Contra.gr Newsletter: Πάρε το αγαπημένο σου site στο e-mail σου

Το Contra.gr λανσάρει το καθημερινό Newsletter του και χρειάζονται απλά βήματα για να λαμβάνεις τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ιδιαίτερα θέματα του Contra.gr κάθε πρωί στο inbox σου.

Contra.gr Newsletter: Πάρε το αγαπημένο σου site στο e-mail σου

Έχουμε facebook, έχουμε twitter, εννοείται πως έχουμε και το ίδιο το site για την άμεση ενημέρωσή σας, τώρα πια έχουμε και το Newsletter στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε με μια πολύ απλή διαδικασία. Πριν, όμως, πάμε στα καθαρά τεχνικά ζητήματα, ας πούμε κάποια άλλα πράγματα.

Τι ακριβώς είναι το Newsletter;

Πρόκειται ουσιαστικά και πρακτικά για ένα mail που θα λαμβάνεις κάθε πρωί στις 08:30 με τη βασικότερη αθλητική ειδησεογραφία, τις αρθρογραφίες του Contra.gr, τα αφιερώματα και ό,τι κρίνουμε πως πρέπει να διαβάσεις και να ενημερωθείς για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Θα μπορείς να μας βρίσκεις παντού. Στο desktop, στο κινητό σου, την ώρα που θα βρίσκεται στο μετρό, στο δρόμο για τη δουλειά, εμείς θα είμαστε εκεί για σένα (σαν πολιτικό σποτάκι ακούστηκε αυτό...).

Τι κερδίζεις με το Newsletter;

Λαμβάνοντας το Newsletter μπορείς ανά πάσα στιγμή με μια ματιά στο inbox του email σου να δεις ποιά ήταν εκείνα τα θέματα και οι ειδήσεις που θα ήθελες να είχες διαβάσει αλλά δεν πρόλαβες. Επίσης, θα φροντίζουμε να σε ενημερώνουμε για οποιοδήποτε έκτακτο αθλητικό γεγονός με ξεχωριστή αποστολή Newsletter, πάντα έχοντας στο μυαλό μας να μη σε πρήζουμε και να γεμίζουμε το inbox σου. Ξέρουμε καλά πόσο σπαστικό είναι αυτό και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να κάνουμε το ίδιο σε σένα.

Πώς μπορείς να εγγραφείς

Πατάς ΕΔΩ και ακολουθάς τη διαδικασία. Πάμε πάλι. Πατάς ΕΔΩ και ακολουθώντας τη διαδικασία γίνεσαι μέλος του Newsletter του Contra.gr και κάθε πρωί στις 08:30 θα έχεις την αγαπημένη σου συνήθεια στο mail σου.

Αυτά τα λίγα στα αρχή. Ετοιμάζουμε πολλά περισσότερα στη συνέχεια. Ξεκινάμε κάτι νέο με το Newsletter και είμαστε εδώ για σένα. Δεν έχουμε σκοπό να σε πρήξουμε. Βασικός μας στόχος είναι να σε ενημερώνουμε και να σου δίνουμε την ευκαιρία να διαβάζεις τα καλύτερα του Contra.gr. Γι' αυτό έλα στην ομάδα μας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK