"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων τελείωσαν και επανερχόμαστε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, με το στοιχηµατικό κουπόνι να είναι και πάλι "γεμάτο".

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μίλαν με την Ιντερ, που μπορεί να μοιράζονται την ίδια έδρα, όμως τις χωρίζει... άβυσσος εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι "ροσονέρι" αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, ενώ στην Ιντερ, πέφτει κατευθείαν στα βαθιά ο προπονητής Ροµπέρτο Μαντσίνι, που ξεκινά τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο των "νερατζούρι".

Σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται στην Πρέµιερ Λιγκ, με την Αρσεναλ να φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Λονδίνο. Οι "κόκκινοι διάβολοι" αγνοούν τη νίκη εκτός έδρας, ενώ έχουν προβλήματα, καθώς το απουσιολόγιο του Λουίς Φαν Χάαλ έχει γεμίσει.

Στη σκιά των συλλήψεων του προέδρου και άλλων παραγόντων, η Μαρσέιγ υποδέχεται τη φορµαρισµένη Μπορντό, για το Σαµπιονά. Σκάνδαλο προέκυψε και με άλλες γαλλικές ομάδες, μετά την αποκάλυψη για στημένο αγώνα της περσινής περιόδου.

Στη Βραζιλία, με το μυαλό στο Κύπελλο είναι η Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ στην Αργεντινή η Μπόκα θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές κόντρα στην Ιντεπεντιέντε, ενόψει της ρεβάνς με τη Ρίβερ, για το Κόπα Σουνταµερικάνα. Το Ποντάρισµα δίνει βήμα στους Πράκτορες (Συνέντευξη του Τάσου Σχίζα - σελίδα 39).

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ

Διαβάστε τις στήλες

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

- "HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ"

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" όπου η "μεικτή" των ανταποκριτών σας στέλνει... ταμείο, με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK