Η άμμος πήρε φωτιά στο "Novasports Beach Volley Tournament"

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το "16th Novasports Beach Volley Tournament", που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.

Η άμμος πήρε φωτιά στο "Novasports Beach Volley Tournament"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, 154 αθλητές, 78 ομάδες και εκατοντάδες θεατές, πέρασαν ένα ξεχωριστό τριήμερο με θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές "μάχες" πάνω στην καυτή άμμο. Συνολικά διεξήχθησαν 152 αγώνες με το ρεκόρ να σημειώνεται το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, όταν σε μία μόνο ημέρα πραγματοποιήθηκαν 71 αγώνες σε πέντε γήπεδα.

Η άμμος πήρε φωτιά στο "Novasports Beach Volley Tournament"
INTIME SPORTS

Στη νέα κατηγορία "UNDER 16" (U16) που έκανε πρεμιέρα φέτος με μεγάλη συμμετοχή, νικητές στα αγόρια αναδείχτηκαν οι Αντιόλ Κόλα και Γιώργος Πιτούλιας, ενώ στα κορίτσια την πρώτη θέση πήραν οι Χρύσα Κουλάκη και Βικτώρια Κoρακοβούνη. Στην κατηγορία GOLDEN, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Μπάμπης Λίτος και Νεκτάριος Γεωργακόπουλος. Στην ίδια κατηγορία, στις γυναίκες την πρώτη θέση πήραν η Αντουαλένα Βασιλείου και Ιφιγένεια Μαρινάκη. Στην κατηγορία SILVER, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Νίκος Τσίτσαρης και Νίκος Τσαπάκης, ενώ στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Αντιγόνη Σηφαλάκη και Μαριάντα Πιπεράκη. Όλοι οι συμμετέχοντες προσέφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου, ενώ το τουρνουά λάμπρυνε με την αγωνιστική παρουσία της η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία και βράβευσε τους φιναλίστ των αγοριών "UNDER 16".

Η άμμος πήρε φωτιά στο "Novasports Beach Volley Tournament"
INTIME SPORTS

Με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση, ο δήμαρχος του Δήμου Χανίων, κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, ο πρόεδρος και ο ταμίας του Αθλητικού Συλλόγου Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων, κ.κ. Σέργιος Αλεξιάδης και Άγγελος Τάπος, καθώς και ο υπεύθυνος του Καταστήματος Forthnet στα Χανιά, κ. Μιχάλης Παπαδάκης. Το "παρών' στο τουρνουά έδωσαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ Πλατανιάς και της ΚΑΕ Ρέθυμνο Creta Kings, δίνοντας ποδοσφαιρικό και μπασκετικό χρώμα στις εξέδρες της παραλίας των Αγίων Αποστόλων. Οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Κοκκαλάς, Λούκα Μιλούνοβιτς, Βάντερσον Σκαρντοβέλι και Γεβγέν Σελίν, ο Κωστής Κοσμαδάκης από το τεχνικό team του Πλατανιά, αλλά και οι μπασκετμπολίστες Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Καμπερίδης που έφτασαν στους αγωνιστικούς χώρους του τουρνουά μαζί με το γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ρέθυμνο Creta Kings, Τάσο Τριαντάφυλλο, χειροκρότησαν τις προσπάθειες των ομάδων και εξέφρασαν μάλιστα την επιθυμία να λάβουν μέρος σε επόμενη διοργάνωση.

Η άμμος πήρε φωτιά στο "Novasports Beach Volley Tournament"
INTIME SPORTS

Το "Novasports Beach Volley Tournament", ο θεσμός που έχει μετατραπεί στο απόλυτο event του καλοκαιριού, εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Forthnet για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) και τον διεθνή αθλητή του Volley και Ειδικό Συνεργάτη Novasports Events, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Υποστηρικτής της διοργάνωσης ήταν η Amstel Radler.

Για όλα τα "καυτά" στιγμιότυπα του τριημέρου μπείτε ΕΔΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK