Air Max Day Celebration

Η Nike γιόρτασε το Air Max, το πιο διάσημο sneaker στον κόσμο.

Air Max Day Celebration

Στις 26 Μαρτίου γεννήθηκε το Air Max, το sneaker που έγινε το απόλυτο σύμβολο lifestyle και αναγνωρίστηκε ως σήμα κατατεθέν της urban κουλτούρας παγκοσμίως. Η Nike γιόρτασε τα γενέθλια του αγαπημένου sneaker με ένα μεγάλο πάρτι.

Air Max Day Celebration

Λάτρεις των sneakers και εκφραστές της urban κουλτούρας συναντήθηκαν σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο Air Max και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κληρονομιά του θρυλικού παπουτσιού και να κάνουν rewind στα μοντέλα που χαρακτήρισαν τη διάσημη οικογένεια.

Air Max Day Celebration
Air Max Day Celebration

Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό “Rewind selfie video”, ενώ σε ένα ειδικά διαμορφωμένο corner με την υπογραφή του Phat Soles -της sneakers boutique που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους sneakerheads- οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να περιποιηθούν τα αγαπημένα τους sneakers.

Air Max Day Celebration

Τη βραδιά έκλεψε το Air Max Zero, το sneaker που σχεδιάστηκε 29 χρόνια πριν, αλλά έκανε την εμφάνιση του στα πόδια των sneakerheads την Air Max Day. Το συλλεκτικό Air Max διατέθηκε σε περιορισμένα ζευγάρια παγκοσμίως ειδικά για τη συγκεκριμένη μέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK