Last: Η άγνωστη ιστορία ενός δρομέα

Η Nike παρουσιάζει ένα νέο φιλμ για να τιμήσει τον δρομέα που τερματίζει τελευταίος.

Last: Η άγνωστη ιστορία ενός δρομέα

Είναι πολύ εύκολο να μιλήσει κανείς για τους γρηγορότερους χρόνους που καταγράφονται στους Μαραθώνιους. Είναι οι χρόνοι που προσπαθούν να καταρρίψουν όλοι οι αθλητές παγκόσμιας κλάσης.

Ωστόσο, ο άγνωστος δρομέας που περνάει τη γραμμή τερματισμού τελευταίος -για τον οποίο δεν μιλάει ποτέ κανένας- έχει την πιο μοναδική οπτική για τον αγώνα και αναμφίβολα τη μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους δρομείς.

Η ιστορία τιμά τους νικητές. Οι δρομείς όμως που τρέχουν από περηφάνια, αγωνιζόμενοι να καταρρίψουν τους προσωπικούς τους στόχους, σπανίως αναγνωρίζονται. Καθώς ο μαραθώνιος πλησιάζει, η Nike αποκαλύπτει το Last, ένα νέο φιλμ που αναφέρεται στο τρέξιμο και τιμά όχι μόνο τον τελευταίο αθλητή που περνά τη γραμμή τερματισμού, αλλά και την ανολοκλήρωτη διαδρομή κάθε δρομέα.

Last: Η άγνωστη ιστορία ενός δρομέα

Ο καθένας μπορεί να γίνει δρομέας, το μόνο που χρειάζεται είναι να τρέξει.

Δείτε ΕΔΩ το Last, το καινούργιο φιλμ της Nike

Κάθε δρομέας μπορεί να θέσει μια πρόκληση στον εαυτό του μέσω του Nike+ Run Club (NRC). Το NRC αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Nike να βοηθά τους δρομείς ανεξάρτητα από το επίπεδό τους -είτε είναι αρχάριοι, είτε πετυχαίνουν υψηλές επιδόσεις- παρέχοντας τους πρόσβαση σε πραγματικές και ψηφιακές προπονήσεις για τρέξιμο, σε υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Nike, σε κορυφαίους προπονητές αλλά και σε μια μεγάλη κοινότητα δρομέων που προσφέρει σημαντικά κίνητρα. Μάθετε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό μπείτε ΕΔΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK