"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Έδρες... Ενέδρες

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Έδρες... Ενέδρες

Η 5η αγωνιστική σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ έλαβε τέλος, οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης... επιστρέφουν στα εγχώρια πρωταθλήματα και αρκετές εξ αυτών έχουν δύσκολες αποστολές. Η Μπαρτσελόνα έφτασε τις 4 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και εμπόδιο στο σερί της φιλοδοξεί να βάλει η Βαλένθια, η οποία στο "Μεστάγια" δεν έχει υποστεί ήττα, μετρώντας επίδοση 5-1-0.

Μονομαχία... τριάδας στην Μπουντεσλίγκα με τη Βόλφσμπουργκ να υποδέχεται στο... απόρθητο "Φολκσβάγκεν Αρένα", την Γκλάντμπαχ, η οποία δεν πήρε βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Στο Καμπιονάτο διεξάγονται ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν Σαμπντόρια αναμένεται να βάλει δύσκολα στη Νάπολι, ενώ η Ρόμα τίθεται αντιμέτωπη με την Ιντερ, που έχει άλλο "αέρα" μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ισχυρό φαβορί είναι η Γιουβέντους στο κλασικό ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο.

Η Σούπερ Λίγκα... επανέρχεται μετά από 3 εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Κέρκυρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανθρακικό, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την αποτελεσματική Βέροια.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Έδρες... Ενέδρες

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- "HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ", "ΓΚΑΛΗΣ"

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK