Η μεγάλη μέρα έφτασε! Το Legion Run την Κυριακή στην Αθήνα!

Ήρθε η ώρα να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία, εμπειρία ζωής.

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Το Legion Run την Κυριακή στην Αθήνα!

Το Legion Run ανοίγει τις πόρτες του για μία μόνο ημέρα την Κυριακή στις 13 Σεπτεμβρίου στις Αλυκές στην Ανάβυσσο.

Η προπώληση των εισιτηρίων από το Unicorn tattoo και το Tickethouse έχει σταματήσει. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στο event μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από την είσοδο του Legion Run.

Όπως τονίζει και η Event Manager του Legion Run, Χριστίνα Σκέντζιου "Το Legion Run είναι εδώ. Ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις. Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε κάτι το μοναδικό. Πιστέψτε με! Θα σας μείνει για πάντα αξέχαστο".

Για να συνεχίσει λέγοντας "Παρά τη κατάσταση στη χώρα μας το Legion Run αποφασίστηκε να γίνει κανονικά. Οι συνθήκες είναι δύσκολες καθώς οι χορηγοί μας ακύρωσαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία BASE GROUP SERVICES που μας παρέχει όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το event και τους συνεργάτες μας, Lifeguard Hellas που θα προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους συμμετέχοντες την ημέρα του Legion Run. Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη ώστε να φέρουμε εις πέρας το event."

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα