Γιορτή με γκολ στους τελικούς της Αθήνας του Coca-Cola Cup

Με τους τελικούς της Αθήνας, που έγιναν στο Μαρούσι ολοκληρώθηκε (στις 19/4) η συναρπαστική κανονική περίοδος του φετινού Coca-Cola Cup. Το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5 επισκέφθηκε σχεδόν όλη την Ελλάδα και ετοιμάζεται, πλέον, για τους μεγάλους τελικούς που θα γίνουν στα γήπεδα Fous de Foot στην Βάρη.

Γιορτή με γκολ στους τελικούς της Αθήνας του Coca-Cola Cup

Η 18άδα των τελικών συμπληρώθηκε με εντυπωσιακές ποδοσφαιρικές μάχες στο Μαρούσι όπου σε όλες τις κατηγορίες ο συναγωνισμός ήταν έντονος, με πολλά γκολ και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Οι περιφερειακοί τελικοί της Αττικής είχαν πολύ κέφι και βεβαίως ανέδειξαν τους νικητές για τα τελικά του Μαΐου. Όσοι βρέθηκαν στα γήπεδα Campeon FC, πήραν μια γεύση για την ατμόσφαιρα των τελικών, καθώς ταυτόχρονα με τους αγώνες, διοργανώθηκε μια μικρή γιορτή, με παράλληλες όσο και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Στην τελική φάση της Βάρης, θα εμφανιστούν οι καλύτεροι από κάθε περιφέρεια και θα διεκδικήσουν τα τρία μεγάλα δώρα που αποτελούν και την επιβράβευση των νικητών σε κάθε κατηγορία.

Τα έπαθλα για τους μεγάλους νικητές

Οι πρωταθλητές των δυο μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών (13-15 και 16-17 ετών) θα πάρουν μέρος στο πολύ υψηλού επιπέδου 4ήμερο ποδοσφαιρικό καμπ, που ια διεξαχθεί στην Αθήνα τον Ιούλιο, με υπεύθυνο και διοργανωτή τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Daniel Batista

Γιορτή με γκολ στους τελικούς της Αθήνας του Coca-Cola Cup

Μια αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία θα ζήσουν και οι νικητές της μεγάλης κατηγορίας (18-19 ετών). Θα είναι η ελληνική συμμετοχή στο Coca-Cola Cup Internationa Cup, που θα διοργανωθεί στη Μαδρίτη, από τις 10 έως τις 13 Ιουλίου 2015. Μια μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία για 4 ημέρες στην Μαδρίτη και να κάνουν εντατικές προπονήσεις με τους 10 φορές πρωταθλητές Ευρώπης!

Τα αποτελέσματα των τελικών της περιφέρειας Αττικής (από κάθε κατηγορία προκρίθηκαν δυο ομάδες)

Κατηγορία 13-15 ετών:

Πεισματάρηδες-Κυψελώνα 9-5

Dream Team-Freestylers 5-13

Πρώτος σκόρερ: Ευάγγελος Μούστης (Freestrylers 6 γκολ)

Κατηγορία 16-17 ετών

Κλαρινογαμπροί-Μικτή Χαλανδρίου 4-4 (3-2 στα πέναλτι)

Κίτρινες-Rossoneri 5-4

Πρώτος σκόρερ: Παναγιώτης Κοτσώνης (Κλαρινογαμπροί, 3γκολ)

Κατηγορία 18-19 ετών (διοργανώθηκε ένα μίνι τουρνουά 3 ομάδων):

Τσολιάδες-Seven Cleaners 3-1

Τσολιάδες- Όχι ρε Κακοί Είμαστε 2-0

Seven Cleaners-Όχι ρε Κακοί Είμαστε 2-0

Βαθμολογία:

Τσολιάδες 6β

Seven Cleaners 3β

Όχι ρε Κακοί Είμαστε 0β

Πρώτος σκόρερ: Romario Hajrulla (Τσολιάδες, 3 γκολ)

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέσα από το www.coca-cola.gr. Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες καθώς και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο www.coca-cola.gr

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την σελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK