Περιοδικό για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού με τη Live Sport της Πέμπτης

Με ένα περιοδικό αφιερωμένο στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού, θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, η καθημερινή αθλητική εφημερίδα Live Sport.

Περιοδικό για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού με τη Live Sport της Πέμπτης

Στις 100 σελίδες του περιοδικού:

-Ο Ιεροκλής Στολτίδης περιγράφει πώς βιώνει ένας ποδοσφαιριστής τις ευρωπαϊκές προκλήσεις της ομάδας του και θυμάται τα ιστορικά «διπλά» σε Βρέμη και Ρώμη (με τη Λάτσιο).

-Ο Παναγιώτης Κελεσίδης ανασύρει από τη μνήμη του τα διαιτητικά όργια του Κάρολι Παλοτάι στον θρίαμβο με 3-0 επί της Άντερλεχτ, στην Πάτρα. Και οι Ηλίας Υφαντής, Ανδρέας Μπονόβας, Πέτρος Καραβίτης, Χρήστος Καλτσάς, Γιάννης Γκαϊτατζής αφηγούνται στιγμιότυπα από τα ματς που έπαιξαν, στο πλαίσιο των Κυπέλλων Ευρώπης.

-Ο Άγγελος Μενδρινός θυμίζει το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, παραθέτοντας τα σκίτσα των τεσσάρων γκολ της αναμέτρησης με τη Μίλαν, αλλά και πρωτοσέλιδα της εποχής.

-Η Όλγα Νικολαΐδου μεταφέρει μοναδικές στιγμές από τις δικές της ευρωπαϊκές εμπειρίες ως υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

-Ο Βασίλης Γαλούπης μετράει τα χιλιόμετρα που έχουν τρέξει οι Ερυθρόλευκοι σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ και αναδεικνύει τους πρωταθλητές στα τρεξίματα.

-Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ανυπομονεί για τα παιχνίδια με την πρώην ομάδα του, ο Εστεμπάν Καμπιάσο ετοιμάζεται να γιορτάσει το 100ο παιχνίδι του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο Μάρκο Σίλβα καλείται να κερδίσει ακόμη ένα στοίχημα.

Ακόμη: Οι μεγάλες βραδιές της ομάδας στην Ευρώπη, η αναρρίχηση στην 21η θέση της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ και όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού από το 1959 μέχρι το φινάλε της περσινής σεζόν.

Το περιοδικό θα διανεμηθεί με τη Live Sport της Πέμπτης, 18 Φεβρουαρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK