"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Αρχίζει το ματς

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Αρχίζει το ματς

"Μαγεύει" το "σεντόνι" του Τσάμπιονς Λιγκ, με την έναρξη της φάσης ομίλων. Την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης και πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης". Στην εξέδρα θα βρίσκεται λόγω τιμωρίας ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ντιέγκο Σιμεόνε. Για το ματς προτείνει ο Μηνάς Χαντζίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων το 1993, στη Μαδρίτη. Επίσης, για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ δίνουν τα προγνωστικά τους ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Γιάννης Γούναρης, ο διευθυντής της "ÉQUIPE" Φαμπρίς Ζουχό και άλλοι ξένοι ανταποκριτές.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγονται μεγάλες αναμετρήσεις, οι Ντόρτμουντ – Αρσεναλ, Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι – Σάλκε, με... προηγούμενα από την περσινή σεζόν.

Τριπλή ελληνική εκπροσώπηση έχουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του υποδεχόμενος την Ντιναμό Μινσκ. Ο Παναθηναϊκός καλείται να συνέλθει από το φιάσκο με την Καλλονή απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται στην έδρα της Μπεσίκτας.

Το κουπόνι, όμως, δεν αρχίζει και τελειώνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάθε άλλο. Στην Αγγλία υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση σε όλες τις κατηγορίες πλην της Πρέμιερ, με τις επιλογές να αφθονούν, την ώρα που προκύπτουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες. Ακόμα υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση σε Α' και Β' Βραζιλίας.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Αρχίζει το ματς

Διαβάστε στις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ" με το Σταύρο Κολίλα

- "Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "HOT underDOGS", "Ο ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "Ο ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ"

- "Οι λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK