Anytime: Ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου, πληρώνοντας μόνο τους 11 μήνες!

Τώρα με την Anytime δε χρειάζεται να πληρώνεις τα κέρατά σου! Ασφαλίζεις το αυτοκίνητό σου με άτοκες δόσεις, για 1 χρόνο, πληρώνοντας τους 11 μήνες, μόνο από €11 το μήνα.

Anytime: Ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου, πληρώνοντας μόνο τους 11 μήνες!

Σε 1 λεπτό, εξασφαλίζεις 1 μήνα δωρεάν.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να:

Μπεις στο www.anytime.gr και να πάρεις τιμή.

Επιλέξεις ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Λάβεις το συμβόλαιο στο e-mail σου.

Anytime: Απευθείας ασφάλιση, επιλέγοντας ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα:

Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Όλα τα προγράμματα της Anytime ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και παρέχονται από την INTERAMERICAN, την κορυφαία ασφαλιστική εταιρία, γνωστή για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Μη χάνεις χρόνο! Γιατί μόνο στην Anytime ασφαλίζεις το αυτοκίνητό σου για 1 χρόνο και πληρώνεις 11 μήνες.

Και όλα αυτά με μηνιαίες άτοκες δόσεις, μόνο από €11 το μήνα.

Υπολόγισε τα ασφάλιστρά σου, τώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK