Η MasterCard σε στέλνει στον τελικό του Champions League

Η MasterCard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, δίνει στους οπαδούς την ευκαιρία να κερδίσουν μια θέση στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική γιορτή του καλοκαιριού.

Η MasterCard σε στέλνει στον τελικό του Champions League

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του φετινού Τελικού αγώνα του UEFA Champions League, στις 6 Ιουνίου, στο Βερολίνο.

Από 16 Μαρτίου έως 5 Μαΐου, χρησιμοποιήστε για όλες σας τις αγορές τις κάρτες MasterCard και μπείτε αυτομάτως στη μεγάλη κλήρωση για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς που θα ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία του Τελικού Αγώνα του UEFA Champions League στο Βερολίνο.

Πέντε μεγάλοι τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από:

2 εισιτήρια για τον Τελικό Αγώνα του UEFA Champions League στο Βερολίνο, 2 αεροπορικά εισιτήρια για Βερολίνο & 1 διανυκτέρευση για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4 *.

Επιπλέον, 20 ακόμα τυχεροί κάτοχοι καρτών MasterCard θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για ένα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας συμμετάσχει στους αγώνες Ομίλων του UEFA Champions League, της αγωνιστικής περιόδου 2015/16.

Κάθε αγορά, ανεξαρτήτως ποσού ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στην κλήρωση.

Μη χάσετε ακόμα μία ευκαιρία να συμμετάσχετε στην κλήρωση, κάνοντας "Like" στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/MasterCardGreece και συμπληρώνοντας την online φόρμα. Οι κάτοχοι καρτών MasterCard μπορούν να υποβάλουν μία συμμετοχή την ημέρα, μέχρι το τέλος της ενέργειας. Κάθε υποβολή μετράει ως μια επιπλέον συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση για το ταξίδι στον Τελικό Αγώνα του UEFA Champions League στο Βερολίνο!

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε για ακόμα μια φορά μια τέτοια ευκαιρία στους κατόχους καρτών MasterCard. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου καλούνται, όχι μόνο να παρακολουθήσουν, αλλά να είναι παρόντες και να ζήσουν από κοντά τον Τελικό Αγώνα του UEFA Champions League 2015 στο Βερολίνο. Η φιλοσοφία της MasterCard συνεχίζει να εμπνέει τους καταναλωτές μας να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για αγορές που τους παρέχουν εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας“.

Άλλη μία μοναδική εμπειρία από την MasterCard. Τα εισιτήρια είναι ευγενική προσφορά της MasterCard, Επίσημου Χορηγού του UEFA Champions League.

Όροι συμμετοχής στο www.mastercard.gr & στην επίσημη Facebook σελίδα στο MasterCardGreece

News 24/7

24MEDIA NETWORK