Έχεις πάρει ποτέ ταξί για άγνωστο προορισμό;

Η Heineken "κερνάει" τους τολμηρούς Αθηναίους…μια εντελώς διαφορετική διαδρομή στην Αθήνα σε συνεργασία με το Taxibeat και το Daily Secret.

Έχεις πάρει ποτέ ταξί για άγνωστο προορισμό;
STEFANOSPAPPAS.COM

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας "Cities of the World", η νέα πρωτότυπη ενέργεια της Heineken, με τίτλο "City Ride", σε προσκαλεί να ανακαλύψεις μοναδικούς, άγνωστους προορισμούς και συναρπαστικές εμπειρίες στην Αθήνα μαζί με το Daily Secret*. Η διαδρομή κερασμένη από τη Heineken και ο προορισμός… άγνωστος. Θα το τολμήσεις;

Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, εντόπισε τα 5 αυτοκίνητα της Heineken στους δρόμους της πόλης και επιβιβάσου, εντελώς δωρεάν. Το City Ride θα σε οδηγήσει σε έναν άγνωστο προορισμό της Αθήνας για να απολαύσεις μια μοναδική εμπειρία. Είναι απλό: "κατέβασε" την εφαρμογή του Taxibeat και επέλεξε τη διαδρομή Heineken City Ride. Μέσα στο αυτοκίνητο, απάντησε στις ερωτήσεις του οδηγού και απόλαυσε την πιο ταιριαστή στη δική σου προσωπικότητά σου εμπειρία. Μία επίσκεψη σε ένα retro μπαρμπέρικο; Μια βόλτα σε μία καλά κρυμμένη αυλή; Η εμπειρία να μαγειρεύεις δίπλα στον chef ενός hip εστιατορίου; Τόλμησε να βγεις έξω από τα συνηθισμένα και να ανακαλύψεις την πόλη σου, βιώνοντας μία εντελώς διαφορετική διαδρομή, έχοντας παρέα μέχρι 2 φίλους σου.

Έχεις πάρει ποτέ ταξί για άγνωστο προορισμό;
STEFANOSPAPPAS.COM

Η καμπάνια ξεκίνησε δυναμικά με τη δημιουργία συλλεκτικών φιαλών Heineken, που αναγράφουν τα ονόματα των ελληνικών πόλεων, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, ενώ αυτό το διάστημα πραγματοποιείται μεγάλος πανελλαδικός διαγωνισμό που κερνάει περισσότερες από 10.000 διαδρομές με ταξί στις ίδιες πόλεις. Και τώρα η Heineken έρχεται να προσφέρει περισσότερες ανεπανάληπτες εμπειρίες!

Σκέψου "Γίνεται", ξέχνα τη συνηθισμένη σου διαδρομή προς το κέντρο της πόλης, και ζήσε μία μοναδική εμπειρία, ειδικά σχεδιασμένη για σένα από την Heineken, σε συνεργασία με το Daily Secret.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς οι εκπλήξεις από τη Heineken δε σταματούν εδώ. #skepsouginetai.

Heineken. Open Your World

Έχεις πάρει ποτέ ταξί για άγνωστο προορισμό;
STEFANOSPAPPAS.COM

News 24/7

24MEDIA NETWORK