Μπες στη nokibet.gr και γίνε εσύ ο "παίκτης"!

Με αυτό το μήνυμα η nokibet.gr προσκαλεί τους "παίκτες" για πραγματικά ζωντανό στοίχημα, βάζοντάς τους στο παιχνίδι για τα καλά!

Μπες στη nokibet.gr και γίνε εσύ ο "παίκτης"!

Οι συμμετέχοντες ζουν πραγματικά την κάθε στιγμή του παιχνιδιού, και γίνονται μέρος του, αφού δε χάνουν ούτε λεπτό. Παίζοντας ζωντανά μαζί μας είναι σαν να συμμετέχεις ΕΣΥ στον αγώνα. Αυτό είναι το μήνυμα που περνάει μέσα από τις καταχωρήσεις στα έντυπα μέσα, αλλά και τα ραδιοφωνικά spots, με θέμα δύο επαγγελματίες, τον κουρέα και τον σεφ, όπου έχουν προσομοιώσει την ικανότητα και τη γνώση που έχουν στη δουλειά τους με τη δεξιότητά τους στους αγώνες ποδοσφαίρου. Έτσι ο μεν κουρέας, γίνεται διαιτητής στον αγώνα συμμετέχοντας online από το κουρείο του, ο δε σεφ γίνεται και αυτός μέρος του ζωντανού παιχνιδιού, παίζοντας με μία μπάλα ποδοσφαίρου. Έτσι ο επαγγελματίας στη δουλειά του είναι και "επαγγελματίας" στο γήπεδο, αφού μπαίνοντας στη nokibet.gr μπορείς πραγματικά να γίνεις και ΕΣΥ ο "παίκτης"στον αγώνα!

Η nokibet.gr είναι εδώ και σας καλωσορίζει και την προσεχή αθλητική σεζόν, με μοναδικές προσφορές στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις! Με τη νέα καμπάνια να βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες σε κεντρικά σημεία και στάσεις λεωφορείων σε όλη την Ελλάδα και έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των παικτών, εμείς στη NokiBet αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς,έτσι ώστε να σας προσφέρουμε ένα προϊόν προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες!

Είμαστε η ελληνική πλατφόρμα που βασισμένη σε διεθνή standards, είναι δίπλα στον Έλληνα παίκτη, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης πελατών, μοναδικές προσφορές, bonus και απίστευτα ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές. Η σεζόν ξεκινάει με αναμετρήσεις στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και με το Mundobasket , όπου η ''νέα'' Εθνική Ελλάδος κυνηγάει τη μεγάλη διάκριση!

Δείτε ξανά, τις διαφημιστικές καμπάνιες που φιλοξενούνται στα έντυπα μέσα και ακούστε, τα ραδιοφωνικά σποτ της nokibet.gr, που μεταδίδονται από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Έντυπα μέσα

καμπάνια 'κουρέας' - δείτε εδώ

καμπάνια 'text' - δείτε εδώ

καμπάνια 'σεφ' - δείτε εδώ

Ραδιοφωνικά spots

καμπάνια 'σεφ' - ακούστε εδώ

καμπάνια 'κουρέας' - ακούστε εδώ

nokibet.gr - Παίζεις εντός !

News 24/7

24MEDIA NETWORK