Η μεγάλη γιορτή του μπασκετικού Παναθηναϊκού είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Nova την Τετάρτη 23/9 τη μεγάλη γιορτή στο κλειστό του ΟΑΚΑ και από την Κυριακή 20/9 το αφιέρωμα "Green Dream 5"

Η μεγάλη γιορτή του μπασκετικού Παναθηναϊκού είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Honouring our Legacy! Οι φίλοι του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου από τις 19:30, ζωντανά και αποκλειστικά, από το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, την εκδήλωση "Honouring our Legacy", κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν οι 5 κορυφαίοι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού της τελευταίας 25ετίας, έτσι όπως ψηφίστηκαν από τους φίλους των "πρασίνων". Συγκεκριμένα, θα βραβευτούν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέγιαν Μποντίρογκα, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Αντώνης Φώτσης και Στόγιαν Βράνκοβιτς. Με την ευκαιρία της βράβευσης θα διεξαχθεί και ο πρώτος φιλικός αγώνας που θα δώσει το "τριφύλλι" μπροστά στον κόσμο του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Με αφορμή την παραπάνω εκδήλωση, η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports, ετοίμασε ένα ωριαίο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Green Dream 5" στο οποίο ο Δημήτρης Καρύδας παρουσιάζει ανέκδοτες ιστορίες και γεγονότα από την πλούσια και γεμάτη τίτλους καριέρα των 5 βραβευθέντων, το οποίο θα μεταδοθεί στις 18:30.Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το pre game show (19:30) που θα βγει από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό του ΟΑΚΑ σε παρουσίαση του Γιώργου Συρίγου και του Νικήτα Αυγουλή. Την εκδήλωση και τον αγώνα θα περιγράψουν οι Χρήστος Καούρης και Δημήτρης Καρύδας, ενώ στον ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι ο Σπύρος Δημολίτσας. Όλη η βραδιά θα μεταδοθεί απευθείας από τα Novasports 3, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova Go και από το Web TV του Novasports.gr (διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova). Παράλληλα, θα προβάλλεται και σε παράλληλη μετάδοση από το "Παίζουμε Ελλάδα" στα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Η πρώτη επανάληψη της μετάδοσης της εκδήλωσης θα είναι το ίδιο βράδυ στις 00:30 (ξημερώματα Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου) από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής "Παίζουμε Ελλάδα".

Μεταξύ άλλων στο ντοκιμαντέρ "Green Dream 5" θα προβληθούν αφηγήσεις-ιστορίες συμπαικτών των "5" που μιλούν για τα χρόνια που φορούσαν τη φανέλα της ομάδας, ενώ αποκαλύπτονται …άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας τους. Όπως για παράδειγμα ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης "δεν έχει παίξει ποτέ στις μικρές Εθνικές, παίδων και εφήβων", ότι "είναι ο πιο πολυδιάστατος παίκτης του ελληνικού μπάσκετ μαζί με τον Φάνη Χριστοδούλου" ενώ "δεν ξέρει να οδηγεί αυτοκίνητο με ταχύτητες". Για τον Στόγιαν Βράνκοβιτς, αποκαλύπτεται ότι "η γυναίκα του τον είχε κλειδώσει μέσα στο σπίτι για να μην συμμετάσχει σε προπόνηση" και ότι "το 1995 δέχτηκε να μοιραστεί με τον Ζάρκο Πάσπαλι το ίδιο δωμάτιο παρά τις "διαφορές" τους". Για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, γίνεται λόγος για "το κουνούπι που τον αναστάτωσε πριν τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ", καθώς και ότι "στις διαπραγματεύσεις του με την ομάδα άφησε εκτός αίθουσας τον μάνατζερ του". Για τον Ντέγιαν Μποντίρογκα τονίζεται ότι "χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε έρθει στα 18 του για άλλη ομάδα". Τέλος για τον Αντώνη Φώτση αναφέρονται το "φιδόκουτο, οι υπερβολές και ο .....Κώστας Καραμανλής".

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK