Νέο ρεκόρ ποδοσφαίρου στην Πάτρα για το Coca-Cola Cup

Ούτε οι ξαφνικές καταιγίδες που ξέσπασαν την Κυριακή, ήταν ικανές να σταματήσουν την ορμή του Coca-Cola Cup.

Νέο ρεκόρ ποδοσφαίρου στην Πάτρα για το Coca-Cola Cup

Περισσότεροι από 1.500 νεαροί φίλου του ποδοσφαίρου (και νέες, καθώς για πρώτη φορά είχαμε αμιγώς γυναικείο όμιλο και μια ομάδα κοριτσιών να φτάνει μέχρι και τους τελικούς της πόλης) από ηλικίες 13-19 ετών, απ' όλη την Πάτρα έδωσαν το «παρών» στις εγκαταστάσεις Rossoneri.

Νέο ρεκόρ ποδοσφαίρου στην Πάτρα για το Coca-Cola Cup

Η αχαϊκή πρωτεύουσα ανέδειξε τις δικές της ομάδες, που προκρίθηκαν στους τελικούς της Περιφέρειας. Ήταν οι:

Κατηγορία 13-15 ετών: Bad Boys & Dream Team

Κατηγορία 16-17 ετών: Κανονιέρηδες & Λεμονάδα

Κατηγορία 18-19 ετών: ΑΟ Ρόμα & LFC

Η adidas, υποστηρικτής του τουρνουά, βράβευσε τους κορυφαίους παίκτες του σαββατοκύριακου. Τα παπούτσια κέρδισαν οι Αναστάσιος Τζουραμάνης (13-15 ετών), Χρήστος Δημόπουλος (16-17 ετών) και Ανδρέας Κόκας (18-19 ετών).

Το Coca-Cola Cup παραμένει στην Πάτρα. Την μεθεπόμενη Κυριακή (30/11) θα γίνουν στα ίδια γήπεδα (Rossoneri MFC) οι τελικοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Νέο ρεκόρ ποδοσφαίρου στην Πάτρα για το Coca-Cola Cup

Οι νικήτριες ομάδες από τα τουρνουά σε Άργος, Καλαμάτα και Πάτρα, θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους τελικούς της Αθήνας, που γίνονται τον Μάιο και χαρίζουν (στους πρωταθλητές) την εμπειρία συμμετοχής σε ποδοσφαιρικά camps. Οι μεγάλοι (18-19 ετών) στο εξωτερικό, οι μικρότεροι σε ηλικία, εντός Ελλάδας.

Θα είναι οι πρώτοι περιφερειακοί τελικοί που γίνονται φέτος και με βάση το νέο σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά. Να θυμίσουμε ποιες ομάδες θα προστεθούν δίπλα στις νικήτριες της Πάτρας.

Από το Άργος:

Κατηγορία 13-15 ετών: Green Wolves & Ανώνυμοι

Κατηγορία 16-17 ετών: Αήττητοι & Βαυαροί

Κατηγορία 18-19 ετών: Dream Team & Χαβαλένθια

Από την Καλαμάτα:

Κατηγορία 13-15 ετών: Celesao & Αρχάριοι

Κατηγορία 16-17 ετών: Μπαχαλόνα & Filosoccers

Κατηγορία 18-19 ετών: Τα Πουλάκια Τσίου & Warriors

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους από τώρα στις 3 ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά, μέσα από το http://www.coca-cola.gr.

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr. Οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των περιφεριακών τελικών του τουρνουά θα ανακοινωθούν επίσης σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα Μπορείτε να επισκεφτείτε και την σελίδα στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK