Η REPLAY δημιουργεί τη νέα επίσημη και Smart Casual ενδυμασία για την Μπαρτσελόνα

Το 2013 πραγματοποιήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο η είσοδος της Replay στον κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς εγκαινίασε τη συνεργασία της με την μοναδική FC Barcelona, ως Επίσημος Χορηγός Ένδυσης και Υπόδησης της ομάδας. Η Replay τώρα ανανεώνει την ενδυμασία της αγαπημένης ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2014/15, δημιουργώντας τη νέα Επίσημη και την Exclusive Smart Casual ενδυμασία για τους παίκτες και το προσωπικό της Barça.

FOTO OFICIAL TEMPORADA
FOTO OFICIAL TEMPORADA © MIGUEL RUIZ

Η συνεργασία μεταξύ του συλλόγου της Καταλονίας με την παγκόσμια απήχηση και το premium brand στον κόσμο του denim, αντιπροσωπεύει για Replay την ευκαιρία για μια θριαμβευτική είσοδο στο βασίλειο της ιταλικής υψηλής ραπτικής. Η επαναστατική κουλτούρα του jean συγχωνεύεται με το κοστούμι, το διαχρονικότερο και παραδοσιακότερο κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας, και χάρη στα custom-made κοστούμια, φτιαγμένα αποκλειστικά για τους παίκτες της Barça, το denim μεταμορφώνεται σε ένα ύφασμα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιείται για τον επανασχεδιασμό κλασικών αξιών με σύγχρονη ματιά.

Για τις επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας τους, οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους δύο εναλλακτικές στολές : την Super Formal και την Unexpected Formal ενδυμασία.

Η Super Formal στολή αποτελείται από κοστούμι σε γραμμή slim fit, με τη χαρακτηριστική ιταλική ραφή και 100% παρθένο μαλλί, ενώ συμπληρώνεται από λευκό πουκάμισο από φίνο stretch βαμβακερό ύφασμα και σκούρα μπλε γραβάτα από καθαρό μετάξι. Τη στολή ολοκληρώνει μια υπέροχη seamless καμπαρτίνα. Όσο για την Unexpected Formal ενδυμασία, αυτή αποτελείται από κοστούμι σε slim fit επίσης γραμμή με ιταλική τεχνοτροπία, από βαμβακερό fleece ύφασμα με stretch denim λεπτομέρειες. Το πουκάμισο της στολής διαθέτει επίσης slim fit γραμμή και μέτρια πλύση, ενώ το look συμπληρώνεται από την καμπαρτίνα και denim γραβάτα σε χρώμα indigo που κυριολεκτικά κλέβει την παράσταση.

Ομοίως, η Smart Casual ενδυμασία Replay συνδυάζει την ποιότητα των υλικών και τα εξελιγμένα πλυσίματα για να παρουσιάσει μια άνετη και ευκολοφόρετη σειρά αλλά με μια ταυτότητα που, όπως και η ίδια η Barça, δεν έχει όμοιά της. Επίκεντρο της σειράς είναι φυσικά το παντελόνι Hyperflex, το τελευταίας γενιάς jean των Replay με την 100% ελαστικότητα, με την άριστη εφαρμογή και την απαράμιλλη άνεση, το οποίο ειδικά για την ομάδα της FC Barcelona παρουσιάζεται σε δύο διαφορετικές παραλλαγές. Το look συμπληρώνεται από stretch denim πουκάμισο, ελαφρύ sweater με φερμουάρ και κόκκινη λεπτομέρεια και γκρι μελανζέ βαμβακερό T-shirt με V-λαιμόκοψη και τσέπη στο στήθος. Τη Soccer Biker στολή ολοκληρώνει μαύρο μπουφάν -στυλ biker - από στιλπνό, γυαλιστερό δέρμα.

Τα παπούτσια, κατασκευασμένα ειδικά για την ομάδα, αποτελούν κι αυτά την τέλεια έκφραση των Replay Footwear: συνδυασμός κομψότητας και εμπειρογνωμοσύνης. Για την επίσημη στολή δημιουργήθηκε ένα ζευγάρι χειροποίητα oxfords χωρίς κορδόνια σε 100% φυσικό δέρμα στο επάνω μέρος και στη σόλα. Φέρουν το λογότυπο Replay και μια vintage γοητεία, χάρη στην ειδική τους επεξεργασία. Για την smart casual συλλογή τα παπούτσια είναι σε μαύρο χρώμα με εσωτερική χρυσή επένδυση και φέρουν με λέιζερ χαραγμένο το λογότυπο Replay.

Σε όλα τα καταστήματα REPLAY θα βρείτε την συλλεκτική συλλογή Replay Capsule Collection, με το αυθεντικό, πρωτοποριακό smart- premium jean παντελόνι Replay DENIM Zero και τα αυθεντικά πουκάμισα, σε denim και λευκό με το σήμα της FC Barcelona.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με τα Replay Hyperflex παντελόνια που φέρνουν μια πραγματική επανάσταση στο stretch denim: από 100% denim ύφασμα, προσφέρουν μοναδική ελαστικότητα και απόλυτη εφαρμογή, απίστευτη άνεση και αντοχή … πολλών αστέρων.

Δείτε το βίντεο στο www.replay.it και απολαύστε τους Neymar Jr., Gerard Piqué, Luis Suarez, Andrés Iniesta and Ivan Rakitić να εκτελούν θεαματικές ποδοσφαιρικές φιγούρες, υπό το βλέμμα της καθηλωτικής Αlessandra Ambrosio, δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές του REPLAY HYPERFLEX.

News 24/7

24MEDIA NETWORK