Η WIND συνεργάζεται με τον ΗΑΤΤΑ για την προώθηση του τουρισμού

Η WIND καλωσορίζει τον εισερχόμενο τουρισμό με μοναδικά πακέτα επικοινωνίας.

Η WIND συνεργάζεται με τον ΗΑΤΤΑ για την προώθηση του τουρισμού

Μια κοινή πρωτοβουλία στρατηγικής συνεργασίας εγκαινιάζουν η WIND, ως ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα και ο HATTA, ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων που εξυπηρετεί το 80% του συνόλου του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα με πάνω από 1500 μέλη στα 83 χρόνια προσφοράς του στην υπηρεσία του ελληνικού τουρισμού.

Κοινός στόχος της συνεργασίας είναι η προώθηση και η ανταγωνιστική τοποθέτηση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, ώστε να αναδειχθεί η Ελλάδα σε έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς όχι μόνο λόγω γεωγραφικής θέσης, αλλά και για την ευρεία γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ξένους επισκέπτες.

Η συνεργασία αφορά στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μέσα από ειδικά σχεδιασμένα πακέτα WIND Tourist Pack που προσφέρονται από την καρτοκινητή  F2G για προνομιακή δωρεάν επικοινωνία σε επισκέπτες με κύρια γλώσσα την αγγλική και σε επισκέπτες με κύρια γλώσσα τη ρώσικη. Τα πακέτα θα διατίθενται μέσω του ΗΑΤΤΑ, των μελών του, των τουριστικών και ταξιδιωτικών  γραφείων καθώς και από συνεργαζόμενους με το ΗΑΤΤΑ Τουριστικούς Συνδέσμους και Τουριστικές Επιχειρήσεις.

Για την πληρέστερη ενημέρωση του ενδιαφερόμενου κοινού η WIND έχει δημιουργήσει εξειδικευμένο site στα αγγλικά και στα ρώσικα.

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ