Piaggio Beverly 300

Piaggio Beverly, το best seller σκούτερ με μεγάλους τροχούς, που από το 2001 που πρωτοπαρουσιάστηκε έφερε την επανάσταση στην αγορά των σκούτερ και έως σήμερα διαγράφει μια πορεία γεμάτη επιτυχίες!

Piaggio Beverly 300

Ένα δημοφιλές μοντέλο, χάρη στην εξαιρετική αξιοπιστία, ασφάλεια, ευελιξία και άνεση που προσφέρει, ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη αλλά και για τις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου.

Μπορείτε να αποκτήσετε τώρα το Beverly 300 σε όλα τα σημεία πώλησης Piaggio σε νέα τιμή προσφοράς 3.790 €, που ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Το Beverly 300, εκφράζει απόλυτα:

  • το αυθεντικό ιταλικό στυλ,

  • την προηγμένη τεχνολογία,

  • την εξαιρετική ασφάλεια που προσφέρουν τα σκούτερ με μεγάλους τροχούς (16'' μπροστά/ 14'' πίσω)

  • την υψηλή λειτουργικότητα, με φωτιζόμενο χώρο κάτω από τη σέλα που χωρά 2 jet κράνη αλλά και επιπλέον δυνατότητες φόρτωσης: πίσω σχάρα με ενσωματωμένες χειρολαβές συνεπιβάτη, πρακτικό ντουλαπάκι στην ποδιά, ανασυρόμενο άγκιστρο

Το Beverly 300 είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο κινητήρα τετράχρονο, μονοκύλινδρο, τετραβάλβιδο, με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου, που εγγυάται υψηλές επιδόσεις με ομαλή μετάδοση, αλλά με χαμηλή κατανάλωση και κόστος συντήρησης.

Διαθέτει ισχυρό σύστημα πέδησης, με μεγάλα δισκόφρενα μπροστά και πίσω (300 χιλ. μπροστά – 240 χιλ. πίσω), με στόχο τη μέγιστη ενεργητική ασφάλεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK