Η WIND Ελλάς ξεκινά συνεργασία με την PayPal

Όλοι οι συνδρομητές της WIND F2G και Q μπορούν τώρα να ανανεώσουν με ευκολία τις προ-πληρωμένες συνδρομές με την PayPal – είτε online ή μέσω των mobile εφαρμογών των πακέτων F2G & Q. Οι πελάτες έχουν πλέον την δυνατότητα ταχύτατης και ασφαλούς ανανέωσης χρόνου ομιλίας με ελάχιστα κλικ, χωρίς να υποχρεούνται να πληκτρολογήσουν τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας τους και αποφεύγοντας την κοινοποίηση προσωπικών οικονομικών στοιχείων.

Η WIND Ελλάς ξεκινά συνεργασία με την PayPal

Ήδη πολλοί Έλληνες προτιμούν τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας, τον οποίον και ανανεώνουν μέσω των φορητών συσκευών τους. Επιλέγουν την ευέλικτη λύση της προπληρωμής, καθώς αυτή τους διευκολύνει να οργανώσουν τα προσωπικά έξοδα της κινητής τηλεφωνίας και ταυτόχρονα να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προϋπολογισμού τους. Η PayPal προσφέρει έναν ταχύτερο και ακόμα πιο άνετο τρόπο να προσθέτεις χρόνο ομιλίας στο τηλέφωνό σου. Μπορείς να τον ανανεώσεις online, μέσω των ιστοσελίδων www.f2g.gr και www.myq.gr ή με τις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας των F2G & Q, ξεχνώντας πλέον τις κάρτες scratch, καθώς και την επίσκεψη σε φυσικά καταστήματα.

«Για την PayPal, την εταιρεία με την ηγετική θέση στις online πληρωμές, είναι υψίστης σημασίας η δυνατότητα να διεκπεραιώνεις όσο γίνεται πιο εύκολα και άνετα όλες τις καθημερινές σου δουλειές, όπως η ανανέωση χρόνου ομιλίας στο κινητό σου τηλέφωνο. Επομένως, είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την WIND Ελλάς – μια πρωτοποριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, η οποία διευκολύνει την επικοινωνία εκατομμυρίων ατόμων με τους φίλους, την οικογένεια και τους συνεργάτες τους», δήλωσε η Ganna Yevtushenko, Διευθύντρια Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της PayPal για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Η ανανέωση χρόνου ομιλίας στο κινητό σου με την υπηρεσία PayPal διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείς στο www.wind.gr, να διαλέξεις λογαριασμό F2G ή Q, να επιλέξεις το ποσό που θέλεις να προσθέσεις και τέλος, να επιβεβαιώσεις την πληρωμή μέσω PayPal. Αυτό ήταν! Εναλλακτικά, η ανανέωση με την PayPal μπορεί να γίνει επίσης απευθείας μέσω των mobile εφαρμογών των F2G &Q.

Η WIND και η PayPal σχεδιάζουν να επεκτείνουν και να εδραιώσουν την συνεργασία τους στο εγγύς μέλλον. «Οι πελάτες μας αναμένουν από εμάς ευκολία και διαθεσιμότητα. Χάρη στην PayPal, είμαστε σε θέση να τους παρέχουμε και τα δύο. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι πελάτες της WIND θα εκτιμήσουν και θα απολαύσουν στο έπακρο την έξυπνη αυτή λύση. Πάγια δέσμευσή μας, η προσφορά κορυφαίων υπηρεσιών που δίνουν αξία στην καθημερινή επικοινωνία», αναφέρει ο Ηρακλής Δούμας, Προϊστάμενος Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της WIND Ελλάς.

Τα βασικότερα προτερήματα της ανανέωσης χρόνου μέσω PayPal:

  • Μπορείς να κάνεις την ανανέωση με ευκολία και άνεση, μόνο με μερικά κλικ, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό PayPal

  • Είτε online ή μέσω της ειδικής εφαρμογής της Wind – ο χρόνος ομιλίας μπορεί να ανανεωθεί οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι

  • Δεν χρειάζεται να εισάγεις, να πληκτρολογήσεις και να κοινοποιήσεις κανέναν σύνθετο αριθμό πιστωτικής κάρτας, ούτε άλλα οικονομικά δεδομένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK