Ο Λιονέλ Μέσι ανακηρύχθηκε "Παγκόσμιος Πρεσβευτής" της Turkish Airlines

Ο διεθνής σούπερσταρ του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, ανακηρύχθηκε "Παγκόσμιος Πρεσβευτής" της Turkish Airlines κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε χθες στο Στάδιο Καμπ Νου της Βαρκελώνης, στην Ισπανία. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα εντάσσεται πλέον στο δυναμικό της εταιρίας και ενώνει τις δυνάμεις του με τον σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, και την επαγγελματία τενίστρια Καρολίν Βοζνιάκι, οι οποίοι είναι παγκόσμιοι πρεσβευτές της Turkish Airlines από το 2011 και το 2010 αντίστοιχα.

Ο Λιονέλ Μέσι ανακηρύχθηκε "Παγκόσμιος Πρεσβευτής" της Turkish Airlines

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Turkish Airlines για τη μεγάλη τιμή να γίνω "Παγκόσμιος Πρεσβευτής" σε μια τόσο ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία που βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες στον κόσμο και που, ασφαλώς, είναι η κορυφαία στην Ευρώπη", τόνισε ο Μέσι.

"Πιστεύω ότι εντασσόμενος σε μια εταιρία με ένα τόσο μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο, όπως η Turkish Airlines, θα είμαστε σε θέση να πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί. Παράλληλα, ως Αργεντινός, είμαι χαρούμενος που η Turkish Airlines έχει προσθέσει έναν ακόμη προορισμό, προς Buenos Aires από Istanbul", συμπλήρωσε ο Αργεντινός σταρ.

"Κατέχουμε τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας της Ευρώπης τα τελευταία δύο έτη και είναι απολύτως λογικό να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και πιο αναγνωρίσιμους αθλητές στον κόσμο", δήλωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Turkish Airlines,κ. Ισμαήλ Γκερτσέκ. Και συνέχισε λέγοντας ότι "η υπογραφή με έναν παγκόσμιο σταρ, όπως ο Μέσι, επιβεβαιώνει την ηγετική μας θέση ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο που πετούν σε αριθμό χωρών, που αποτελεί ρεκόρ, σε όλο τον κόσμο".

Τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Μέσι συμμετείχε στα γυρίσματα διαφημιστικού σποτ για την εταιρία μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ. Στο συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ το δίδυμο Μέσι – Μπράιαντ ανταγωνίζεται για να κερδίσει την προσοχή ενός νεαρού αγοριού. Το σποτ αυτό ήταν προϊόν συνεργασίας μεταξύ παραγωγών, ηθοποιών και μελών πληρωμάτων από την Τουρκία, την Ολλανδία, την Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα πλάνα γυρίστηκαν κυρίως στο αεροδρόμιο Ataturk (Istanbul) αλλά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού. Το σποτ θα μεταδοθεί σε όλον τον κόσμο στα τέλη του έτους.

Σε συνεργασία με τον Λιονέλ Μέσι η Turkish Airlines θα συνεχίσει να έχει στο επίκεντρό της την προώθηση των βραβευμένων υπηρεσιών της. Έχοντας ανακηρυχθεί Καλύτερος Παίκτης της FIFA τα τελευταία τρία χρόνια και όντας φιναλίστ και για το φετινό βραβείο, ο Μέσι θα καταφέρει, χάρη στην αναγνωρισιμότητα και την παγκόσμια δημοτικότητά του, να βοηθήσει καθοριστικά την Turkish Airlines να πάει ακόμα πιο ψηλά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Turkish Airlines κατάφερε να πετύχει αρκετούς στόχους της τους τελευταίους μήνες. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται η προσθήκη του 200ου αεροσκάφους στο στόλο της, καθώς και η αύξηση των πτήσεων σε 92 χώρες, στις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.

Σχετικά με την Turkish Airlines:

Ιδρύθηκε το 1933, με στόλο που αρχικά αποτελούσαν 5 αεροσκάφη. Η Turkish Airlines, μέλος της Star Alliance, είναι σήμερα μία εταιρεία τεσσάρων αστέρων, με στόλο που αποτελείται από 200 αεροσκάφη (επιβατικά και cargo), τα οποία πετάνε σε 209 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, 36 εγχώριους και 173 διεθνείς. Η Turkish Airlines, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες, παρέλαβε αρκετά "Passengers Choice Awards" από την Skytrax. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του 2011 και 2012, η Turkish Airlines αποτέλεσε τη νικήτρια εταιρεία των 3 κατηγοριών "Best Airline Europe", "Best Premium Economy Seats" για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort, και "Best Airline Southern Europe". Επίσης, έχει λάβει βραβεία για τις υπηρεσίες του catering, ενώ κατέχει την πολυπόθητη αναγνώριση της ως αεροπορική εταιρεία τεσσάρων αστέρων και βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων αερομεταφορέων με ύψιστη ποιότητα υπηρεσιών. Η Turkish Airlines έχει επίσης βραβευτεί ως "World’s Best Economy Class On-board Catering" από την Skytrax το 2010 και ως "Best On-board Food 2011" από την Skyscanner. Οι επιβάτες, μεγάλων αποστάσεων της Business Class, έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν τις υπηρεσίες του Ιπτάμενου Σεφ κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

Σχετικά με την Star Alliance:

Η Star Alliance ιδρύθηκε το 1997 ως η πρώτη παγκόσμια συμμαχία αερομεταφορέων, η οποία προσφέρει στους διεθνείς πελάτες της παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και μια ομαλή εμπειρία ταξιδίου. Η αποδοχή της Star Alliance από την αγορά επισφραγίζεται από τις πολυάριθμες διακρίσεις της, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται το Air Transport World Market Leadership Award και η ανάδειξή της ως Best Airline Alliance από το περιοδικό Business Traveller και τη Skytrax. Τα μέλη της είναι οι: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, AviancaTaca, Blue1, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAM Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI, United and US Airways. Οι EVA Air και Shenzhen Airlines έχουν ανακοινωθεί ως μελλοντικά μέλη. Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει καθημερινά πάνω από 21.500 πτήσεις σε 1.356 αεροδρόμια, σε 193 χώρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK