Οι MVP του JORDAN BRAND CLASSIC CAMP

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των MVP που επιλέχθηκαν από το JORDAN BRAND CLASSIC Camp στην Κροατία. Διαβάστε ποιοι είναι οι 10 παίκτες που θα ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι MVP του JORDAN BRAND CLASSIC CAMP

Το Jordan Brand, τμήμα της NIKE Inc., διοργάνωσε το ένατο ετήσιο διεθνές Jordan Brand Classic Camp στο Προπονητικό κέντρο Cedevita. Το διεθνές Camp που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ταλέντα μπάσκετ έως 16 ετών από όλη την Ευρώπη, διήρκεσε 3 ημέρες, από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου. Σκοπός του camp ήταν να επιλεγούν οι 10 καλύτεροι παίκτες που θα διαγωνιστούν στη συνέχεια στο International Game του Jordan Brand Classic, στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, στο Barclays Center, στις 17 Απριλίου. Ο Δημήτρης Μωραΐτης του Πανιωνίου ήταν ένας από τους MVP παίκτες που επελέγησαν.

«Το Jordan Brand Classic αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους νέους παίκτες. Είχα την τύχη να διαγωνιστώ με παίκτες υψηλού επιπέδου από διαφορετικές χώρες. Τώρα, περιμένω να ταξιδέψω και να συμμετάσχω στο International Game στο Brooklyn. Πιστεύω ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία για μένα και την καριέρα μου», δήλωσε ο Δημήτρης Μωραΐτης.

Οι MVP του JORDAN BRAND CLASSIC CAMP

Το Jordan Brand προσκάλεσε 40 κορυφαίους νεαρούς παίκτες από 21 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, στο τριήμερο προπονητικό camp, προκειμένου να αναδειχθούν διεθνώς νέα ταλέντα. Το camp περιλαμβάνει μαθήματα μπάσκετ αλλά και προπονήσεις αντοχής και δύναμης, οι οποίες στοχεύουν να διδάξουν στους αθλητές τρόπους για να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους και να καταφέρουν να διαγωνιστούν στο επόμενο στάδιο.

Το camp κορυφώθηκε με ένα παιχνίδι All-Star στο Drazen Petrovic Arena. Με την ανακοίνωση των 10 MVP, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε και οι 10 τυχεροί παίκτες έλαβαν την πρόσκληση να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη για να διαγωνιστούν στο 2015 Jordan Brand Classic International Game τον Απρίλιο. Η σύνθεση του International Game θα ολοκληρωθεί με δέκα επιπλέον παίκτες από άλλες περιοχές του κόσμου.

Οι MVP του JORDAN BRAND CLASSIC CAMP

Οι Ευρωπαίοι MVP που επιλέχθηκαν για φέτος είναι οι Darko Bajo (Κροατία), Onuralp Bitim (Τουρκία), Philip Herkenhoff (Γερμανία), Jaylen Hoard (Γαλλία), Antonio Jordano (Κροατία), Nikola Miskovic (Σερβία), Δημήτρης Μωραΐτης (Ελλάδα), Yves Pons (Γαλλία), Lang McCarthy Santos (Ισπανία), Njegos Sikiras (Βοσνία και Ερζεγοβίνη).

Οι τυχεροί παίκτες θα συμπεριληφθούν στη λίστα των παλαιότερων συμμετεχόντων του Jordan Brand Classic International Game, συμπεριλαμβανομένων των Enes Kanter (Τουρκία), Jonas Valančiūnas (Λιθουανία), N ikola Mirotic (Ισπανία) και Mario Hezonja (Κροατία).

To Jordan Brand Classic περιλαμβάνει επίσης έναν τοπικό αγώνα στη Νέα Υόρκη καθώς και ένα All-American Game με τους καλύτερους παίκτες των Ηνωμένων Πολιτειών. Ανάμεσα στα μέλη του All-American Game είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του NBA, όπως ο Chris Paul, ο Carmelo Anthony, ο Blake Griffin, ο LeBron James και ο Kevin Durant.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jordan Brand Classic, επισκεφθείτε το JordanBrandClassic.com ή ακολουθήστε το JBC στο Twitter @JordanClassic.

Σχετικά με το Jordan Brand

Το Jordan Brand, τμήμα της NIKE Inc. είναι ένα κορυφαίο brand αθλητικών υποδημάτων, ρούχων και αξεσουάρ, εμπνευσμένο από τη δυναμική κληρονομιά, το όραμα και την άμεση συμμετοχή του Michael Jordan. Το brand παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1997 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη συλλογή που περιλαμβάνει προϊόντα τόσο αθλητικά όσο και lifestyle. Το Jordan Brand διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην κοινότητα αφού μέσω του νέου του προγράμματος εταιρικής ευθύνης WINGS for the Future, εστιάζει σε τρία μοναδικά κοινοτικά προγράμματα που δίνουν έμφαση στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τη δημιουργικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jordan Brand επισκεφθείτε το Jumpman23.com.

News 24/7

24MEDIA NETWORK