"Οι Μικροί Ήρωες μαθαίνουν"

Τελ. ανανέωση : 20/06/17 14:42

Mε συμμετοχή χιλιάδων μαθητών ολοκληρώθηκε η Α' φάση της δράσης "Οι Μικροί Ήρωες μαθαίνουν" στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Stoiximan.

Με υπέρμετρο ζήλο, με πάθος, με προθυμία, με κάθε τρόπο… στο όνομα της καλύτερης μπίρας. Δύο μπίρες, η εζα Lager και η εζα Pilsener, η εζα Pilsener και η εζα Lager, έδωσαν ‘ζυθικές’ μάχες για να αναδείξουν την καλύτερη μπίρα μεταξύ τους.

Η «Μέκκα» του Τριάθλου, η Χαβάη, περιμένει να υποδεχθεί τον κορυφαίο Έλληνα πρωταθλητή Τριάθλου & Διάθλου, Γρηγόρη Σουβατζόγλου, για να συμμετάσχει στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος XTERRA που διεξάγεται στο Μάουι 29 Οκτωβρίου 2017.

Το  TSOUREK VENET, το νέο κορυφαίο προϊόν με την υπογραφή ποιότητας ΒΕΝΕΤΗ που φτιάχτηκε ειδικά για τους παίκτες του SURVIVOR, κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ!

Ξυπνάς σήμερα το πρωί και συνειδητοποιείς ότι το Πάσχα πλησιάζει! Με χαρούμενη διάθεση έχεις προγραμματίσει την άδειά σου, αλλά δεν έχει ετοιμάσει ακόμα τίποτα για το ταξίδι. Δεν έχεις σκεφτεί καν το προορισμό.

Ένα γεμάτο μάθηση και διασκέδαση ταξίδι ξεκινά για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με στόχο τη χαρά της ανακάλυψης και την ενίσχυση της βιωματικής εκπαιδευτικής εμπειρίας για τους ίδιους.

Η κίνηση αγάπης της 24MEDIA σε συνεργασία με την “Follow me now” συνεχίζεται για 6 συνεχόμενη χρονιά, με την πραγματοποίηση των Δημοπρασιών Αγάπης στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.

Magento E-shop building seminar by Αthens Tech

Τελ. ανανέωση : 16/03/17 19:34

Το Athens Tech College, το πρώτο κολλέγιο τεχνολογίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Converge ICT και την υποστήριξη της GRECA, διοργανώνει το σεμινάριο ‘E-Shop Building Made Easy’ με θέμα τη δημιουργία ενός online καταστήματος με τη χρήση της πλατφόρμας Magento.

Για να γιορτάσει την παρουσίαση του CR7 Chapter 3: Discovery, η Nike Football παρουσιάζει το νέο Nike Mercurial Superfly Heritage iD, μια σύγχρονη εκδοχή για το ασημί, λευκό, μαύρο συνδυασμό του Mercurial Vapor 1 που φορούσε ο Cristiano το 2003.

Πόνοι ΤΕΛΟΣ χωρίς ερεθισμούς

Τελ. ανανέωση : 03/11/16 14:01

Οι πόνοι σε μύες, αυχένα και αρθρώσεις αποτελούν συχνό φαινόμενο είτε εξαιτίας της καθιστικής ζωής, αλλά είτε και εξαιτίας της σωματικής άσκησης. Η PHARMASEPT έχει τη λύση.

Το Τρέξιμο Είναι Μέσα μας

Τελ. ανανέωση : 03/11/16 12:09

H WIND Running Team πιστεύει στο Τρέξιμο σαν τρόπο ζωής. Γιατί είναι στη φύση μας, στην ανατομία του σώματος. Γιατί είναι μέσα μας.

Το νέο Nike LunarEpic Flyknit Shield, αποτελεί την εξέλιξη του Nike LunarEpic Flyknit, και προσφέρει τα ίδια οφέλη, δηλαδή άνετη εφαρμογή, εξαιρετικά ομαλή αίσθηση και ασυναγώνιστη απαλότητα με επιπρόσθετη κατασκευή προστασίας, εξασφαλίζοντας ότι οι αθλητές μπορούν να τρέξουν με σιγουριά και άνεση στις αντίξοες καιρικές συνθήκες κάθε εποχής του χρόνου.