Η COSMOTE και το Contra σας προσφέρουν ένα Samsung Galaxy J3 (2016)!

Η COSMOTE προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του Contra.gr το εντυπωσιακό Smartphone Samsung Galaxy J3 (2016), αξίας 199€!

Η COSMOTE και το Contra σας προσφέρουν ένα Samsung Galaxy J3 (2016)!

Με μεγάλη οθόνη αφής 5" τεχνολογίας HD sAMOLED και ανανεωμένο σχεδιασμό, το Samsung Galaxy J3 (2016) διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, 8MP κύρια κάμερα με λειτουργία γρήγορης εκκίνησης και 5MP εμπρόσθια κάμερα, για ολοζώντανες φωτογραφίες και εντυπωσιακά video. Έχει, επίσης, εσωτερική μνήμη στα 8GB, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι και 128GB με κάρτα microSD, για να αποθηκεύετε ξέγνοιαστα τα αγαπημένα σας παιχνίδια και δημοφιλείς εφαρμογές.

Το Samsung Galaxy J3 (2016) διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας, ενώ η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ελαχιστοποιεί την κατανάλωση της μπαταρίας και μεγιστοποιεί την χρήση της, μετατρέποντας την οθόνη σε ασπρόμαυρη, ενώ παράλληλα τερματίζει τις μη απαραίτητες λειτουργίες. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία του κινητού σας.

Με το Samsung Galaxy J3 (2016) μπορείτε, επίσης, να σερφάρετε στο internet απίστευτα γρήγορα, να μαθαίνετε αμέσως τα νέα των φίλων σας και να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη που φτάνει το 83%. Για να είστε πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκεστε.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK