Επιστροφή στο ποδόσφαιρο

Το πιο όμορφο παιχνίδι επιστρέφει με τη NIKE Football να έχει ό, τι χρειάζεσαι για τη νέα σεζόν.

Επιστροφή στο ποδόσφαιρο

Μετά το γκολ που έβαλε ο Mario Gotze με τα απόλυτα ποδοσφαιρικά παπούτσια Nike Magista, κλείνοντας έτσι και μια εντυπωσιακή καλοκαιρινή σεζόν, το ποδόσφαιρο επιστρέφει και πάλι. Με το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλου και τους παίχτες να δοκιμάζουν τα όρια τους με κίνητρο να γίνουν όλο και καλύτεροι, η Nike Football – μέσα από νέα προϊόντα και υπηρεσίες – δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ποδοσφαιριστή να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Κάνοντας το ντεμπούτο τους στα γήπεδα της Βραζιλίας και στα πόδια των περισσότερων ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα Hypervenom, Tiempo V, Magista και Mercurial Superfly είναι τα πιο πρωτοποριακά ποδοσφαιρικά παπούτσια που φορέθηκαν ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

«Αυτή η χρονιά είναι ανεπανάληπτη για τη Nike Football σε επίπεδο καινοτομίας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, ακριβώς όπως έγινε και με τα Mercurial R9 που φόραγε ο Ronaldo το 1998, το 2014 θα μείνει στην ιστορία ως η χρονιά που η Nike άλλαξε για πάντα τα δεδομένα στα ποδοσφαιρικά παπούτσια», δήλωσε ο Denis Dekovic, Nike Football’s Design Director.

Για τη Nike Football, η σχεδιαστική χρονιά ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 όταν ο Neymar αποκάλυψε το Hypervenom . Το ποδοσφαιρικό παπούτσι που σχεδιάστηκε για τους πιο γρήγορους επιθετικούς του κόσμου, έγινε αμέσως επιτυχία και ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών, όπως των Neymar, Wayne Rooney και Daniel Sturridge.

Λίγο πριν το τέλος του 2013, η Nike Football κυκλοφόρησε το νέο Tiempo V . Η νέα έκδοση του κλασσικού Tiempo, με καινοτόμα σχεδίαση προσαρμοσμένη στον 21ο αιώνα, κέρδισε αμέσως πολλούς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων οι Sergio Ramos και Carlos Tevez.

Στη συνέχεια τον Μάρτιο 2014, η Nike Football παρουσίασε το Magista .Το επαναστατικό παπούτσι επαναπροσδιόρισε την εμφάνιση και τις επιδόσεις των ποδοσφαιρικών παπουτσιών και είναι αυτό με το οποίο ο Gotze σκόραρε το νικητήριο γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου.

Επιστροφή στο ποδόσφαιρο

Το σχεδιαστικό ήθος της Nike για βελτίωση της εφαρμογής, της υφής και της πρόσφυσης, οδήγησε στη νέα ψηλότερη σιλουέτα που επεκτάθηκε και στο πρωτοποριακό Mercurial Superfly , το οποίο παρουσιάστηκε από τον Cristiano Ronaldo τον Απρίλιο στη Μαδρίτη και φορέθηκε μεταξύ άλλων από τους Raheem Sterling και Alexis Sanchez στη Βραζιλία.

Παρακολουθείστε το φιλμ με τον Andres Iniesta να σκοράρει με τα Magista :

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ NIKE FOOTBALL ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ

Τον Ιούλιο, η Nike Football κυκλοφόρησε τη νέα ψηφιακή εφαρμογή για κινητά και tablets που συγκεντρώνει ό, τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει για το ποδόσφαιρο η κορυφαία εταιρία ποδοσφαιρικών παπουτσιών και ρουχισμού στον κόσμο. Το Nike Football Αpp δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα παιχνίδια καθώς προετοιμάζονται για τη σεζόν.

Το Nike Football Αpp επιτρέπει σε κάθε ποδοσφαιριστή να οργανώνει αγώνες και να επικοινωνεί ψηφιακά με φίλους και συμπαίκτες. Επιπλέον, οι χρήστες της έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρώτοι από όλους πρόσβαση σε κάποιο νέο προϊόν της Nike. Η νέα εφαρμογή αποτελεί επίσης μια ευκαιρία προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο καθώς παρέχει μια θέση στη Nike Academy μέσω του προγράμματος Most Wanted, το οποίο δείχνει στους παίκτες τον δρόμο προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μέσω προγραμματισμένων αγώνων ενάντια σε κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Επιστροφή στο ποδόσφαιρο

Το Nike Football Αpp είναι ήδη δωρεάν διαθέσιμο στην Ελλάδα για iOS και για αρκετές Android συσκευές, ενώ θα επεκταθεί σύντομα και στις υπόλοιπες.

Δείτε το video με την παρουσίαση του Nike Football Αpp:

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ NIKE ORDEM

Η Nike, επίσημος προμηθευτής μπάλας σε τρεις από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες στην Ευρώπη, τη βρετανική Barclays Premier League, την ιταλική Serie A TIM και την ισπανική La Liga BBVA, παρουσίασε τη νέα μπάλα ποδοσφαίρου Ordem για την έναρξη της σεζόν. Πρόκειται για την πιο πρωτοποριακή, τεχνολογικά προηγμένη και αεροδυναμική μπάλα που έχει σχεδιαστεί ποτέ.

Σε ένα παιχνίδι που γίνεται ολοένα πιο απαιτητικό από πλευράς τεχνικής και φυσικής κατάστασης, η μπάλα Nike Ordem επιτρέπει στους παίχτες να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού γνωρίζοντας ότι δεν θα τους προδώσει. Σχεδιασμένη για τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών, η Nike Ordem προσφέρει βέλτιστη επαφή χάρη στα νέα πάνελ που έχουν κατασκευαστεί με τη μέθοδο της σύντηξης, ασύγκριτο έλεγχο πορείας με τις νέες αεροδυναμικές αυλακώσεις NIKEAEROW TRAC και μέγιστη ορατότητα χάρη στην τεχνολογία NikeRaDaRπου επιτρέπει τον ταχύτερο εντοπισμό της μπάλας.

Παρακολουθείστε το φιλμ με τον Cristiano Ronaldo να σουτάρει με την μπάλα Nike Ordem :

Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ NIKE ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο σπουδαίες ποδοσφαιρικές στιγμές, οι παίχτες ξεκινούν τη σκληρή προπόνηση για τη νέα απαιτητική σεζόν. Η νέα συλλογή ποδοσφαιρικού ρουχισμού για το 2014 εξασφαλίζει βέλτιστη επίδοση στο γήπεδο, προσφέροντας τέλεια εφαρμογή και κορυφαία ύφανση χάρη στην τεχνολογία Dri-FIT.

Η φανέλα Nike Flash Dri-FIT Elite προσφέρει εξατομικευμένη εφαρμογή για βέλτιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων, με μοναδική σχεδίαση για απόλυτη άνεση στο γήπεδο. Χάρη στην τεχνολογία Dri-FIT που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και απομακρύνει την υγρασία από το σώμα, οι παίχτες δεν ιδρώνουν και νιώθουν άνεση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το σορτς Nike Strike Elite διαθέτει ελαστικό ύφασμα για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και ασυναγώνιστη άνεση. Οι οπές αερισμού ανοιγμένες από ειδικό laser σε συνδυασμό με την τεχνολογία Dri-FIT διευκολύνουν την κυκλοφορία του αέρα και απομακρύνουν τον ιδρώτα από το σώμα, χαρίζοντας αξεπέραστη αίσθηση.

Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις κάλτσες Matchfit Elite που προσφέρουν επαγγελματική εφαρμογή. Η σχεδίασή τους αποτρέπει την ολίσθηση του πέλματος μέσα στο παπούτσι ενώ η ενίσχυση στην περιοχή των δακτύλων έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μειώνει την πίεση κατά την πρόσκρουση. Η εξαιρετικά λεπτή ύφανση Dri-FIT προσφέρει μαλακή και άνετη εφαρμογή, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία και τη υγρασία του πέλματος.

Παρακολουθείστε το φιλμ με τον Wayne Rooney να φοράει τη φανέλα Nike Flash Dri-FIT Elite:

Η νέα συλλογή ποδοσφαιρικού ρουχισμού είναι διαθέσιμη στο nike.com

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό επισκεφτείτε το http://nikeinc.com/news/back-to-football#/inline/32474

News 24/7

24MEDIA NETWORK