Η πιο συναρπαστική Super League των τελευταίων ετών ξεκινάει στα κανάλια Novasports!

Το πρωτάθλημα αρχίζει, η "Ομάδα είναι μόνο μία" και τα κανάλια Novasports, υποδέχονται την πιο συναρπαστική Super League των τελευταίων ετών!

Η πιο συναρπαστική Super League των τελευταίων ετών ξεκινάει στα κανάλια Novasports!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου από το Σάββατο 22 Αυγούστου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά τους 252 αγώνες του πρωταθλήματος της Super League, με 14 ντέρμπι από τα παλιά. Όλοι οι μεγάλοι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η σέντρα στο πρωτάθλημα σηματοδοτείται από τη μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ και του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία, το Σάββατο 22 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, στις 19:15 η ΑΕΛ Καλλονής θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή, σ’ ένα παιχνίδι που θα προβληθεί από το Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και Παναγιώτη Στεφάνου. Στις 21:30 η ΑΕΚ, θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Πλατανιά. Ο αγώνας θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Σπύρου Δημολίτσα.

Στον τρίτο αγώνα της ημέρας, ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Novasports 1, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Κωστή Μπότσαρη.

Την Κυριακή 23 Αυγούστου στις 19:15 θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Την ίδια ώρα από το Novasports 4 θα μεταδοθεί το παιχνίδι Ατρόμητος – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Γιώργου Αργυρόγλου. Επίσης στις 19:15 θα μεταδοθεί από το Novasports 7 η αναμέτρηση Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Βαγγέλη Πήχα. Στις 21:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Ολυμπιακός – Πανιώνιος σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Γιώργου Βασιλείου.

Τέλος, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου θα μεταδοθεί στις 21:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Γιώργου Μαρκόπουλου και Νίκου Τζουάννη.

"Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά"

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, από φέτος θα "Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά", προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας.

Το Σάββατο 22/8 από τις 18:30 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα των αγώνων και αμέσως μετά το τέλος και του παιχνιδιού των 21:30, θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, η εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο" με τον Ηλία Βλάχο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο να αναλύουν όλο τον απόηχο από τους τρεις αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή 23/8 από τις 18:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το "Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό" με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα και στις 19:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι τρεις αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 21:30 θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα" με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, την Κυριακή 23 Αυγούστου στις 23:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή "Best of Super League" σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να απολαύσουν μέσα σε μία ώρα όλα όσα θα έχουν διεξαχθεί στα γήπεδα της Super League.

Τέλος, τη Δευτέρα 24/8 στις 21:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το "Παίζουμε Ελλάδα" με τον Γιάννη Καραλή και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Αγρίνιο θα ακολουθήσει η συνέχεια της εκπομπής "Παίζουμε Ελλάδα" με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η Super League στο Novasports.gr

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 1η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα ΑΕΛ Καλλονής - Ηρακλής (Σάββατο 22 Αυγούστου, 19:15). Και σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες ΑΕΚ – Πλατανιάς (Σάββατο 22 Αυγούστου, 21:30), ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη (Κυριακή 23 Αυγούστου, 19:15), Ολυμπιακός - Πανιώνιος (Κυριακή 23 Αυγούστου, 21:30) και Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (Δευτέρα 24 Αυγούστου, 21:30) οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK