"Γιορτάζουμε τον Άγιο Πατρίκιο με την αγαπημένη Guinness"

Στις 17 Μαρτίου η Guinness® δίνει το πιο εορταστικό ραντεβού με περισσότερους από 70.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουν, για ακόμη μία χρονιά, την ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

"Γιορτάζουμε τον Άγιο Πατρίκιο με την αγαπημένη Guinness"

Από το Δουβλίνο μέχρι την Αθήνα, από το Λονδίνο μέχρι την Λίμα του Περού, από το Παρίσι μέχρι το Σίδνεϊ και τη Στοκχόλμη και από τη Μόσχα μέχρι το Μοντσεράτ, ο ετήσιος εορτασμός θα απλωθεί και στις έξι ηπείρους προσκαλώντας όλους τους λάτρεις της Guinness® να γιορτάσουν το πνεύμα της πραγματικής ιρλανδικής φιλίας!

Η Ελλάδα για ακόμη μία χρονιά, αποτελεί έναν από τους βασικούς σταθμούς της γιορτής, καθώς η Guinness® δίνει την ευκαιρία στους φίλους της να γιορτάσουν το μοναδικό θεσμό με τα κατάλληλα εφόδια!

Αναλυτικότερα, η πιο αγαπημένη μαύρη μπύρα θα προσφέρει το σήμα κατατεθέν της γιορτής, το επετειακό καπέλο St Patrick’s, σε όσους συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Αγίου Πατρικίου με τη Guinness® σε επιλεγμένα στέκια.

Παράλληλα, μέσα από τη σελίδα της στο Facebοοκ, η Guinness® επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά δώρα μέσα από mini διαγωνισμούς.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Guinness® στο Facebook, πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς, ανακαλύψτε τα μέρη που θα γιορτάσουν τη St Patrick’s Day, προσκαλέστε τους φίλους σας για να γιορτάσετε μαζί τους και ενωθείτε με την πιο μεγάλη παρέα σε όλο τον κόσμο που θα απογειώσει το φετινό εορτασμό του Αγίου Πατρικίου!

"Γιορτάζουμε τον Άγιο Πατρίκιο με την αγαπημένη Guinness"

Γνωρίζατε ότι;

- Το αληθινό όνομα του Αγ. Πατρικίου δεν ήταν Patrick, αλλά Maewyn Succat.

- Για πολλά χρόνια, το μπλε ήταν το χρώμα που σχετιζόταν περισσότερο με τον Αγ. Πατρίκιο καθώς το πράσινο θεωρείτο κακότυχο. Το μπλε του Αγ. Πατρικίου ήταν το χρώμα σύμβολο της Ιρλανδίας για πολλά χρόνια ενώ το Ιρλανδικό Προεδρικό Λάβαρο είναι ακόμα και σήμερα μπλε.

- Η Ημέρα του Αγ. Πατρικίου δεν είναι εθνική γιορτή μόνο στην Ιρλανδία. Είναι εθνική γιορτή και στο νησί Μοντσεράτ της Καραϊβικής, ένα μικρό νησί 4.000 κατοίκων που αποτέλεσε προορισμό πολλών Ιρλανδών μεταναστών κατά τον 17ο αιώνα.

- Η Ημέρα του Αγ. Πατρικίου έχει εορταστεί και στο διάστημα, και μάλιστα δύο φορές. Το 2011 ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός φιλοξένησε μια γιορτή με την Ιρλανδο-αμερικανίδα αστροναύτη Catherine Coleman να παίζει μια φλογέρα 100 ετών και να σφυρίζει με μια σφυρίχτρα την ώρα που αιωρούταν στο διάστημα. Το 2013 ο αστροναύτης Chris Hadfield γιόρτασε την Ημέρα του Αγ. Πατρικίου φωτογραφίζοντας την Ιρλανδία από το διάστημα τραγουδώντας το τραγούδι "Danny Boy".

- Η πρώτη παρέλαση προς τιμήν του Αγ. Πατρικίου δεν έγινε στην Ιρλανδία αλλά στις ΗΠΑ. Σήμερα οι παρελάσεις λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο τιμώντας τον προστάτη-άγιο της Ιρλανδίας στο Μόναχο, στο Λονδίνο, στο Μάντσεστερ, στο Μπέρμιγχαμ, στο Μπέλφαστ, στο Μπουένος Άιρες, στο Τόκιο και στο Σίδνεϊ.

- Πάνω από 13.000.000 Pints GUINNESS καταναλώνονται στον κόσμο την Ημέρα του Αγ. Πατρικίου.

- Κατά μέσο όρο, μια ιρλανδική pub ανοίγει κάθε μέρα κάπου στον κόσμο.

- H GUINNESS παρασκευάζεται σε 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ιρλανδίας, όπου παρασκευάζεται από το 1759 στην ιστορική ζυθοποιία St. James Gate στο Δουβλίνο.

- Η ζυθοποιία St. James Gate παράγει 4.500.000 εκατόλιτρα GUINNESS κάθε χρόνο.

"Γιορτάζουμε τον Άγιο Πατρίκιο με την αγαπημένη Guinness"

Μύθος Ζυθοποιία

H Μύθος Ζυθοποιία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία μπύρας στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Carlsberg. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής στην περιοχή της Σίνδου, στην Θεσσαλονίκη, όπου παράγει τις μπύρες Mythos, Kaiser και Henninger, τις οποίες και διανέμει στη χώρα μας. Ειδικά σε ό,τι αφορά την μπύρα Mythos, την πιο διάσημη ελληνική μπύρα στον κόσμο, η εταιρεία αναπτύσσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί τη μοναδική ελληνική μάρκα μπύρας που εξάγεται σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει επώνυμη ζήτηση και φανατικούς θαυμαστές.

Παράλληλα, η εταιρία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες: τη δανέζικη Carlsberg, τη μεξικανική Corona Extra, τις ιρλανδικές μπύρες της Diageo Guinness και Kilkenny, τη βελγική Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse, τον ιρλανδικό μηλίτη Magners και τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby, διευρύνοντας έτσι την ελληνική αγορά μπύρας και προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή νέες, ποιοτικές γεύσεις. Επιπλέον, η Μύθος Ζυθοποιία παράγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά τη Mythos Radler.

Από τον Ιανουάριο του 2015 η Μύθος Ζυθοποιία έχει αναλάβει την παραγωγή, διανομή και διάθεση των κορυφαίων σημάτων Tuborg Club Soda και Tuborg Tonic Water στην ελληνική αγορά, διευρύνοντας σημαντικά τη δραστηριότητα της με όχημα μία κορυφαία μάρκα με δύο εμπορικά σήματα - ηγέτες, που αποτελούν τη Νο1 επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών.

Η εταιρεία διατηρεί κέντρα διανομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, παρέχοντας κάλυψη σε εθνικό επίπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK