Η adidas καλεί τους φίλους του ποδοσφαίρου να δημιουργήσουν το δικό τους παιχνίδι

Οι Bale, Muller, Rodriguez, Ozil, Messi και Rubio εμπνέουν τη νέα γενιά δημιουργών να πάνε το ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά.

Η adidas καλεί τους φίλους του ποδοσφαίρου να δημιουργήσουν το δικό τους παιχνίδι

Με μια σειρά διαφημίσεων με πρωταγωνιστή τον Lionel Messi αλλά και τους Thomas Muller, James Rodriguez και Mesut Ozil, η adidas καλεί τους φίλους του ποδοσφαίρου να δουν με άλλη ματιά τα είδωλά τους.

Η ταχύτητα του Bale, το όραμα του Ozil, το θανατηφόρο άγγιγμα του Muller, το κοντρόλ του James, η ευφυΐα του Messi, παραμένουν ασυναγώνιστα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αλλά το παιχνίδι αλλάζει.

Ποδόσφαιρο δε σημαίνει να στέκεσαι στο περιθώριο και απλά να παρακολουθείς το μεγαλείο κάποιων άλλων. Το ποδόσφαιρο παίζεται στους δρόμους, στα γήπεδα και στα πάρκα όλου του κόσμου και αυτό που έχει σημασία είναι να κάνεις εσύ τη διαφορά, να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις.

Στην πρώτη διαφήμιση της καμπάνιας με τίτλο "Create Your Own Game", τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου αλλά και ο κορυφαίος σταρ του NBA, Ρίκι Ρούμπιο, καλούν τους θαυμαστές τους να σταματήσουν να ακολουθούν τα πρότυπά τους, να χαράξουν το δικό τους δρόμο και να γίνουν οι ίδιοι οι επόμενοι πρωταγωνιστές στον αθλητισμό.

Στη δεύτερη, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, ο Lionel Messi, προκαλεί τους φαν του να κάνουν... unfollow και να τον δουν όχι ως ήρωά τους αλλά ως ανταγωνιστή. Γιατί για να κάνεις τη διαφορά δεν πρέπει να αντιγράφεις, αλλά να δημιουργείς το δικό σου μονοπάτι και να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο για να φτάσεις στο τέρμα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK