"Αλλάξτε σελίδα στον Κήπο & στη Βεράντα σας" με το Νέο Κατάλογο Praktiker

Με ανοιξιάτικη διάθεση για ευχάριστες αλλαγές στον κήπο και στη βεράντα μας προσκαλούν τα καταστήματα Praktiker, καθώς υποδέχονται την πιο ευχάριστη εποχή του χρόνου με χρωματιστή & outdoor διάθεση, απίθανες τιμές και ανανεωμένη γκάμα προϊόντων, για να ομορφύνουμε εξωτερικά το σπίτι μας και όχι μόνο!

"Αλλάξτε σελίδα στον Κήπο & στη Βεράντα σας" με το Νέο Κατάλογο Praktiker

Ο φετινός ανοιξιάτικος Κατάλογος Κήπου & Βεράντας Praktiker «γιορτάζει» την αλλαγή της εποχής και είναι αφιερωμένος σε ιδέες και λύσεις ανανέωσης των εξωτερικών χώρων του σπιτιού μας. Μέσα από τις 84 σελίδες του ανοιξιάτικου καταλόγου, αλλάζουμε την όψη του κήπου και της βεράντας με μοναδικές προτάσεις επίπλων και διακόσμησης, φυτεύουμε εποχικά λουλούδια, περιποιούμαστε τις γλάστρες και τα παρτέρια, ενώ τοποθετούμε ποτιστικά συστήματα που κάνουν οικονομία στη κατανάλωση νερού και εξασφαλίζουν την απαραίτητη δοσολογία ποτίσματος.

Με μία απλή επίσκεψη στα Praktiker είτε μέσω του www.praktiker.gr βρίσκουμε μια μεγάλη ποικιλία ειδών κήπου & βεράντας όπως:

Έπιπλα κήπου & Είδη Διακόσμηση

Εργαλεία κήπου & Είδη Αποθήκευσης

Φυτά & Γλάστρες

Είδη ποτίσματος

Ξυλεία

Φωτιστικά

Ψησταριές

"Αλλάξτε σελίδα στον Κήπο & στη Βεράντα σας" με το Νέο Κατάλογο Praktiker

Ακόμη, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τις ανοιξιάτικες βόλτες, τα καταστήματα Praktiker προσφέρουν μια πλούσια γκάμα ποδηλάτων, από απλά ως και ηλεκτρικά, καλύπτωντας τις επιθυμίες κάθε ξέγνοιαστου ποδηλάτη!

«Αλλάζουμε σελίδα… στον κήπο και στη βεράντα μας» με τον ανοιξιάτικο κατάλογο Praktiker στο http://www.praktiker.gr/Garden-Brochure και μέσα από έξυπνες συμβουλές, διαδραστικά βίντεο και διακοσμητικές προτάσεις, προσθέτουμε χαρούμενες πινελιές ανανέωσης στην καθημερινή σας διάθεση, εύκολα, απλά και προσιτά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK