Πόνοι ΤΕΛΟΣ χωρίς ερεθισμούς

Οι πόνοι σε μύες, αυχένα και αρθρώσεις αποτελούν συχνό φαινόμενο είτε εξαιτίας της καθιστικής ζωής, αλλά είτε και εξαιτίας της σωματικής άσκησης. Η PHARMASEPT έχει τη λύση.

Πόνοι ΤΕΛΟΣ χωρίς ερεθισμούς

Οι πόνοι σε μύες, αυχένα και αρθρώσεις αποτελούν συχνό φαινόμενο είτε εξαιτίας της καθιστικής ζωής, αλλά είτε και εξαιτίας της σωματικής άσκησης.

Σκέφτεσαι ότι μια λύση είναι σίγουρα τα έμπλαστρα κατά του πόνου, επειδή δρουν για ώρες στην περιοχή που εφαρμόζονται και σου επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων. Όμως σε προβληματίζει το ενδεχόμενο ερεθισμού του δέρματός σου μετά τη χρήση αυτών, και δεν είσαι ο μόνος.

Ξέρεις ότι υπάρχει ένα επίθεμα μόνο με εκχυλίσματα βοτάνων, χωρίς καψαϊκίνη ή άλλον ερεθιστικό παράγοντα; Tο αναλγητικό επίθεμα της PHARMASEPT ανακουφίζει τα καταπονημένα σημεία, εξασφαλίζοντας δράση για έως και 24 ώρες χωρίς να ψύχει ή να θερμαίνει το σημείο στο οποίο εφαρμόζεται. Δεν περιέχει φαρμακευτική ουσία, οπότε μπορείς να κάνεις χρήση όσο συχνά επιθυμείς. Τα συστατικά του έχουν αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας και στην αντιμετώπιση των πρηξιμάτων και των μυϊκών πόνων.

Μπορείς να έχεις πάντα ένα επίθεμα μαζί σου, και να μην ξεχνάς ότι όσο κοιμάσαι, αυτό μπορεί να δρα και να σε ανακουφίζει.

Το επίθεμα της PHARMASEPT είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν, υποαλλεργικά ελεγμένο, και διαθέσιμο αποκλειστικά στα φαρμακεία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK