'το. Η Μπρέι, με 11 γκολ διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, ενώ σήμερα έχει και δυο πονηρές απουσίες στο κέντρο της άμυνας. Το διπλό οριακά στο 2,00.

INSIDE INFO

(21:00) Στάμπαεκ – Στρομσγκόντσετ: Τοπικό ντέρμπι με τη φιλοξενούμενη Γκόντσετ να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με τις τρεις σερί νίκες, όμως σαν απόδοση η ομάδα δεν βελτιώθηκε τόσο πολύ με τον νέο προπονητή. Σταθερά καλή η Στάμπαεκ, δίκαια δεύτερη στη βαθμολογία της Α’ Νορβηγίας, δυνατή εντός με ρεκόρ 4-1-1, παίζεται το 2,20 του Stoiximan.gr στον άσο

(22:30) Α Μπε Σε – Νάουτικο: Η Α Μπε Σε ακόμη δεν έχει κερδίσει στην έδρα της και επιδιώκει να το πράξει απόψε κόντρα στη Νάουτικο. Εορταστικό κλίμα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, οι οποίοι στις 30 Ιουνίου συμπληρώνουν 100 χρόνια ζωής. Από τα αποδυτήρια βγαίνει κλίμα συσπείρωσης και «τελικού» για να έρθει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο. Η Νάουτικο κάνει νερά εδώ το τελευταίο διάστημα. Εχασε την αποτελεσματικότητα που είχε στο ξεκίνημα και μετρά ήδη δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη. Κρίνουμε τον άσο του 2,15 νορμάλ και πάμε με την παρθενική νίκη της Α Μπε Σε μπροστά στο κοινό της.

(22:10) Τσακαρίτα – Σπ. Εστουδιάντες: Με τις απουσίες να ελαχιστοποιούνται, η Τσακαρίτα υποδέχεται την πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας τη Σπορτίβο Εστουδιάντες. Μια Σπορτίβο που εκτός των άλλων αντιμετωπίζει και το πρόβλημα της καχυποψίας για το κατά πόσο αξίζει να βρίσκεται στη Νασιονάλ Β’, μετά την αποκάλυψη των συνομιλιών του μακαρίτη Γκροντόνα, που την φέρουν ως μια από τις ευνοούμενες του. Την ίδια στιγμή στην Τσακαρίτα, παρά τα τραγικά τελευταία αποτελέσματα, το κλίμα παραμένει καλό με όλες τις πλευρές να αλληλοστηρίζονται. Επειδή ωστόσο κάτι τέτοιο δύσκολα θα συνεχιστεί σε περίπτωση νέας ήττας, οι γηπεδούχοι αναμένεται να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, να εκμεταλλευτούν το κακό μομέντουμ των αντιπάλων και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Ο άσος πληρώνει 2,35 στο Stoiximan.gr.

PUT YOUR MONEY

(00:30) Βραζιλία – Παραγουάη 0-1 γκολ (2,88 στο Stoiximan.gr)

(19:45) Μπρέι – Σλίγκο Ρόβερς 2 (2,00 στο Stoiximan.gr)

(22:30) Α Μπε Σε – Νάουτικο 1 (2,15 στο Stoiximan.gr)

*** Στο MATCH MONEY της Τρίτης βουτάμε στο Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ, ταξιδεύουμε σε όλες τις γωνιές της Ευρώπης επισκεπτόμενοι γνωστές, λιγότερο γνωστές αλλά κι εντελώς άγνωστες περιοχές. Με ρεπορτάζ που όμοιά τους δεν θα βρείτε πουθενά! Μη χάσετε το Match Money της Τρίτης!

*** Αναλυτικές ειδήσεις και προγνωστικά στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK