Η Nike παρουσιάζει τους Flash Chasers

Η νέα ενέργεια της Nike καλεί τους δρομείς να αψηφήσουν το σκοτάδι, να βγουν να τρέξουν και να ανακαλύψουν την fun πλευρά της πόλης.

Η Nike παρουσιάζει τους Flash Chasers

Η καινούργια ενέργεια της Nike ονομάζεται Flash Chasers και απευθύνεται σε όλους τους δρομείς που αγαπούν το τρέξιμο και αψηφούν το σκοτάδι και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του χειμώνα, ενώ δίνει παράλληλα την ευκαιρία στον κόσμο να ανακαλύψει τη διασκεδαστική πλευρά της πόλης.

Η Nike παρουσιάζει τους Flash Chasers

Πρόκειται για μια σειρά από 7 δοκιμασίες στις οποίες μπορεί κανείς να δηλώσει συμμετοχή μέσα από την επίσημη σελίδα της ενέργειας www.nike.com/Athens. Κάθε δοκιμασία διαρκεί μία βδομάδα και καλεί του δρομείς να βγουν και να τρέξουν, για να ανακαλύψουν κάπου στην πόλη ένα κρυμμένο stencil το οποίο είναι βαμμένο με ανακλαστική μπογιά.

Τα stencils είναι 7 συνολικά, όσες και οι δοκιμασίες. Στοιχεία για το πού βρίσκεται κάθε φορά το stencil θα δίνονται σε όσους γράφονται στις δοκιμασίες μέσω του www.nike.com/Athens. Εκτός αυτού, κάθε Δευτέρα το Nike+ Run Club θα ενημερώνει τους δρομείς του για τη δοκιμασία και θα ενσωματώνει το σημείο που βρίσκεται το κάθε stencil στις διαδρομές του.

To κάθε stencil θα παραμένει στο ίδιο σημείο για μία βδομάδα. Όταν ο δρομέας το βρει, στόχος είναι να το φωτογραφίσει με το φλας του κινητού του, προκειμένου να εμφανιστεί, και στη συνέχεια να το κάνει share στα social media, μέσω της εφαρμογής Nike+.

Η Nike παρουσιάζει τους Flash Chasers

Χθες πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό Nike+ Run Club, το οποίο σηματοδότησε την έναρξη της ενέργειας και αποκάλυψε το stencil της πρώτης δοκιμασίας. Οι δρομείς έδωσαν ραντεβού στο κατάστημα της Nike στο Σύνταγμα, έτρεξαν μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου και ανακάλυψαν το κρυμμένο stencil στο πιο απρόβλεπτο σημείο της πόλης, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Αθήνας τη νύχτα.

Για να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή στους Flash Chasers και να λάβετε μέρος στις δοκιμασίες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.nike.com/Athens, ενώ για να μάθετε ακόμα περισσότερα νέα για την ενέργεια, μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της Nike Running Greece στο facebook.

Το τρέξιμο δεν σταματά ποτέ. #GETOUTHERE

News 24/7

24MEDIA NETWORK